Gal kas galetu suteikti laikina globa iki pavasario?
Katina aprupinciau maistu, kraiku.. jei reiktu [pfiu, pfiu, pfiu] veterinarinemis islaidomis..
4 metu meilus, naminis katinas be zalingu iprociu [megsta nugrauzti geles, taciau, jei turi nuosavos zoles - geles nebedomina]...
Sveikas, kastruotas. I lauka nevaiksto.
Del seimos nario alergijos nebegalime kol kas laikyti..
Daugiau AZ.
Kaunas.
Katinas rado laikinus namus. Aciu supermamytei
Dovanojamas dviejų metų vokiečių aviganio mišrūnas Bugas. Draugiškas, puikiai sutaria su vaikais ir draugiškai nusiteikusiais šunimis. Visa gyvenimą gyvenęs voljere, bet tvarkingai elgiasi ir namuose. Atiduotas, nes šeimininkė emigravo ir šuo, kaip visada, tapo per didelė našta..
Vilnius, daugiau info - 861325308, Ieva.
Niekaip neapsisprendžiate, ar norite triušiuko, ar katino? Tokiu atveju Zuikis - kaip tik jums! Katinėlis nuplėšta uodega netikėtai atsirado vienos įmonės teritorijoje, iš ten buvo paimtas, operuotas, gydytas ir dabar jis - jau visai sveikas striukauodegėlis Meilus ir draugiškas - už galvytės pakasymą atiduotų viską pasaulyje; šoklus kaip kiškutis - vis stengiasi užsilipti kur aukščiau; ir ta trumputė uodegėlė jam gyvenimo nė kiek negadina, o kaip tik suteikia papildomo žavesio. Visiškai nemoka draskytis ir pykti, draugauja su visais iš eilės, kad tik su juo kas draugautų... Kol kas globojamas, bet vietinės damos nesižavi jo nuolatinėmis pastangomis pabendrauti, tad kuo skubiau ieškome namų! Zuikis žino, kam skirta tualeto dėžė, nuparazitintas visapusiškai, tuoj bus paskiepytas, jau kastruotas.
Kontaktuoti per a.ž., murmeu@gmail.com arba 8 680 28258.
Kontaktuoti per a.ž., murmeu@gmail.com arba 8 680 28258.
Klaipėdos gyvūnų globos namai VŠĮ Būk mano draugas gelbėja , gydo ir globoja gyvūnus. Šioje prieglaudoje glaudžiasi didelis būrys pasimetusių, nuskriaustų ir išsižadėtų gyvūnų . Čia jie sulaukia supratingo žvilgsnio, laikino prieglobsčio, reikalingo gydymo ir gardaus maisto kąsnelio. Visiem gyvūnėliams stengimąsi suteikti atitinkamas gyvenimo sąlygas, meilę, dėmesį ir priežiūrą. Deja dėl ribotų finansinių galimybių ir didelio kiekio gyvūnų tai tampa labai sunku įgyvendinti. Visus norinčius ir galinčius prisidėti prašome pagalbos:
Antklodžių, pagalvių, pledų, vaikiškų šiltų rūbų, guolių;
Minkštų ir kitų baldų, čiužinių;
Žaislų, antkaklių, pavadėlių, grandinių (pririšti prie būdos), antkaklių ir vaistų nuo parazitų, šukų, drabužėlių šunims;
Sauso maisto, konservų (kačių ir šunų), kruopų, žuvies, mėsos, kaulų, skanėstų, kačių kraiko;
Šiaudų, elektrinių radiatorių, statybinių medžiagų, didelių puodų, malkų, šuns būdų, voljerų , vagonėlių ir t.t
Daiktų galime patys atvykti paimti iš namų.
Reikalinga ir finansinė pagalba, gyvūnų gydymui, priežiūrai. Tai galite padaryti pervesdami pinigėlius :
VŠĮ Būk mano draugas
Įm. kodas 302639996
Paramos sąskaita LT977300010127500736,AB Swedbank
Arba paaukoti 2 % nuo pajamų mokesčio
Taip pat kviečiame apsilankyti prieglaudoje ir prisidėti prie mūsų veiklos, padėti restauruoti ir apšiltinti būdas, statyti voljerus, tvarkyti teritoriją , o gal būt atvykė surasite sau pati geriausia ir ištikimaiusia draugą. Jeigu pastebėjote gatvėje pasiklydusi, palikta gyvūną skambinkite mums mes jo pasirūpinsime.
DĖKOJAME UŽ JŪSŲ LAIKĄ IR BETKOKIĄ PAGALBĄ!
Daugiau informacijos apie įstaigą ir joje gyvenančius gyvūnus rasite:
www.facebook.com/pages/VŠĮ-Būk-mano-draugas-mano-draugas/211235855670708
www.bukmanodrugas.lt
Klaipėdos raj. Kalnuvėnų kaimas
Tel. 861436617; 867933308
IESKOMI MYLINTYS SEIMININKAI SIAM PUKUOTUKUI!!!
