Peliautoja: aš katė, štai atnešiau tau pelę
Ne, tai ne klaida. Peliautoja ne katytė, o šunytė. Tik jai visai nesvarbu, kokiu pavidalu gimė, šunytė tvirtai žino vieną tvarką savo aplinkoje reikia prižiūrėti griežtai. Taip ji ir tapo prieglaudos ekonome atsargų apsaugos reikalams. Nė viena į teritoriją priklydusi pelė neprasmuks pro Peliautojos budrias akytes, tuoj visoms pelėms bus pritaikyta aukščiausia bausmė. Žodžiu, maistuko atsargos prižiūrimos stropiai. Nors mums toks uolumas ir pagalba ūkyje labai naudingi, bet Peliautojai vis tiek norime rasti kuo puikiausius namučius, kuriuose ji galėtų pajusti švelnių rankų prisilietimą, jaukumą ir taip trokštamą meilę.
Mūsų senbūvėlei Peliautojai apie 2 metukus, jau sterilizuota.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Plėmius: viskas atsispindi tavo akyse
Viskas atsispindi tavo akyse, tartum naktį žvaigždės gatvės balose...
Norisi bendrauti, norisi žmogaus, tik širdis nežino, ko iš jo sulauks.
Nedrąsu truputį, jeigu nuvarys, jeigu akmenukas bėgantį pavys.
Mūsų Plėmius (apie 2m.) labai prieraišus ir norintis bendrauti su žmogumi. Bet širdutėje dar kirba netikrumas, dar šuneliui truputėlį nedrąsu. Juk praeityje iš žmogaus tiek daug skausmo patirta, teko išmokti atsargumo o jeigu skriaus?
Paradoksalu, bet jam žmogus yra ir tas, kurį nori mylėti ir būti šalia. Norime padėti Plėmiui ir išpildyti jo svajonę besąlygiškai mylėti žmogų. Kad jos akelėse suspindėtų palaima.
------------------------------------------------------------------------------------
Ryčka: linksmumėlis, smagumėlis!
Tai prieglaudinukas Ryčka, nedidukas (iki 30cm ties ketera), jaunutis (apie 1 metukus), jau kastruotas. Seniai jis pas mus ir patys nesuprantame, kodėl taip užsibuvo ir niekam į širdį neįgriuvo. Juk taip norisi kiekvienam atvykusiam kuo geriausius namus ir kaip galima greičiau rasti, daug pastangų tam dedame. Mažajam Ryčkai taip pat. Tik štai kokią paslaptėlę atskleisime (atleiskite, savanoriai): nors ir džiaugsimės išlydėdami Ryčką, bet širdelėse liūdesiukas kirbės, gal ir ašarėlė nuriedės. O todėl, kad šitas šuneliukas neįtikėtinas: jam draugai visi, jį džiugina viskas. Jis nepaprastai myli visus, nepaprastai linksminasi kiekviena proga. Turi nepaprasta talentą savo džiugesiu uždegti saulutę, kai lyja, savo tikėjimu pakelti, kai neviltis prislegia, jis spinduliuoja Ei, juk gyvenimas stebuklas!, jis sugebės ir niūruolį nusišypsoti.
Ką gi, dovanojame jūsų namams ir jūsų šeimai meilę, tikėjimą, džiaugsmą ir puikią nuotaiką Ryčką.
-----------------------------------------------------
Plutas: gyvenimas mano - kelias kančių...
Šunelis, pavadinome jį Plutu,klaidžiojoKaune, Šilainiuose.Gal pasiklydęs, gal paklaidintas. Jis tiesiog vaikštinėjo atidžiai stebėdamas kiekvieną praeivį gal padės, bet niekas nepagailėjo. Didelių daugiabučių languose šviečiančios šviesos, atrodė, net iš taip toli šildo sušalusi nediduko šunelio kūnelį. Bet nė viename lange nesušvito šilta Žmogaus širdis. Taip šunelis ir vaikštinėjo, ilgai, labai ilgai... Išsekęs, pervargę, alkanas ir purtomas šalčio Plutas jau laukė tik vieno vienintelio išgelbėtojo Mirties.
