Tai mano citrinukas, isauges is seklytes, niekada nezydes?
QUOTE(***Andrea*** @ 2011 01 02, 13:52)
Priklausomai nuo priežiūros.
O gal galit patarti ka jam padaryti, kad prizadint ir jis prazydetu?
QUOTE(***Andrea*** @ 2011 01 02, 20:18)
O gal galit patarti ka jam padaryti, kad prizadint ir jis prazydetu?
Prižadinti neįmanoma. Kai augalas bus pakankamai subrendęs (kai užaugins tam tikrą - niekam tiksliai nežinomą - pumpurų skaičių). Citrinos žydi ~7-10 metais. Svarbu negenėti augalo visiškai. Greičiausiai pražysta žaliųjų citrinų sėjinukai (2-3 metai), kalamondinai...
Aisku, reiskia reiks vasarele ir laimo citrinuka pasisodint
kokie mieli mazi lapeliai
QUOTE(***Andrea*** @ 2011 01 02, 14:52)
neves vaisiu, nes reikia skiepyti.
Aisku, o tai kas toki darba kaip skiepijimas gali atlikti??? as pvz is Kauno tai gal Botanikos sode? hmmmm
O as niekaip nesuprantu kas su mano mandarinuku Museliu veisykla tik is jo... Net nzn, lyg ir sviesos uztenka (ant pietines palanges), laistau kas 7-10 d.(nes kitaip museles uzpuola ji,o tada ir kitas geles), 1 per men patresiu, nupurskiu beveik kas diena, o jis lapus meta ir museles augina Gal galit patart, ka daryt??
QUOTE(kicia @ 2011 01 22, 22:40)
O as niekaip nesuprantu kas su mano mandarinuku Museliu veisykla tik is jo... Net nzn, lyg ir sviesos uztenka (ant pietines palanges), laistau kas 7-10 d.(nes kitaip museles uzpuola ji,o tada ir kitas geles), 1 per men patresiu, nupurskiu beveik kas diena, o jis lapus meta ir museles augina Gal galit patart, ka daryt??
Kokia temperatūra ir kokia palangė?
Beveik 100 proc. vazoninių citrusų problemų (kaip lapų kritimas) kyla dėl šaknų problemų.