"Labas vakaras,
nepasakosiu visos savo istorijos, kad neatimciau jusu demesio, kas nores artimiau susipazinti - mielai pasidalinsiu, bet dabar noreciau prisistatyti - esu jaunas ir grazus auksinio plauko savininkas. Siuo metu man atrodo nieko kaip ir netruksta - turiu stoga, nos ir laikina, gaunu pavalgyt ir pamiegot, zaidimu netruksta, net ir zaidimu draugu taip pat turiu salia, bet labai ieskau sau NAMU IR MYLINCIU SEIMININKU. Siuo metu gyvenu dvieju kambariu bute, kuriame sienos visgi nera gumines ir erdves buvimui nera tiek daug, kiek erdves seimininku sirdyje meilei mums, pukuotukams. Tad visus geros sirdies ir ieskanciu tokiu, kaip as - kvieciu skambinti mano laikiniems globejams Vadimui ir Ingridai 8 60026579, 8 60037026 (gal daugelis juos net pazista, nes isgelbejo ne vienam mano "broliui" ar "sesei" gyvybe)"
Vilnius
"Labas vakaras,
nepasakosiu visos savo istorijos, kad neatimciau jusu demesio, kas nores artimiau susipazinti - mielai pasidalinsiu, bet dabar noreciau prisistatyti - esu jaunas ir grazus auksinio plauko savininkas. Siuo metu man atrodo nieko kaip ir netruksta - turiu stoga, nos ir laikina, gaunu pavalgyt ir pamiegot, zaidimu netruksta, net ir zaidimu draugu taip pat turiu salia, bet labai ieskau sau NAMU IR MYLINCIU SEIMININKU. Siuo metu gyvenu dvieju kambariu bute, kuriame sienos visgi nera gumines ir erdves buvimui nera tiek daug, kiek erdves seimininku sirdyje meilei mums, pukuotukams. Tad visus geros sirdies ir ieskanciu tokiu, kaip as - kvieciu skambinti mano laikiniems globejams Vadimui ir Ingridai 8 60026579, 8 60037026 (gal daugelis juos net pazista, nes isgelbejo ne vienam mano "broliui" ar "sesei" gyvybe)"
Vilnius
Ieskau laikinos globos (arba tikruju namu) siam mazyliuj
jam apie 3 savaites, zindzia kate.
[B]Lauke likusi jo mama,[/B kuri labai kniaukia be savo vaikelio, todel ieskomi namai, rusys, kol kate atsijunkys kaciuka. Mamos nuotraukos tamsoje nepavyko padaryti, bet labai panasi i
Skaminti arba rasyti telefonu 864371610. Kate su vaikeliu siauliuose, bet yra galimybe atvezti i vilniu.
Padeciau su maisteliu.
jam apie 3 savaites, zindzia kate.
[B]Lauke likusi jo mama,[/B kuri labai kniaukia be savo vaikelio, todel ieskomi namai, rusys, kol kate atsijunkys kaciuka. Mamos nuotraukos tamsoje nepavyko padaryti, bet labai panasi i
Skaminti arba rasyti telefonu 864371610. Kate su vaikeliu siauliuose, bet yra galimybe atvezti i vilniu.
Padeciau su maisteliu.
Šį gražų neklaužadų būrį mergina rado vedžiodama savo šunis. Jos šunys sunerimo, ėmė žvalgytis ir nutempė šeimininkę prie šalia stovinčio apgriūvusio, apleisto namo. Apėjus aplink namą ir paaiškėjo priežastis - visa puokštė šlapių nosyčių.
Šuniukams apie tris mėnesius, mažyliai jau apsilankė pas veterinarijos gydytoją, išvada: sveiki, storuliai, švarūs ( be piktų blusyčių ) ir dar "kvepiantys" namais..
Penketukas kitą savaitę bus paskiepinti, dar po poros savaitėlių kastruoti, tačiau jau dabar mažyliai labai laukia šeimininkų.
Kontaktai: 868140309 arba info@pifas.org
DOVANOJAMI ŠUNIUKAI FOTO
Šuniukams apie tris mėnesius, mažyliai jau apsilankė pas veterinarijos gydytoją, išvada: sveiki, storuliai, švarūs ( be piktų blusyčių ) ir dar "kvepiantys" namais..
Penketukas kitą savaitę bus paskiepinti, dar po poros savaitėlių kastruoti, tačiau jau dabar mažyliai labai laukia šeimininkų.
Kontaktai: 868140309 arba info@pifas.org
DOVANOJAMI ŠUNIUKAI FOTO
3 mėn Maja ieško namų
Tel. 867125713
Tel. 867125713
Sveiki, turiu projekto idėją kaip galima būtų padėti beglobiams gyvūnams neįprastu būdu. Dabar esu būsenoje, kai būtina ištirti ar tai domins žmones, ar jie šia paslauga naudosis.. labai man padėtumėte, jei užpildytumėte šią anketą, trumpas projekto pristatymas yra anketoje.
Ačiū!
Kadangi niekaip neprisikabina link'as rašau taip (tarpo prieš .lt nereikia): apklausa. lt/f/socialinis-projektas-skaitau-tj57tja/answers.html
Ačiū!
Kadangi niekaip neprisikabina link'as rašau taip (tarpo prieš .lt nereikia): apklausa. lt/f/socialinis-projektas-skaitau-tj57tja/answers.html
Atiduočiau gyvūnų prieglaudai 2 mot. paltus patiesti, kad nesušaltų.
Anksčiau kažkur mačiau skelbimą, kad ieško tokių dalykų, bet dabar neberandu
Gal žinot kam reikia Kaune? Būčiau dėkinga.
Juk taip šalta dabar...
Juk taip šalta dabar...
QUOTE(kristele10 @ 2014 01 20, 13:18)
Atiduočiau gyvūnų prieglaudai 2 mot. paltus patiesti, kad nesušaltų.
Juk taip šalta dabar...
Juk taip šalta dabar...
Lesei