Taip jis ir pateko pas mus. Laikui bėgant Plutas atsigavo, sustiprėjo, tapo energingu, žvaliu bei draugišku šuneliu. Jaunas keturkojis (kokių 2-4 metų) labai prieraišus ir ištikimas Savo Žmogui, bet ir pavydus. Nori būti vienintelis savojo šeimininko guodėjas-linksmintojas ir numylėtinis, tad kitų gyvūnėlių nemėgsta, ypač katinėlių.
Plutas LABAI TAVĘS LAUKIA, nes jo širdelėje tiek daug meilės, kad labai nekantru rasti, kam ją padovanoti.
---------------------------------------------------------------------
Aris.
Šis mielas mažas šunytis buvo rastas gatvėje partrenktas automobilio. Nelaimėliui teko operuoti lūžusią koją. Po operacijos sparčiai taisėsi ir kabinosi į jam suteiktą šansą pradėti gyvenimą iš naujo. Nepaisant to, kad po visko liko šiek tiek šlubas, Aris yra labai guvus ir vikrus. Labai laukia meilės ir naujos jį mylinčios šeimos. Šuniukas akivaizdžiai nematęs, kas yra meilė ir švelnumas, nežinojo, kad gali būti glostomas, kad žmogus gali būti dėmesingas jam. Ariui apytiksliai penki metai, jam prieš akis didžioji dalis gyvenimo, Suteikite šansą mažai širdelei turėti tikrus namus, tokius, kuriuose nebūtų skriaudžiamas, kuriuose matytų rūpestį ir meilę. Juk kažkam jis gali tapti geriausiu draugu, dovanojančiu savo mažos širdelės šilumą.
Kaunas, 865282924, neringa@penktakoja.lt
Leila: pasiaukojimas, rūpestis, ištikimybė
Kiekvienas turime nueiti savojo gyvenimo kelią. Kelią, kurį mums skiria visagalė ir nepermaldaujama Lemtis. Vieni keliauja lengvu šokio žingsneliu, o kitiems tenka su savimi vilkti didelę naštą- skausmo, baimės, kančių naštą... Norime jus artimiau supažindinti su šia kuklia kalyte Leila. Ji tiesiog prapuolė savo nešulėlių apsupty. Atvyko pas globėjus visiškai išsekusi ir iš paskutinių jėgų maitinanti savo aštuonis mažulėlius kūdikėlius. Į šį būrelį ji priėmė ir tris našlaitėlius. Tad Leila kantriai ir pasiaukojančiai prižiūrėjo jau vienuolika mažų padykėlių. Rūpestingų globėjų dėka šaunioji mamytė atsigavo, sustiprėjo ir savo vaikelius išlydėjo į pasaulį- ką į tikruosius namus, ką pas laikinus globėjus. Ir štai išaušo kitokio gyvenimo dienos, kai po vaikų šurmulio ji liko vieniša... Globėjai rūpinasi Leila, o ji ramiai leidžia dienas. Bet Laikas tiksi: reikia tikrų namų, reikia tikrų namų. Pastebėkite ją- kuklią, neįnoringą ir atsidavusią Leilą. Jai kokie 3 metukai, sterilizuota, vidutinio ūgio (30-60cm ties ketera).
