Klaipėdos gyvūnų globos namai VŠĮ Būk mano draugas gelbėja , gydo ir globoja gyvūnus. Šioje prieglaudoje glaudžiasi didelis būrys pasimetusių, nuskriaustų ir išsižadėtų gyvūnų . Čia jie sulaukia supratingo žvilgsnio, laikino prieglobsčio, reikalingo gydymo ir gardaus maisto kąsnelio. Visiem gyvūnėliams stengimąsi suteikti atitinkamas gyvenimo sąlygas, meilę, dėmesį ir priežiūrą. Deja dėl ribotų finansinių galimybių ir didelio kiekio gyvūnų tai tampa labai sunku įgyvendinti. Visus norinčius ir galinčius prisidėti prašome pagalbos:
Antklodžių, pagalvių, pledų, vaikiškų šiltų rūbų, guolių;
Minkštų ir kitų baldų, čiužinių;
Žaislų, antkaklių, pavadėlių, grandinių (pririšti prie būdos), antkaklių ir vaistų nuo parazitų, šukų, drabužėlių šunims;
Sauso maisto, konservų (kačių ir šunų), kruopų, žuvies, mėsos, kaulų, skanėstų, kačių kraiko;
Šiaudų, elektrinių radiatorių, statybinių medžiagų, didelių puodų, malkų, šuns būdų, voljerų , vagonėlių ir t.t
Daiktų galime patys atvykti paimti iš namų.
Reikalinga ir finansinė pagalba, gyvūnų gydymui, priežiūrai. Tai galite padaryti pervesdami pinigėlius :
VŠĮ Būk mano draugas
Įm. kodas 302639996
Paramos sąskaita LT977300010127500736,AB Swedbank
Arba paaukoti 2 % nuo pajamų mokesčio
Taip pat kviečiame apsilankyti prieglaudoje ir prisidėti prie mūsų veiklos, padėti restauruoti ir apšiltinti būdas, statyti voljerus, tvarkyti teritoriją , o gal būt atvykė surasite sau pati geriausia ir ištikimaiusia draugą. Jeigu pastebėjote gatvėje pasiklydusi, palikta gyvūną skambinkite mums mes jo pasirūpinsime.
DĖKOJAME UŽ JŪSŲ LAIKĄ IR BETKOKIĄ PAGALBĄ!
Daugiau informacijos apie įstaigą ir joje gyvenančius gyvūnus rasite:
www.facebook.com/pages/VŠĮ-Būk-mano-draugas-mano-draugas/211235855670708
www.bukmanodrugas.lt
Klaipėdos raj. Kalnuvėnų kaimas
Tel. 861436617; 867933308