Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Pavasarinis calamondino žydėjimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2011 05 20, 19:22)

Koks grozis bigsmile.gif Kaip tu ji priziuri?
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2011 05 20, 19:35)
Koks grozis  bigsmile.gif  Kaip tu ji priziuri?

Aš jį gavau per pačius žiemos šalčius, namie jis man numetė 2/3 lapų, tada aš jį į šiltą dušą, nustojo byrėti lapai, už mėnesio persodinau į didesnį vazoną ir laukiau. Pradėjo kaltis lapeliai, o dabar ir žiedai. Kvapas namuose, žinokit wub.gif Laistau vandeniu paprastai, tiek kad lekštutėje nestovėtų, labai saugau nuo skersvėjų ir daugiau nieko. Saulės tiesioginės nemato. Įdomu, tik ar sulauksiu derliaus doh.gif , perėjau su ausų krapštukais žiedelius lotuliukas.gif , gal pavyks g.gif
Atsakyti
Nuostabiai atrodo smile.gif žiedus patartina su teptuku pereiti, geriau persineša žiedadulkės smile.gif
Atsakyti
Pernesiau savaji i kita vieta, kad nebutu tiesiogines saules. Gal pageres situacija, nes dabar lapu mazai, o ir tie patys gelsvi. Nors ziedus krauna, bet labai trumpai zydi...
Atsakyti
Na, citrusiniai augalai geriausiai auga tiesioginėje saulėje. Be saulės ištįsta ir nebūna tokie gražūs.
Ir daugumuma citrusinių yra savidulkiai, tarp jų ir kalamondinas. Jiems nereikia nei bičių, nei žiedadulkių pernešimo teptuku...
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2011 05 21, 17:34)
Na, citrusiniai augalai geriausiai auga tiesioginėje saulėje. Be saulės ištįsta ir nebūna tokie gražūs.
Ir daugumuma citrusinių yra savidulkiai, tarp jų ir kalamondinas. Jiems nereikia nei bičių, nei žiedadulkių pernešimo teptuku...

Dėl tiesioginės saulės: pas mane vasarą jinai kepina baisiai, žiemą tamsu - ar nebus per didelis kontrastas ir nepradės mesti lapų? Gal geriau tą viduriuką išlaikyti... g.gif
O kad savidulkiai girdėjus, tik dėl šventos ramybės dar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2011 05 20, 19:22)

Oho kaip gražu, jaučiu ir kvapas mmm... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2011 05 21, 17:34)
Na, citrusiniai augalai geriausiai auga tiesioginėje saulėje.

Iki siol (3 ar 2 metus) buvo ant palanges, kur tiesioginiai saules spinduliai. Tai nepasakyciau, kad jis labai patenkintas g.gif Paziuresiu kaip reaguos dabar...
Atsakyti
Pasirodom , kaip uzaugom blush2.gif
user posted image
Atsakyti
fantstika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 01, 12:47)
Pasirodom , kaip uzaugom  blush2.gif
user posted image

Kiek metų auginat?
Atsakyti