Vilnius, 869946887, juodberiai@gmail.com
Kiekvienas turime nueiti savojo gyvenimo kelią. Kelią, kurį mums skiria visagalė ir nepermaldaujama Lemtis. Vieni keliauja lengvu šokio žingsneliu, o kitiems tenka su savimi vilkti didelę naštą- skausmo, baimės, kančių naštą... Norime jus artimiau supažindinti su šia kuklia kalyte Leila. Ji tiesiog prapuolė savo nešulėlių apsupty. Atvyko pas globėjus visiškai išsekusi ir iš paskutinių jėgų maitinanti savo aštuonis mažulėlius kūdikėlius. Į šį būrelį ji priėmė ir tris našlaitėlius. Tad Leila kantriai ir pasiaukojančiai prižiūrėjo jau vienuolika mažų padykėlių. Rūpestingų globėjų dėka šaunioji mamytė atsigavo, sustiprėjo ir savo vaikelius išlydėjo į pasaulį- ką į tikruosius namus, ką pas laikinus globėjus. Ir štai išaušo kitokio gyvenimo dienos, kai po vaikų šurmulio ji liko vieniša... Globėjai rūpinasi Leila, o ji ramiai leidžia dienas. Bet Laikas tiksi: reikia tikrų namų, reikia tikrų namų. Pastebėkite ją- kuklią, neįnoringą ir atsidavusią Leilą. Jai kokie 3 metukai, sterilizuota, vidutinio ūgio (30-60cm ties ketera).
Vilnius, 869946887, juodberiai@gmail.com
Skubiai reikalinga pagalba. Priglaudėme benamį šuniuką, tačiau visiškai neturime jokių salygų jo laikyti. Kiek suprantame, tai kalytė, ir mano nuomone, turėtų augti nemaža. Gal kas galėtų jį priglausti? Bent jau trumpam laikui, ir surasti j
am namučius, nes mes negalime jo pasilikti visiškai. Labai draugiška, meili, žaisminga. Nežinau ką daryti. Jei per pora dienų jo niekas nepriglaus, gali būti, kad turėsime jį paleisti į gatvę, nes tikrai negalime laikyti. Nupirkau dirželį ir pavadėlį, atiduosiu su jais. Deja, 5 pėdutės atsisakė jį priglausti.
http://www.part.lt/i...2d29ac7f457.jpg
am namučius, nes mes negalime jo pasilikti visiškai. Labai draugiška, meili, žaisminga. Nežinau ką daryti. Jei per pora dienų jo niekas nepriglaus, gali būti, kad turėsime jį paleisti į gatvę, nes tikrai negalime laikyti. Nupirkau dirželį ir pavadėlį, atiduosiu su jais. Deja, 5 pėdutės atsisakė jį priglausti.
http://www.part.lt/i...2d29ac7f457.jpg
Paimčiau suaugusią,peliaujančią katę,o dar geriau dvi seses .....pripratusias būti lauke...
QUOTE(Felicite @ 2012 06 25, 20:27)
Kodėl dangaus vartų? Ar kas dėl to, kad operuota, negerai?
Katinas ieško naujų namų. Išvykstame su visa šeima į tolimą kraštą, bet beja katino pasimti negalime. Padėkite rasti naujus mylinčius šeimininkus.
Didelis, jautrios sielos katinas. Vardas Micius, amžius ~8 metai. Tvarkingas, santūrus, didelis ir stiprus, bet širdyje labai jautrus. Mėgstamiausias užsimėmimas pamiegoti...na dar gaudyti paukščiukus balkone sezono metu Negali pakęsti šukavimo ir kt. panašios invazijos į jo kūną. Yra visiškai naminis ir bijo atviro lauko. (nebet pamažu pripratinti kartais išeiti į lauką) Kastruotas. Išaugęs iš kvailysčių darymo amžiaus.
Kaunas, Alytus tel.: 8 612 38558 margaryta.l@gmail.com
Didelis, jautrios sielos katinas. Vardas Micius, amžius ~8 metai. Tvarkingas, santūrus, didelis ir stiprus, bet širdyje labai jautrus. Mėgstamiausias užsimėmimas pamiegoti...na dar gaudyti paukščiukus balkone sezono metu Negali pakęsti šukavimo ir kt. panašios invazijos į jo kūną. Yra visiškai naminis ir bijo atviro lauko. (nebet pamažu pripratinti kartais išeiti į lauką) Kastruotas. Išaugęs iš kvailysčių darymo amžiaus.
