Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

QUOTE(Brunetė @ 2010 08 09, 06:46)
Lavrynka,  citrina 4u.gif

Ačiū 4u.gif o kaip geriau visas augint ar praretint kaip manot?
Atsakyti
Vilniaus Akropolio Maximoje tikrieji citrinmedžiai (o gal mejerio) po 178 Lt. Gražūs, virš metro aukščio.
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2010 08 20, 18:57)
Vilniaus Akropolio Maximoje tikrieji citrinmedžiai (o gal mejerio) po 178 Lt. Gražūs, virš metro aukščio.

bigsmile.gif
gaila kad per dideli. Teks laukti mažesnių.

Norėčiau gauti patarimą: ar galima namų sąlygomis sėkmingai skiepyti medelį? Nuskabiau pietuose apelsinmedžio šakelę. Kol kas gyva. Turiu kalamondiną. Ar prigytų ir kaip skiepyti? Lietuviškų medelių skiepijimo praktiką turiu nemažą ir sėkmingą. Laukiu patarimų iš profesionalų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 06 19, 22:08)
Aš irgi seniai norėjusi, nusipirkau natūralių kvapų kambariui  biggrin.gif Lauksiu žiedų. O kol kas vasaroja terasoj, žiūrėsim kaip toliau seksis  smile.gif

Cinside, čia tavo medelio nuotrauka? blink.gif atrodo taip skaniai, o jau grožis koks... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutia @ 2010 08 23, 21:17)
Cinside, čia tavo medelio nuotrauka?  blink.gif  atrodo taip skaniai, o jau grožis koks...  wub.gif

Taip, maniškis. Puikiai adaptavosi. Naujų lapų prileido thumbup.gif Įdomu kaip seksis žiemą išgyvent. O ir vaisiai visai valgomi, kai norisi atsigaivinti biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, bet neradau atsakymo blush2.gif
Gal kas Kaune skiepija mandarinus?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 08 23, 21:29)
Taip, maniškis. Puikiai adaptavosi. Naujų lapų prileido  thumbup.gif  Įdomu kaip seksis žiemą išgyvent. O ir vaisiai visai valgomi, kai norisi atsigaivinti  biggrin.gif

kaip smagu, per kiek laiko čia užaugo iki vaisius subrandino? smile.gif nerūgštūs?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 08 23, 20:07)

Norėčiau gauti patarimą: ar galima namų sąlygomis sėkmingai skiepyti medelį? Nuskabiau pietuose apelsinmedžio šakelę. Kol kas gyva. Turiu kalamondiną. Ar prigytų ir kaip skiepyti? Lietuviškų medelių skiepijimo praktiką turiu nemažą ir sėkmingą.  Laukiu patarimų iš profesionalų.  ax.gif

skiepija zmones, ir labai sekmingai g.gif tik nemanau kad chia profesionalu turim unsure.gif kas, kaip ir po kam, turbut geriausiai butu galima pasiskaityt anglu kalba shitame citrusiniu augintoju forume:

http://citrus.forumup.org/
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 08 23, 21:52)
skiepija zmones, ir labai sekmingai g.gif tik nemanau kad chia profesionalu turim  unsure.gif  kas, kaip ir po kam, turbut geriausiai butu galima pasiskaityt anglu kalba shitame citrusiniu augintoju forume:

http://citrus.forumup.org/

labai ačiū už nuorodą aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 08 08, 23:32)
Laba diena
Gal galėtumėt padėti, neprisimenu kuriuos čia sėklos išdygo ar citrinos ar apelsino, gal patyrusios žinovės atpažins iš nuotraukos?

user posted image

MAno spėjimas būtų, kad čia mandarinas....ale tokio varianto pasirenkamuos atsakymuos nebuvo lotuliukas.gif

QUOTE(lekstina @ 2010 08 23, 20:50)
Perskaičiau visą temą, bet neradau atsakymo  blush2.gif
Gal kas Kaune skiepija mandarinus?

Man ir reiktų. Anglų kalba tik įtikinamai tyliu, tad duotoji nuoroda nelabai gelbėja unsure.gif
Vargstu su mano mandarinu, kuris kurį. Jau tuoj bus du metrai, nespėju stabdyt doh.gif Skabau ir skabau naujas viršūnėles, kad tik į ūgį nebeitų, bet kad jau kaip piktžolė pasidarė doh.gif Ir naudos jokios. Vaisių man nereik, bet nors žiedelį kokį sukrautų pamaloninimui blush2.gif Ech...Pradžioj saugojau popinau, kiek džiaugsmo buvo kai iš sėklytės pirmieji lapeliai prasikalė, nu bet dabar....kad jį kur velnias doh.gif Nespėju skabyt schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(a79 @ 2010 08 25, 13:49)
MAno spėjimas būtų, kad čia mandarinas....ale tokio varianto pasirenkamuos atsakymuos nebuvo  lotuliukas.gif
Man ir reiktų. Anglų kalba tik įtikinamai tyliu, tad duotoji nuoroda nelabai gelbėja  unsure.gif
Vargstu su mano mandarinu, kuris kurį. Jau tuoj bus du metrai, nespėju stabdyt  doh.gif Skabau ir skabau naujas viršūnėles, kad tik į ūgį nebeitų, bet kad jau kaip piktžolė pasidarė  doh.gif Ir naudos jokios. Vaisių man nereik, bet nors žiedelį kokį sukrautų pamaloninimui  blush2.gif Ech...Pradžioj saugojau popinau, kiek džiaugsmo buvo kai iš sėklytės pirmieji lapeliai prasikalė, nu bet dabar....kad jį kur velnias  doh.gif Nespėju skabyt  schmoll.gif

Nu galėjo būti ir mandarinas biggrin.gif

o tai kaip tas skiepijimas apskritai atrodo, gal parduotuvei sakele nuknisti ri ten kazka su ja padaryt biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2010 08 25, 13:50)
Nu galėjo būti ir mandarinas  biggrin.gif

o tai kaip tas skiepijimas apskritai atrodo, gal parduotuvei sakele nuknisti ri ten kazka su ja padaryt  biggrin.gif ?

Tai, kad ir aš neturiu žalio supratimo kaip skiepijimas vyksta lotuliukas.gif Šakelę susirast tikriausiai būtų lengvesnis reikalas, nei ką nors su ja padaryt doh.gif
PAbandžiau nufotkint savo piktybinio mandarino lapus, palyginimui. GAl kas bus matyt g.gif Jo lapas, toks lyg "dvigubas". Nors nežinau, kaip citrina atrodo, gal panašu g.gif

user posted imageuser posted image

Ant foto atsistojus, šiek tiek pasididina. Čia pas mane tikrai mandarinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 25 rugpjūčio 2010 - 16:34