Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Tai mano citrinukas, isauges is seklytes, niekada nezydes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2011 01 02, 13:52)
Tai mano citrinukas, isauges is seklytes, niekada nezydes?  ax.gif

Priklausomai nuo priežiūros.
Atsakyti
O gal galit patarti ka jam padaryti, kad prizadint ir jis prazydetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2011 01 02, 20:18)
O gal galit patarti ka jam padaryti, kad prizadint ir jis prazydetu?  g.gif

Prižadinti neįmanoma. Kai augalas bus pakankamai subrendęs (kai užaugins tam tikrą - niekam tiksliai nežinomą - pumpurų skaičių). Citrinos žydi ~7-10 metais. Svarbu negenėti augalo visiškai. Greičiausiai pražysta žaliųjų citrinų sėjinukai (2-3 metai), kalamondinai...
Atsakyti
Aisku, reiskia reiks vasarele ir laimo citrinuka pasisodint tongue.gif
Atsakyti
Greitai auga citrusas po lempom smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
kokie mieli mazi lapeliai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(***Andrea*** @ 2011 01 02, 14:52)
Tai mano citrinukas, isauges is seklytes, niekada nezydes?  ax.gif

neves vaisiu, nes reikia skiepyti.
Atsakyti
Aisku, o tai kas toki darba kaip skiepijimas gali atlikti??? as pvz is Kauno tai gal Botanikos sode? hmmmm
Atsakyti
O as niekaip nesuprantu kas su mano mandarinuku doh.gif Museliu veisykla tik is jo... Net nzn, lyg ir sviesos uztenka (ant pietines palanges), laistau kas 7-10 d.(nes kitaip museles uzpuola ji,o tada ir kitas geles), 1 per men patresiu, nupurskiu beveik kas diena, o jis lapus meta ir museles augina gun_bandana.gif frusty.gif Gal galit patart, ka daryt??
Atsakyti
QUOTE(kicia @ 2011 01 22, 22:40)
O as niekaip nesuprantu kas su mano mandarinuku doh.gif Museliu veisykla tik is jo... Net nzn, lyg ir sviesos uztenka (ant pietines palanges), laistau kas 7-10 d.(nes kitaip museles uzpuola ji,o tada ir kitas geles), 1 per men patresiu, nupurskiu beveik kas diena, o jis lapus meta ir museles augina gun_bandana.gif  frusty.gif Gal galit patart, ka daryt??

Kokia temperatūra ir kokia palangė?
Beveik 100 proc. vazoninių citrusų problemų (kaip lapų kritimas) kyla dėl šaknų problemų.
Atsakyti
Va, vakar nusipirkau dar vieną Eustis Limequat Ermitaže, ir labai nebrangiai - už 28 Lt smile.gif
user posted image
Atsakyti