Kaunas, Alytus tel.: 8 612 38558 margaryta.l@gmail.com
Fb buvo selbimas
"Mieli zmones nepraeikite pro varksta beglobiuka..pagelbekite situ sunku metu ir saltu. Juk nesunku pamaitinti beglobiuka. Jungemes i nauja Puslapiuka LAUROS PRIEGLAUDELE jai kas radote beglobiuka,kreipkites meginsim pagelbeti."
"Mieli zmones nepraeikite pro varksta beglobiuka..pagelbekite situ sunku metu ir saltu. Juk nesunku pamaitinti beglobiuka. Jungemes i nauja Puslapiuka LAUROS PRIEGLAUDELE jai kas radote beglobiuka,kreipkites meginsim pagelbeti."
Sveikučiai, aš esu tikra Gražuolė Manau to nedrįstų paneigti niekas. Esu jauna ir labai draugiška mergytė. Sutariu su šunimis. Esu tikrų tikriausias energijos užtaisas, ko jau ko, bet energijos man tikrai netrūksta, nes lakstyti galėčiau labai ilgai. Ar galėtumėt patikėti, kad kažkas tiesiog ėmė ir paliko mane prieglaudos teritorijoje be jokios graužaties, net nesusitarę su savanoriais? Atrodo stengiausi būti pats geriausias draugas, bet man matyt nepavyko... O gal jie tiesiog nebuvo verti mane turėti. Taigi, laukiu šeimininkų, kurie mane mylės ir niekada daugiau nepaliks, žavėsis ne tik išoriniu, bet ir vidiniu mano grožiu, mylės mane ir jauną ir seną. Beto aš būsiu dovanojama tik sterilizuota, tad norintys iš manęs užsidirbt pinigų net nesvajokit! Iki lemtingo susitikimo būsimi šeimininkai!
Telefono nr. 861349664; 865248322 Kaunas
Išsklaidyk šią tamsą niūrią, saulėtu nuvesk keliu. Meilę tau aš dovanosiu, širdį savo atiduosiu...
Bethovenas apvalainas ir labai pastebimas šunelis, kurioje didelėje širdutėje tiek daug švelnumo ir ištikimybės. Patinka jam bendravimas su žmogumi, o savo draugiškumo jis nė nebando slėpti. Nežinia, kokių blogybių jo gyvenime būta, bet jis nenori tų negerovių prisiminti. Didelis meškutis Bethovenas nori mylėti, visada būti greta savo žmogaus ir džiaugtis gyvenimu.
Papildyta:
Mažutėlė Elektra atvyko pas mus iš Elektrėnų. Kokie žmonės buvo jos kelyje, kiek ir ko jai teko išgyventi nežinome. O ir nespėliojame, neleidžia pati Elektra. Ji nenori prisiminti praeities, jai smagu dabar. Nors tenka gyventi voljere, nors retai pamato kokį žmogų, bet gyvenimo džiaugsmas tos mažos, bet karštos širdutės nepalieka. Net ir klampus bei šaltas sniegas Elektrutei pasirodė vertas džiugesio. Šunelei ieškome namų, kuriuose ji galėtų džiaugtis ir džiuginti savo šeimininkus. O gal kas nors galėtumėte priimti ją pas save laikinai globai, kad nereikėtų Elektrai tūnoti voljere ir laukti šventės savanorių apsilankymo.
Papildyta:
Ledukė yra gracinga, miela, trokšta meilės ir jau yra pratusi kone, jog žmonės atėję tiesiu taikymu tiesiog nueina pas jaunesnius šunelius, nors ji taip pat yra dar jaunutė, apie 2 metų amžiaus, laukia savo žmogaus nemažiau, nei kuris kitas šunelis mūsų prieglaudoje, todėl prašome jos vardu, nepraeikite, pažvelkite šios gražuolės pusėn, ji jau senai laukia, kol bus mylima ir galės mylėti. Ji jau sterilizuota ir pasiruošusi Kalėdas švęsti su nauja šeima.
