Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

mano citrinukui pusantru metu mazdaug,bet jis visai numete lapus,gal cia del ziemos?
Atsakyti
Maniškiam tas pats smile.gif Pas mamą mano irgi tas pats. Juos pasirodo reikia vėsiau žiemą laikyt, kažkur apie 10 laipsnių šilumos, arba papildomo apšvietimo, jei šiltai laikoma. Kol kotas žalas, tol atžels. Jei ir šakelių pora nudžius, nieko tokio, tik reik jas nukirpt, kad toliau medžio nedžiovintų. Pas mano mamą jau atsigavo greifrugtai keli, leidžia naujus lapus, mano irgi pradėjo kažką panašaus į pumpurėlį formuot, tai manau čia jiems taip natūraliai išeina.
Atsakyti
tai gerai nes jau isigandau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2012 01 03, 12:39)
Sveiki,
Noriu jūsų konsultacijos dėl apelsinmedžio, gavom darbe dovanų dar su prikibusiu tikru apelsinu tokį medį Nanjano/orange tree ir nežinom kaip dabar jį prižiūrėti nes lapus per gerą savaitę tai žiauriai numetė,busiu dėkinga kad patarsit kuom tręšti ir kaip auginti. 4u.gif

Tresti tai reikes tik pavasari. Mano citrusininiai medeliai rudeni visada numeta lapus, tik laikau juos vesiau garaze. Geguzes men., kai isnesu i lauka issprogsta lapai ir zydi.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 06, 11:00)
Tresti tai reikes tik pavasari. Mano citrusininiai medeliai rudeni visada numeta lapus, tik laikau juos vesiau garaze. Geguzes men., kai isnesu i lauka issprogsta lapai ir zydi.

Tai kad musiškis apelsinmedis jau dabar žydi ir dar apelsinas vienas kabo tokį jau gavom ir nežinom ar reik daug jam saulės ar šilumos ar vandens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2012 01 06, 11:30)
Tai kad musiškis apelsinmedis jau dabar žydi ir dar apelsinas vienas kabo tokį jau gavom ir nežinom ar reik daug jam saulės ar šilumos ar vandens  doh.gif

Kabo ir ant mano medeliu vaisiai, bet zydes jie tik pavasari, vasara.Mano medeliai tai auga pagal musu metu laikus, o saules savaime aisku jiems reikia ir ziema.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2012 01 06, 16:36)
Kabo ir ant mano medeliu vaisiai, bet zydes jie tik pavasari, vasara.Mano medeliai tai auga pagal musu metu laikus, o saules savaime aisku jiems reikia ir ziema.

o jus skiepijot ar tokius pirkot? g.gif
Atsakyti
O kokio amžiaus jūsų apelsinai buvo, kai pradėjo žydėti?
Atsakyti
Mano mama parvežė iš Turkijos sėklų išdygo ir išaugo trys, bet neatsimena, kokio būtent vaisiaus sėklos. Savaitgalį apžiūrėjau savo medelį ir nustebau, kad jis su spygliais. Gal kartais žinote, kuris iš citrusinių turi spyglius?
Atsakyti
mano mandarinas (regis) iš sėklos augintas irgi su spygliais. Kažkada ieškojausi, kodėl. Tai buvau radusi lyg ir todėl, kad skaitosi, jog laukinis jis. Žodžiu kaip aš supratau kaip ir su mūsų obelimis, iš sėklos išauga nebūtinai toks medis, koks buvo, kuris davė vaisių. Išaugs laukinukas kažkoks ir tiek smile.gif bet gal aš ir klystu. Man tai spygliai visai gražūs smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti