Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Mano citrinas isleido stai tokias sakeles.Nezinau ka jis cia sumaste?ar zydes?ar vaisiu duos? o gal tik naujais ugliukais nudziugins? ka manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara T @ 2005 01 23, 11:07)
aš tai norėčiau sužinoti ar galima užsiauginti citrinmedį arba apelsinmedį iš sėklų?

aš iš sėklos išsiauginau citrinmedį ax.gif dar jis nelabai didelis, kokio metro aukščio mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar galima tręšti derantį citrinmedį įprastomis gėlių trąšomis? Baisu nusinuodyt paskui valgant tokius vaisius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 04 23, 00:04)
O ar galima tręšti derantį citrinmedį įprastomis gėlių trąšomis? Baisu nusinuodyt paskui valgant tokius vaisius bigsmile.gif

aš tręšiau kolkas tik kartą. Po to aš jį žadu įskiepyti ir sodinti lauke, sode wub.gif
Atsakyti

Aš įkišau į žemę apelsinų sėkliukes,dabar lauksiu kas bus bigsmile.gif Buvau susidaiginus jau ir citriniuką ir apelsiną,bet persodindama netyčia šakneles pažeidžiau ir nuvyto verysad.gif
Atsakyti
o aš buvau medelyne, ir nieks nesutiko mano citrinuko įskiepyti verysad.gif
sako - jis vistiek tiek neves schmoll.gif kad turėtumėt pakankamai vaisių, taip kad auginkit, kaip dekoratyvinį medelį ir tiek unsure.gif arba ves, bet tokius - mažuliukus, laukinius blink.gif
sakė jis vaisius veda žiemą - gruodžio mėnesį wub.gif
taip ir grįžau nieko nepešus verysad.gif tai nors persodinau jį į didelį vazoną rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

mmes su sese kažkada prikišom į žemę apelsinų, citrinų sėklų, paskui pamiršom, o kai pradėjo kažkur po pusės metų visos dygti, tai turėjom apie 20 medelių, tik paskui dauguma žuvo (čia jau buvo nepriežiura, nudžiuvo, nušalo) liko tik keli, kuriuos spėjau pasiimti pas save ir išgelbėjau. Tai dabar auga, galvoju reikės pabandyti paskiepyti. g.gif Beje aš buvau iš sėklos išauginusi ir kivi, dabar dar auginu datulę, tik sėkla iš Jordanijos. Žemės riešutas buvo darže išaugęs. Vienu žodžiu kišu į žemę viską, kq valgau. tongue.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikutes...as irgi turiu namuose du citrinukus smile.gif ir vis ieskau iskau kur cia juos vilniuje paskiepyti. Gal zinote konkreciu adresu kas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liliukas @ 2006 07 20, 15:15)
Sveikutes...as irgi turiu namuose du citrinukus smile.gif ir vis ieskau iskau kur cia juos vilniuje paskiepyti. Gal zinote konkreciu adresu kas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aleksej Roščin. Vieno medelio skiepijimas - 10 lt (bent jau buvo pries kokius 4 metus), turi ivairiu veisliu. namu tel. 2708345, darbo - 2392829. Geriausiai skiepyti maždaug dviejų metų sodinukus is sėklų.
Atsakyti
O gal kas žinot, kur Kaune dar skiepytų? g.gif aš irgi labai norėčiau ax.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, prasom su vyru, labai prasom patarti... Musu apelsinas, jau keliu metu, sodintas is sodinuko, dabar isemem langa ir jis gavo daugiau skersvejo. lapai pasidare geltoni, krenta, labai greitai ruduoja, nebezinom ka su juo bedaryti. dregmes gauna pakankamai bet ne per daug, trasu taip pat biski. ka dar galeciau padaryti?
Atsakyti
Mano senelis augina citrinmedį thumbup.gif Ji jau didelis, nedaug trūksta iki 2 metrų bigsmile.gif Dar seniau, bet ne tą kur dabar turi irgi augino... jis davė porą vaisių. Viena jau buvo kaip 1 didelės braškės dydžio, o kita šiek tiek mažesnė. Bet kažkas atsitiko ir mirė tas medelis. O šitas tai dar nedavė vaisių. Ir prižiūrėjimas jų toks, kad reikia dažnai apipurkšti vandenuku lapus, tada būna gražūs žali lapeliai bigsmile.gif O kai sausa ir šalta, susitraukia, negražūs palieka.
Atsakyti