Telefono numeris: 867877363; 868520133 Kaunas
Papildyta:
Sveiki, aš esu Brisius. Kažkaip man tinka šis vardas, ir svarbiausia patinka. Bet visų svarbiausia, kad man labai reikia namų. Esu mažo ūgio šuniukas, ramus, mielas ir labai draugiškas kudločiukas. Man yra maždaug 4-5 metai, tad aš tikrai nesu koks senukas kaip iš pradžių Jūs galėjote pagalvoti. Žinoma, kaip visi mėgstu kai mane glosto, bet jei mane glostytų MANO žmogus, turbūt galėčiau tai gulėti beglostomas visą dieną. Prašau jūsų visų, aš esu nuostabus šuniukas, neapsigaukite mano išvaizda, kurią šiek tiek patvarkius, t.y. mane išmaudžius ir sušukavus, būčiau tikra tobulybė. Taigi, žmogau, aš labai labai laukiu Tavęs!
Telefono nr. 867877363; 868520133 Kaunas
Papildyta:
Jį į prieglaudą atvežė šeimininkai. Savaitę nedavė maisto - galvojo gal pats nusibaigs. Tada atvyko pas mus ir pareiškė: arba pasiimat, arba vežam migdyt. Taip Rėjus ir tapo nauju VšĮ "Penkta koja" gyventoju. Skaudžiausia buvo matyti, kai jį palikę žmonės laimingi važiavo namo, o šunelis iš visų jėgų stengėsi ištrūkti ir bėgti paskui juos... Kadangi jautėsi išduotas - neprisileido nei vieno savanorio, o tik su baimės pilnu žvilgsniu visus stebėjo. Dabar, praėjus beveik mėnesiui, šis gražuolis jau drąsesnis. Rėjus jaunas bei žaismingas. Protingas, nes viską supranta iš žvilgsnio ir sparčiai mokosi naujų komandų. Greitai prisiriša prie vieno žmogaus, kurį saugo ir gina visa širdimi. Norint, kad jis tavim pasitikėtų - reikia daug kantrybės, nes kartą jau turėjo skaudžią gyvenimo pamoką.. Tikriausiai visų gražiausių žodžių jo nuostabiam charakteriui apibūdint neužtektų - reikia jį pažinti. Rėjui labai reikalingi namai bei mylintys šeimininkai. Rėjui yra maždaug 2-3 metai.
Telefono numeris: +37065831150; 867877363 Kaunas
Telefono nr. 861349664; 865248322 Kaunas
Išsklaidyk šią tamsą niūrią, saulėtu nuvesk keliu. Meilę tau aš dovanosiu, širdį savo atiduosiu...
Bethovenas apvalainas ir labai pastebimas šunelis, kurioje didelėje širdutėje tiek daug švelnumo ir ištikimybės. Patinka jam bendravimas su žmogumi, o savo draugiškumo jis nė nebando slėpti. Nežinia, kokių blogybių jo gyvenime būta, bet jis nenori tų negerovių prisiminti. Didelis meškutis Bethovenas nori mylėti, visada būti greta savo žmogaus ir džiaugtis gyvenimu.
Papildyta:
Mažutėlė Elektra atvyko pas mus iš Elektrėnų. Kokie žmonės buvo jos kelyje, kiek ir ko jai teko išgyventi nežinome. O ir nespėliojame, neleidžia pati Elektra. Ji nenori prisiminti praeities, jai smagu dabar. Nors tenka gyventi voljere, nors retai pamato kokį žmogų, bet gyvenimo džiaugsmas tos mažos, bet karštos širdutės nepalieka. Net ir klampus bei šaltas sniegas Elektrutei pasirodė vertas džiugesio. Šunelei ieškome namų, kuriuose ji galėtų džiaugtis ir džiuginti savo šeimininkus. O gal kas nors galėtumėte priimti ją pas save laikinai globai, kad nereikėtų Elektrai tūnoti voljere ir laukti šventės savanorių apsilankymo.
