Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

Mokėjau apie 40 Lt, pirkau gėlių bazėj
Atsakyti
norejau paklausti kur reik nupirkti 12m. gimtadienio progai ,dukrai citrusini augala, as su gelem pamisus tai ir jai taspats?
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2010 07 01, 19:58)
norejau paklausti kur reik nupirkti 12m. gimtadienio progai ,dukrai citrusini augala, as su gelem pamisus tai ir jai taspats?

čia kokiam mieste? Vilniuje būna visose maximose... kartais ir ermitaže. ax.gif

Manau kad tokio amžiaus vaikui tai bus patstas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 01 liepos 2010 - 20:53
Banginio (Vilniaus) Senukuose Kalamondinai pavargę po 39.99 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evaldas5211: 06 liepos 2010 - 15:16
man klaipedoje reikia kalamondina turim nebenori dukra, sako noriu "tikrosios citrinos" nelabai suprantu kur tokia gaut?
Atsakyti
Gal kas turite parduoti koki grazuoli viena, kad ir maziuka 4u.gif Arba patarkit kur galima isigyti ir uz kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stel&lade @ 2010 07 08, 09:11)
man klaipedoje reikia kalamondina turim nebenori dukra, sako noriu "tikrosios citrinos" nelabai suprantu kur tokia gaut?

http://www.limon-roo...itrinmedis.html
Paziurek cia,pasiskambink,gal patars, o gal gali ir atsiusti,kad ir su autobusu tarkim.
Atsakyti
Mano Kalamondinų nauji lapeliai dėl neašiku ko pradėjo linkt žemyn sad.gif
user posted image
Gal kas žinot sprendimo būdą?
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2010 07 28, 17:45)
Mano Kalamondinų nauji lapeliai dėl neašiku ko pradėjo linkt žemyn sad.gif
user posted image
Gal kas žinot sprendimo būdą?

Pastebėjau, kad maniškiai nuleidžia jaunus lapus kaip jiems trūksta drėgmės, nes nupurškus ar paliejus situacija greit pasitaiso mirksiukas.gif dabar dar į mažiau saulėtą vietą pastūmiau tai visai džiaugiasi tuo rolleyes.gif
Atsakyti
O man palaistymas ar nupurškimas nepadeda sad.gif
Atsakyti
Laba diena
Gal galėtumėt padėti, neprisimenu kuriuos čia sėklos išdygo ar citrinos ar apelsino, gal patyrusios žinovės atpažins iš nuotraukos?

user posted image
Atsakyti
Lavrynka, citrina 4u.gif
Atsakyti