Pavasarinis calamondino žydėjimas
QUOTE(kambliukas @ 2011 05 20, 19:22)
Koks grozis Kaip tu ji priziuri?
QUOTE(nefertite2006 @ 2011 05 20, 19:35)
Koks grozis Kaip tu ji priziuri?
Aš jį gavau per pačius žiemos šalčius, namie jis man numetė 2/3 lapų, tada aš jį į šiltą dušą, nustojo byrėti lapai, už mėnesio persodinau į didesnį vazoną ir laukiau. Pradėjo kaltis lapeliai, o dabar ir žiedai. Kvapas namuose, žinokit Laistau vandeniu paprastai, tiek kad lekštutėje nestovėtų, labai saugau nuo skersvėjų ir daugiau nieko. Saulės tiesioginės nemato. Įdomu, tik ar sulauksiu derliaus , perėjau su ausų krapštukais žiedelius , gal pavyks
Nuostabiai atrodo žiedus patartina su teptuku pereiti, geriau persineša žiedadulkės
Pernesiau savaji i kita vieta, kad nebutu tiesiogines saules. Gal pageres situacija, nes dabar lapu mazai, o ir tie patys gelsvi. Nors ziedus krauna, bet labai trumpai zydi...
QUOTE(evaldas5211 @ 2011 05 21, 17:34)
Na, citrusiniai augalai geriausiai auga tiesioginėje saulėje. Be saulės ištįsta ir nebūna tokie gražūs.
Ir daugumuma citrusinių yra savidulkiai, tarp jų ir kalamondinas. Jiems nereikia nei bičių, nei žiedadulkių pernešimo teptuku...
Ir daugumuma citrusinių yra savidulkiai, tarp jų ir kalamondinas. Jiems nereikia nei bičių, nei žiedadulkių pernešimo teptuku...
Dėl tiesioginės saulės: pas mane vasarą jinai kepina baisiai, žiemą tamsu - ar nebus per didelis kontrastas ir nepradės mesti lapų? Gal geriau tą viduriuką išlaikyti...
O kad savidulkiai girdėjus, tik dėl šventos ramybės dar
QUOTE(kambliukas @ 2011 05 20, 19:22)
Pavasarinis calamondino žydėjimas
Oho kaip gražu, jaučiu ir kvapas mmm...
QUOTE(evaldas5211 @ 2011 05 21, 17:34)
Na, citrusiniai augalai geriausiai auga tiesioginėje saulėje.
Iki siol (3 ar 2 metus) buvo ant palanges, kur tiesioginiai saules spinduliai. Tai nepasakyciau, kad jis labai patenkintas Paziuresiu kaip reaguos dabar...
fantstika
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 06 01, 12:47)
Kiek metų auginat?