Papildyta:
Ledukė yra gracinga, miela, trokšta meilės ir jau yra pratusi kone, jog žmonės atėję tiesiu taikymu tiesiog nueina pas jaunesnius šunelius, nors ji taip pat yra dar jaunutė, apie 2 metų amžiaus, laukia savo žmogaus nemažiau, nei kuris kitas šunelis mūsų prieglaudoje, todėl prašome jos vardu, nepraeikite, pažvelkite šios gražuolės pusėn, ji jau senai laukia, kol bus mylima ir galės mylėti. Ji jau sterilizuota ir pasiruošusi Kalėdas švęsti su nauja šeima.
Telefono numeris: 867877363; 868520133 Kaunas
Papildyta:
Sveiki, aš esu Brisius. Kažkaip man tinka šis vardas, ir svarbiausia patinka. Bet visų svarbiausia, kad man labai reikia namų. Esu mažo ūgio šuniukas, ramus, mielas ir labai draugiškas kudločiukas. Man yra maždaug 4-5 metai, tad aš tikrai nesu koks senukas kaip iš pradžių Jūs galėjote pagalvoti. Žinoma, kaip visi mėgstu kai mane glosto, bet jei mane glostytų MANO žmogus, turbūt galėčiau tai gulėti beglostomas visą dieną. Prašau jūsų visų, aš esu nuostabus šuniukas, neapsigaukite mano išvaizda, kurią šiek tiek patvarkius, t.y. mane išmaudžius ir sušukavus, būčiau tikra tobulybė. Taigi, žmogau, aš labai labai laukiu Tavęs!
Telefono nr. 867877363; 868520133 Kaunas
Papildyta:
Jį į prieglaudą atvežė šeimininkai. Savaitę nedavė maisto - galvojo gal pats nusibaigs. Tada atvyko pas mus ir pareiškė: arba pasiimat, arba vežam migdyt. Taip Rėjus ir tapo nauju VšĮ "Penkta koja" gyventoju. Skaudžiausia buvo matyti, kai jį palikę žmonės laimingi važiavo namo, o šunelis iš visų jėgų stengėsi ištrūkti ir bėgti paskui juos... Kadangi jautėsi išduotas - neprisileido nei vieno savanorio, o tik su baimės pilnu žvilgsniu visus stebėjo. Dabar, praėjus beveik mėnesiui, šis gražuolis jau drąsesnis. Rėjus jaunas bei žaismingas. Protingas, nes viską supranta iš žvilgsnio ir sparčiai mokosi naujų komandų. Greitai prisiriša prie vieno žmogaus, kurį saugo ir gina visa širdimi. Norint, kad jis tavim pasitikėtų - reikia daug kantrybės, nes kartą jau turėjo skaudžią gyvenimo pamoką.. Tikriausiai visų gražiausių žodžių jo nuostabiam charakteriui apibūdint neužtektų - reikia jį pažinti. Rėjui labai reikalingi namai bei mylintys šeimininkai. Rėjui yra maždaug 2-3 metai.
Telefono numeris: +37065831150; 867877363 Kaunas
IEŠKOME globos ar NAUJŲ NAMŲ meiliai, žaismingai ir draugiškai 3 mėn kalytei Mūzai.
Jos liūdna istorija:
Eidama namo mergaitė pamatė, kaip nepažįstami pikti vyrai skriaudžia gyvūną: šveitė mažą bejėgią šunytę į žemę ir riksmais bei spyriais vargšę žalojo. Vaikas siaubingai išsigando ir greitai grįžęs namo viską papasakojo mamai. Moteris suskubo gelbėti gyvūno. Sutikta benamių kompanija pasakojo, kad gimtadienio proga turguje nusipirko sau šunį, o dabar, kai jis neklauso, "auklėja". Mama pareikalavo atiduoti nuskriaustą gyvūną. Teko kalytę išpirkti už 30 lt.
Kalytė buvo apžiūrėta veterinarų. Laimei, niekas nelūžę, sužalojimai nerimti. Vienintelė bėda - nušalusios "lapcytės". Mažo šunelio pėdutės minkštutės ir per jautrios žvarbiam orui.
Alkana ir išsigandusi Mūza buvo laikinai patalpinta pas globėją.
