Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

QUOTE(Margarita... @ 2009 03 01, 20:25)
paieskok vikipedijoj. ten turetu ismesti daug pavadinimu... juos irasyk i google vaizdu paieska ir manau surasi savo citriniuka.  biggrin.gif  labai grazus...  smile.gif

Aciu. 4u.gif Labai mazai informacijos ismeta. Daug maz numaciau kokia tai galetu buti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 01, 23:09)
Aciu. 4u.gif  Labai mazai informacijos ismeta. Daug maz numaciau kokia tai galetu buti... rolleyes.gif

man tai vikipedija padejo. susiradau ta kuria auginu 4u.gif bet siaip citrinu prieziura mazdaug vienoda, tai istikruju (bent man) ne taip ir svarbu kokia rusis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 03, 19:26)
man tai vikipedija padejo. susiradau ta kuria auginu  4u.gif bet siaip citrinu prieziura mazdaug vienoda, tai istikruju (bent man) ne taip ir svarbu kokia rusis.  biggrin.gif

O ka tu augini? Imesk nuotraukyte mirksiukas.gif
O gal kazka tokio ipatingo gali parasyti apie auginima. Ar ten nieko tokio nera g.gif . Manoji citrina,nors ir nupirkta pries menesi,jau turi keturis ziedukus. Lieju virintu vandeniu,gan daznokai. Dar gauna trasu. Gal daugiau nieko ir nereikia?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 03, 20:45)
O ka tu augini? Imesk  nuotraukyte mirksiukas.gif
O gal kazka tokio ipatingo gali parasyti apie auginima. Ar ten nieko tokio nera g.gif . Manoji citrina,nors ir nupirkta pries menesi,jau turi keturis ziedukus. Lieju virintu vandeniu,gan daznokai. Dar gauna trasu. Gal daugiau nieko ir nereikia?! g.gif

Sveika, matau fantastinę citriną įsigijai thumbup.gif Aš irgi neperseniausiai, manau tokią pačią. Majerio vadinasi berods... žydėjo žydėjo labai daug žiedų, smarkiai kvepėjo visi namai, klausiau kaip susilaukti vaisių, niekas nepasakė... ax.gif schmoll.gif taip ir likom be nieko. Tiksliau su vakarykščiais vaisiais... nuotraukytę gali pamatyti www.lt.unitedcats.com/user/Fonda , tuo pačiu ir citrinos augintojus pamatysi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 03 03, 22:53)
Sveika, matau fantastinę citriną įsigijai  thumbup.gif  Aš irgi neperseniausiai, manau tokią pačią. Majerio vadinasi berods... žydėjo žydėjo labai daug žiedų, smarkiai kvepėjo visi namai, klausiau kaip susilaukti vaisių, niekas nepasakė... ax.gif  schmoll.gif taip ir likom be nieko. Tiksliau su vakarykščiais vaisiais... nuotraukytę gali pamatyti www.lt.unitedcats.com/user/Fonda  , tuo pačiu ir citrinos augintojus pamatysi... tongue.gif

Keista,bet uzejus siuo adresu radau info apie kaciu auginima lotuliukas.gif
O citrina galetu buti Majeio,o dar Limonnela. Kadangi parduotuveje dabar maciau uzvezima,ir Limonnela pavadinimai susmaigstyti i vazonus. Arba jie bet kokius susmeigia,svatbu,kad tik citrusinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 04, 11:02)
Keista,bet uzejus siuo adresu radau info apie kaciu auginima lotuliukas.gif
O citrina galetu buti Majeio,o dar Limonnela. Kadangi parduotuveje dabar maciau uzvezima,ir Limonnela pavadinimai susmaigstyti i vazonus. Arba jie bet kokius susmeigia,svatbu,kad tik citrusinis lotuliukas.gif

http://lt.unitedcats.com/cat/31653/pic
Taigi reikia tik paieskoti:)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2009 03 04, 11:26)

Dabar aiskiau lotuliukas.gif
Atsakyti
O stai maniske Fortumella Citrus
Dabar nenoriu persodinti,gavau per gimtadieni.Laukiu siltesniu oru:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 04 kovo 2009 - 11:34
QUOTE(juratere @ 2009 03 03, 21:45)
O ka tu augini? Imesk  nuotraukyte mirksiukas.gif

mano yra tikriausia citrus junos (kvapusis citrinmedis). 4u.gif siaip jis dabar nebalabi grazus pas mane nes ilga laika jo neformavau(as auginau is seklos). bet as pabandysiu ideti nuotrauka(nors dar nemoku, gal galit patarti ?) blush2.gif
siaip visa beda tame, kad kai auginu is seklos tai jis vaisius ves tik apie 15 savo metus, tai dabar stovi, kvepia ir tiek. biggrin.gif labai noreciau paskiepyti, bet nezinau kol kas nieko is pazystamu kas taip pat turetu citrusa. ka padarysi... smile.gif
o apie auginima tai nieko ipatingo nepasakysiu, tik lieti ir siaip as laikau kuo sviesiau ziema, nes jei laikau tamsiai pradeda tokius didelius ir tamsius lapus leisti, o kiek skaiciau tai gali ji numarinti, nes nebetures jegu toliau augti. citrinmedziai vasara megsta sviesia vieta, bet ne tokia kad sauleje keptu. dar is savo patirties pastebejau kad labai nemegsta kilnojimo. nustoja sakelias leist, dziusta, bet gal cia tik pas mane. doh.gif
na jei ka ne viesai teisingai parasiau, tai taisykit, biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Undzinka, labai grazus medelis 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Margarita,-kaip faina,kvepiantis wub.gif Pirma kart apie toki girdziu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2009 03 04, 11:33)
O stai maniske Fortumella Citrus
Dabar nenoriu persodinti,gavau per gimtadieni.Laukiu siltesniu oru:)

Eik tu sau koks grozis! Dar ir as toki noreciau nusipirkti wub.gif Gal kada uztiksiu parduotuveje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 03 05, 01:24)
Margarita,-kaip faina,kvepiantis wub.gif  Pirma kart apie toki girdziu g.gif
Papildyta:

Eik tu sau koks grozis! Dar ir as toki noreciau nusipirkti wub.gif  Gal kada uztiksiu parduotuveje bigsmile.gif

tiesa, kvepia labai. tik ne visiems tas kvapas patinka. biggrin.gif teta sake kad smirda, bet man tai vasara primena. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita... @ 2009 03 05, 19:12)
tiesa, kvepia labai. tik ne visiems tas kvapas patinka.  biggrin.gif  teta sake kad  smirda, bet man tai vasara primena.  blush2.gif  wub.gif

Kaip faina...Vietoj gaiviklio smile.gif
Atsakyti