Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Apie 4 - 5 metus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 01, 13:47)
Pasirodom , kaip uzaugom  blush2.gif

drinks_cheers.gif Oho, tai jau ir vaisių užaugina, įtariu, nemažai wub.gif
Atsakyti
Ne , ji neskiepyta ir net nezydi , as ja uzsiauginau is suvalgytos citrinos seklos 4u.gif
Atsakyti
laba diena, paskaitinejau jusu temute tai nusprendziau parasyt nusipirkom citrinmedi calamondin ir beda nzn kaip man ji priziurt palikom savaitgali viena tai gal per daug silumos gavo kristi lapai pradejo bet palaistytas zeme dregna vis apipurskiu lapus persodint negaliu nes vaisiu yra gal jam per sunku nokint vaisius nes ju nemazai privedes ar nuo saules krenta lapukai? bet nei surudave, zali grazus bet krenta tai kaip rudeni nuo medziu doh.gif kaip isvis tuos calamondin priziureti?
Atsakyti
manau kad jam gal saules perdaug , as ji laikau pietinej pusej , bet kampe , kad tiesiai i ji nesviestu saule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 06, 14:45)
manau kad jam gal saules perdaug , as ji laikau pietinej pusej , bet kampe , kad tiesiai i ji nesviestu saule  4u.gif

nu db perdejau nuo saules bet saules tiesiogines neturejo gaut g.gif kol pernesiau tai ir visi lapai nukritop daba isvis be lapu medelis doh.gif o vaisiuy tai apie 20 gal jam tikrai nuo ju per sunku? g.gif gal su trasom patrest? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2011 06 06, 14:59)
nu db perdejau nuo saules bet saules tiesiogines neturejo gaut  g.gif kol pernesiau tai ir visi lapai nukritop daba isvis be lapu medelis  doh.gif o vaisiuy tai apie 20 gal jam tikrai nuo ju per sunku? g.gif gal su trasom patrest? blush2.gif

Pirmiausia rekomenduočiau derlių nuraškyti, nes medis eikvoja maisto medžiagas "uogoms", nors pats jau lapus meta iš paskutinių besistengdamas (aišku, ir "stresas" prisidėjo trasportavimo, sandeliavimo ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2011 06 07, 15:12)
Pirmiausia rekomenduočiau derlių nuraškyti, nes medis eikvoja maisto medžiagas "uogoms", nors pats jau lapus meta iš paskutinių besistengdamas (aišku, ir "stresas" prisidėjo trasportavimo, sandeliavimo ir pan.)

taip ir padariau nuskambliojau vaisiukus jau prinokusius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2011 06 06, 13:43)
laba diena, paskaitinejau jusu temute tai nusprendziau parasyt nusipirkom citrinmedi calamondin ir beda nzn kaip man ji priziurt palikom savaitgali viena tai gal per daug silumos gavo kristi lapai pradejo bet palaistytas zeme dregna vis apipurskiu lapus persodint negaliu nes vaisiu yra gal jam per sunku nokint vaisius nes ju nemazai privedes ar nuo saules krenta lapukai? bet nei surudave, zali grazus bet krenta tai kaip rudeni nuo medziu  doh.gif kaip isvis tuos calamondin priziureti?

pas mane absoliučiai tokia pati situacija verysad.gif nors tiesioginiai spinduliai augalo tikrai nepasiekia. jis šiaurinėj pusėj gyvena. jau nubarstė visus vaisius, bet lapai byra toliau sad.gif nežinau, ką daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2011 06 08, 14:13)
pas mane absoliučiai tokia pati situacija  verysad.gif  nors tiesioginiai spinduliai augalo tikrai nepasiekia. jis šiaurinėj pusėj gyvena. jau nubarstė visus vaisius, bet lapai byra toliau sad.gif nežinau, ką daryti  doh.gif

Tai gal pastatyti i pietine puse???
Atsakyti
Ikeliu palyginimui mano augaliuka. Buvo pirktas pakainuotasDar nepersodintas. Stovi ant palanges pietineje puseje.Iki vakaro plieskia saule.
Tik nupirktas.
user posted image
Ir dabar po poros menesiu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gintariuxt @ 2011 05 19, 13:59)
sveikutes  4u.gif
rodausi savo apelsinukus isaugintus is maximos apelsinu  smile.gif

user posted image
user posted image

kazin, imanoma kad uzaugins vaisius? neskiepytas.. auga jau kokie 3-4 metai, tiksliai ir nepamenu smile.gif
beje, si pavasari bet tuos karscius paaugo gal kokius 8 cm  thumbup.gif

sveika,gal galetum papasakoti kaip tu ji issauginau, tai yra nuo pradziu blush2.gif
Atsakyti