Todėl ieškome namų mažylei, maždaug 3 mėn. šunytei Mūzai. Kalytė labai draugiška, linksma ir žaisminga. Dabar, tiesa, daug miega po patirto šalčio ir išgąsčio, ilsisi.
Pasidalinu šia informacija (šuniukas ne pas mane)- labai ieškome naujų, atsakingų šeimininkų.
Rašyti: info@rainiukas.lt
Skambinti: 868973782; 861558898
Jos liūdna istorija:
Eidama namo mergaitė pamatė, kaip nepažįstami pikti vyrai skriaudžia gyvūną: šveitė mažą bejėgią šunytę į žemę ir riksmais bei spyriais vargšę žalojo. Vaikas siaubingai išsigando ir greitai grįžęs namo viską papasakojo mamai. Moteris suskubo gelbėti gyvūno. Sutikta benamių kompanija pasakojo, kad gimtadienio proga turguje nusipirko sau šunį, o dabar, kai jis neklauso, "auklėja". Mama pareikalavo atiduoti nuskriaustą gyvūną. Teko kalytę išpirkti už 30 lt.
Kalytė buvo apžiūrėta veterinarų. Laimei, niekas nelūžę, sužalojimai nerimti. Vienintelė bėda - nušalusios "lapcytės". Mažo šunelio pėdutės minkštutės ir per jautrios žvarbiam orui.
Alkana ir išsigandusi Mūza buvo laikinai patalpinta pas globėją.
Todėl ieškome namų mažylei, maždaug 3 mėn. šunytei Mūzai. Kalytė labai draugiška, linksma ir žaisminga. Dabar, tiesa, daug miega po patirto šalčio ir išgąsčio, ilsisi.
Pasidalinu šia informacija (šuniukas ne pas mane)- labai ieškome naujų, atsakingų šeimininkų.
Rašyti: info@rainiukas.lt
Skambinti: 868973782; 861558898
Kviečiame visus neabejingus prisijungti prie gražios iniciatyvos, kurios metu renkamas maistas VŠĮ Lesė globotiniams. Užtenka vos kelių paspaudimų, kad galima būtų pamaitinti beglobiukus. Iniciatyvoje gali dalyvauti visi norintieji padėti gyvūnams. Kiekvienas dalyvis gali išdalinti po 3 virtualius dubenėlius maisto per dieną 3 pasirinktiems gyvūnams, spausdamas mygtuką Maitinti puslapyje http://www.*infected*/gyvunai/. Iniciatyvos partneris "Royal Canin" už 200 virtualių dubenėlių suteiks po 1 kg maisto gyvūnų globos organizacijai VŠĮ Lesė. Didžiausias bendras suteikiamo maisto kiekis yra 1 000 kg. Socialinė iniciatyva vyks nuo 2012 m. gruodžio 18 d. iki 2013 m. sausio 2 d.
http://www.gyvunuglo...help/news.31620
Nepamirškite, virtualius dubenėlius galima dalinti kasdien iki sausio 2 d.
http://www.gyvunuglo...help/news.31620
Nepamirškite, virtualius dubenėlius galima dalinti kasdien iki sausio 2 d.
Katinėlis Bryzas ieško namučių ir mylinčių šeimininkų...
Katinėlis apie 6 mėnesius. Mažylis naudojasi kačių wc. Suduota nuo kirminų. Bryžiukas mėgsta žmogaus dėmesį, žaismingas- kaip ir visi maži kačiukai.
Kontaktai:
info@rainiukas.lt
Tel. +370615 58898, +370689 73782
Katinėlis apie 6 mėnesius. Mažylis naudojasi kačių wc. Suduota nuo kirminų. Bryžiukas mėgsta žmogaus dėmesį, žaismingas- kaip ir visi maži kačiukai.
Kontaktai:
info@rainiukas.lt
Tel. +370615 58898, +370689 73782
Laba diena ,anyta iesko mazo suniuko, kuris augtu nedidelio ugio. Veisle nera svarbi. Suniukas bus mylimas, lepinamas, priziurimas, augs bute. Vilnius. Pasiulymai per a.z.