Mano citrinas isleido stai tokias sakeles.Nezinau ka jis cia sumaste?ar zydes?ar vaisiu duos? o gal tik naujais ugliukais nudziugins? ka manot?
QUOTE(Vasara T @ 2005 01 23, 11:07)
aš tai norėčiau sužinoti ar galima užsiauginti citrinmedį arba apelsinmedį iš sėklų?
aš iš sėklos išsiauginau citrinmedį dar jis nelabai didelis, kokio metro aukščio
O ar galima tręšti derantį citrinmedį įprastomis gėlių trąšomis? Baisu nusinuodyt paskui valgant tokius vaisius
QUOTE(LadyStar @ 2006 04 23, 00:04)
O ar galima tręšti derantį citrinmedį įprastomis gėlių trąšomis? Baisu nusinuodyt paskui valgant tokius vaisius
aš tręšiau kolkas tik kartą. Po to aš jį žadu įskiepyti ir sodinti lauke, sode
Aš įkišau į žemę apelsinų sėkliukes,dabar lauksiu kas bus Buvau susidaiginus jau ir citriniuką ir apelsiną,bet persodindama netyčia šakneles pažeidžiau ir nuvyto
o aš buvau medelyne, ir nieks nesutiko mano citrinuko įskiepyti
sako - jis vistiek tiek neves kad turėtumėt pakankamai vaisių, taip kad auginkit, kaip dekoratyvinį medelį ir tiek arba ves, bet tokius - mažuliukus, laukinius
sakė jis vaisius veda žiemą - gruodžio mėnesį
taip ir grįžau nieko nepešus tai nors persodinau jį į didelį vazoną
sako - jis vistiek tiek neves kad turėtumėt pakankamai vaisių, taip kad auginkit, kaip dekoratyvinį medelį ir tiek arba ves, bet tokius - mažuliukus, laukinius
sakė jis vaisius veda žiemą - gruodžio mėnesį
taip ir grįžau nieko nepešus tai nors persodinau jį į didelį vazoną
Sveikutės ,
mmes su sese kažkada prikišom į žemę apelsinų, citrinų sėklų, paskui pamiršom, o kai pradėjo kažkur po pusės metų visos dygti, tai turėjom apie 20 medelių, tik paskui dauguma žuvo (čia jau buvo nepriežiura, nudžiuvo, nušalo) liko tik keli, kuriuos spėjau pasiimti pas save ir išgelbėjau. Tai dabar auga, galvoju reikės pabandyti paskiepyti. Beje aš buvau iš sėklos išauginusi ir kivi, dabar dar auginu datulę, tik sėkla iš Jordanijos. Žemės riešutas buvo darže išaugęs. Vienu žodžiu kišu į žemę viską, kq valgau.
mmes su sese kažkada prikišom į žemę apelsinų, citrinų sėklų, paskui pamiršom, o kai pradėjo kažkur po pusės metų visos dygti, tai turėjom apie 20 medelių, tik paskui dauguma žuvo (čia jau buvo nepriežiura, nudžiuvo, nušalo) liko tik keli, kuriuos spėjau pasiimti pas save ir išgelbėjau. Tai dabar auga, galvoju reikės pabandyti paskiepyti. Beje aš buvau iš sėklos išauginusi ir kivi, dabar dar auginu datulę, tik sėkla iš Jordanijos. Žemės riešutas buvo darže išaugęs. Vienu žodžiu kišu į žemę viską, kq valgau.
QUOTE(liliukas @ 2006 07 20, 15:15)
Sveikutes...as irgi turiu namuose du citrinukus ir vis ieskau iskau kur cia juos vilniuje paskiepyti. Gal zinote konkreciu adresu kas
Aleksej Roščin. Vieno medelio skiepijimas - 10 lt (bent jau buvo pries kokius 4 metus), turi ivairiu veisliu. namu tel. 2708345, darbo - 2392829. Geriausiai skiepyti maždaug dviejų metų sodinukus is sėklų.
O gal kas žinot, kur Kaune dar skiepytų? aš irgi labai norėčiau
Merginos, prasom su vyru, labai prasom patarti... Musu apelsinas, jau keliu metu, sodintas is sodinuko, dabar isemem langa ir jis gavo daugiau skersvejo. lapai pasidare geltoni, krenta, labai greitai ruduoja, nebezinom ka su juo bedaryti. dregmes gauna pakankamai bet ne per daug, trasu taip pat biski. ka dar galeciau padaryti?
Mano senelis augina citrinmedį Ji jau didelis, nedaug trūksta iki 2 metrų Dar seniau, bet ne tą kur dabar turi irgi augino... jis davė porą vaisių. Viena jau buvo kaip 1 didelės braškės dydžio, o kita šiek tiek mažesnė. Bet kažkas atsitiko ir mirė tas medelis. O šitas tai dar nedavė vaisių. Ir prižiūrėjimas jų toks, kad reikia dažnai apipurkšti vandenuku lapus, tada būna gražūs žali lapeliai O kai sausa ir šalta, susitraukia, negražūs palieka.