undzika jetau koki jus grazuoli nukovet o ten bent buvo kazkokia priezastis del ko jisai buvo nukainuotas? nes toks idealus atrodo
keira dazniausiai tai buna,suvalgiau vaisiu ir ikisau seklytes i kita vazona,labai greitai pasiteisina ypac kai nelauki
QUOTE(keir@ @ 2011 06 09, 17:37)
sveika,gal galetum papasakoti kaip tu ji issauginau, tai yra nuo pradziu
Na kiek pamenu is kokiu dvieju apelsinu visas seklas palaikiau truputi apsemtas vandenyje, o paskui susodinau i vazonelius, apdengtus politileniniu maiseliu. Per kiek laiko isdygo nepamenu, bet ne taip greitai pridyge gana daug man ju buvo, bet isliko tik stipriausi sie du
auga jie pas mano tevus kaime ant palanges pietineje puseje. Praita savaitgali buvau grizusi, tai tikriausiai nuo per dideles saules kaitros pradejo ir man lapelius mest, todel padejau i kita vieta.
Dar tresiu su trasomis, skirtom citrinmedziams ir fikusams
ir dar vienas klausimelis: kokia zeme jie megsta?
QUOTE(keir@ @ 2011 06 13, 20:38)
ir dar vienas klausimelis: kokia zeme jie megsta?
Sveiki, yra pirkti speciali žemė citrusiniams augalams. Bet mano pastebėjimu, jiems tinka bet kokia gėlių žemė. Svarbu, kad pakankamai drėgmės ir šilumos būtų. Aš ant virtuvinės palangės pastoviai tai apelsinus, tai citrinus daiginuosi. Vis kam nors kokia proga padovanoju Sukišu į gėlės vazoną keletą sėklikių ir tiek. Kai jau paauga persodinu į atskirus vazoniukus. Jokios atskiros priežiūros kaip ir nereikia. Kol auga kartu su gėlyte tai kartu ir prisižiūri.Savo pirmąją citriną labai myliu,su ja net mūsų su MB meilės istorija susijusi
Sveikutes,nusipirkau ir as siandien citrinmedi ,,calamondin,, gal kas patartumete kaip reiktu ji priziureti,ka jis megsta?
turiu ir as pora medeliu uzaugintu is seklyciu,auga gerai ir yra dideli klausimukas,o kas jei man calamondin sakele iskiepiciau is seklos uzauginta medeli. Kazin kas gautusi kaip manot?
turiu ir as pora medeliu uzaugintu is seklyciu,auga gerai ir yra dideli klausimukas,o kas jei man calamondin sakele iskiepiciau is seklos uzauginta medeli. Kazin kas gautusi kaip manot?
Gal kas pasidalintų šakele skiepui? Už šokoladą ar pan.?
QUOTE(lekstina @ 2011 09 19, 20:23)
Gal kas pasidalintų šakele skiepui? Už šokoladą ar pan.?
O tos šakos kažkokios ypatingos reikia (citrinos, mandarino, kokio dydžio ir pan)?
Nes maniškis tai dera, tik jis mažiukas. Kažin ar pavyktų. Aš tokiam reikale nepatyrus. Nežinočiau nei kaip pjaut, nei kokią šaką
Tai tokio mažiuko ir noriu
Nežinau, ar pavyks, bet noriu pabandyti. Jei esate Kaune, gal pasidalintumėte šakele
Nežinau, ar pavyks, bet noriu pabandyti. Jei esate Kaune, gal pasidalintumėte šakele
Sveiki:) Gal ka sudomins:) Mes jau isigijome, siandien vaziuyosim parsivezti:)Grozis!!!!Ir jau su vaisiais!!!!
Akcija "As myliu Graikija"
Akcija "As myliu Graikija"
QUOTE(Cinside @ 2011 09 19, 20:30)
O tos šakos kažkokios ypatingos reikia (citrinos, mandarino, kokio dydžio ir pan)?
Nes maniškis tai dera, tik jis mažiukas. Kažin ar pavyktų. Aš tokiam reikale nepatyrus. Nežinočiau nei kaip pjaut, nei kokią šaką
Labas, tiesiai i tema...
as turiu si augaleli, uzderejo vaisiu, augina maziukus, (4men ) lapus meta, bet jau matau, kad ziedus krauna vel bus aplipes, bet kad dar neuzaugino vaisiu, ka daryti?
QUOTE(raganiukstiene @ 2011 10 05, 13:29)
Labas, tiesiai i tema...
as turiu si augaleli, uzderejo vaisiu, augina maziukus, (4men ) lapus meta, bet jau matau, kad ziedus krauna vel bus aplipes, bet kad dar neuzaugino vaisiu, ka daryti?
o pas jus skiepytas augaliukas? ar pirktas? ar pacios isaugintas is seklytes?
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 10 05, 13:00)
is parduotuves nugnybtas maziuliukas ugutis, kuris jau 3metai auga, jau dave vaisiu 1 metais, 2 ir dabr.
Papildyta:
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 10 05, 13:00)
is parduotuves nugnybtas maziuliukas ugutis, kuris jau 3metai auga, jau dave vaisiu 1 metais, 2 ir dabr.