Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai augalai

QUOTE(uups @ 2009 12 22, 15:48)
Apie naujuosius (ar naujus pagal kiniechiu kalendoriu)- pats laikas issigyti ar dovanoti toki medeli  wub.gif

Mielai įgyčiau medelį, tačiau nei ermitaže nei man žinomose krautuvėlėse Vilniuje nerandu citrinos. blush2.gif Gal kas matėt?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2009 12 29, 08:27)
Mielai įgyčiau medelį, tačiau nei ermitaže nei man žinomose krautuvėlėse Vilniuje nerandu citrinos.  blush2.gif  Gal kas matėt?

Tuoj subursim komanda ir kirkinsim Ermitaza kad atveztu bigsmile.gif .
Siaip vakar buvau Ermitaze tai maciau viena citrinmedi, bet deja jis SIEK TIEK virsijo mano biudzeta ir kainavo apie 700 Lt biggrin.gif, bet ten tai buvo citrinMEDIS smile.gif, o pardavejos sake kad turetu atsivezt ir mazesniu citrinmedziu...
Siaip as net bandziau su geliu salonais kontaktuoti, bet kol kas jokios naudos....
Atsakyti
QUOTE(evaldas5211 @ 2009 12 29, 19:52)
Tuoj subursim komanda ir kirkinsim Ermitaza kad atveztu  bigsmile.gif .
Siaip vakar buvau Ermitaze tai maciau viena citrinmedi, bet deja jis SIEK TIEK virsijo mano biudzeta ir kainavo apie 700 Lt biggrin.gif, bet ten tai buvo citrinMEDIS smile.gif, o pardavejos sake kad turetu atsivezt ir mazesniu citrinmedziu...
Siaip as net bandziau su geliu salonais kontaktuoti, bet kol kas jokios naudos....

citrinmedzhiai (jei tikrieji medzhiai) tai tikrai labai reti geliu parduotuvese m abejoju kad gautumet blink.gif
Mejerio citrina realesnis variantas, bet, man rodos irgi gana retas LT.
Realiausia rasti kalamondinu g.gif po naujuju- vasari dazniausiai atidaromas ju 'sezonas', tada turetu ir atsirast masishkai parduotuvese, net maximose, manau g.gif bent jau ash kasmet nusiperku sausi- vasari,- pradeda labai po akim painiotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai as ir ieskau kalamondino smile.gif
Atsakyti

Mejerio citrina tikrai nuostabu

Kaip tokią gauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 01 08, 06:32)
Mejerio citrina tikrai nuostabu

Kaip tokią gauti?  ax.gif

Ieshkoti parduotuvese biggrin.gif
arba gali chia pabandyt:

http://www.limon-roo...itrinmedis.html
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 08, 08:44)
Ieshkoti parduotuvese  biggrin.gif
arba gali chia pabandyt:

http://www.limon-roo...itrinmedis.html

ačiū friends.gif
Atsakyti
As siansien nusipirkau kazka panasaus i citrinmedi, bent jau taip parasyta g.gif

Didziulis, visas apgenetas, be lapu, bet sakeles zalios, grazios. Nu kaina tai 5lt lotuliukas.gif , tai jeigu ir negyvens bent vazonas liks biggrin.gif

Bet parsinesiau ir nezinau ka man daba su juo daryt, paliet, apipurkst ir paliks sviesioj vietoj ramybej, ar kaip g.gif
Atsakyti
Va. Pagaliau Ermitaze atsirado kalamondinu, tai emiau ir nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Kiek mokėjote?
Atsakyti
Siaip kainuoja 90 Lt, bet turejau Ermitazo pinigu, kur maximose dalina perkant, tai isejo apie 70 Lt. Bet grazus smile.gif, svieziai atveztas, su daug lapeliu, daug zaliu vaisiu, ir keletas sunokusiu...
Atsakyti
Va, jei kam idomu sitaip atrodo naujasis pirkinys smile.gif
user posted image
Atsakyti