Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų ir kačių prieglauda

jeigu kas galite padėkite 5 pėdutės prieglaudai Klaipėdoje.. vakar vakare sudegė prieglauda su visais keturkojais. Gaisre žuvusių mūsų globotinių Lyros, Mitros, Poterio, Mijos, Timono, Lindos, Mišelio, Žmogaus, Domino ir kitų nebesugrąžinsi... Koks siaubas!.. Bet pasauly dar yra daug benamių gyvūnų, kuriems reikalinga mūsų globa, todėl gal kartu dar galime išgelbėti "5 pėdutes"?..

Mes neturim nė menkiausios galimybės savarankiškai atsistosi ant kojų, todėl kreipiamės į jus finansinės pagalbos. Jeigu kiekvienas jūsų paaukotų bent kelis litus, mes galėtumėm iš naujo įsikurti...

Labai prašome pagalbos!..

VšĮ Gyvūnų globos namai "5 pėdutės"
Paramos gavėjo kodas: 302144543
Nordea Bankas, kodas: 21400
Sąsk. Nr.: LT552140030001532324

Ačiū tiems, kurie neliko abejingi!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~*Besisypsanti*~: 08 gruodžio 2010 - 09:51
Koks siaubas cry.gif cry.gif
Atsakyti
aš savanorė, šiandien buvau nuvažiavusi, sudegė viskas.. trylika šuniukų, septyniolika katinėlių.. visi reikmenys, stogas apdegė.. jeigu tik galite, paremkite.. gerumas atsilygina gerumu..
Atsakyti
DEMESIO!
Dovanojamas labradoro retriverio 3 m. patinelis!!!!

user posted image

Gyvūnų globos tarnyba "Nuaras"
Kalotė, Klaipėdos raj.
TEL. (8~46) 314-040
Atsakyti
Gyvūnų gerovės tarnyba „Kaštonė“ sveikina visus, neabejingus beglobiams gyvūnams, su Šv. Kalėdomis ir Naujais Metais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labai reikalingi globejai siam katineliui:
http://gyvunugloba.lt/lt/main/g.28438

Galime paimti is Grindos ir jei reiketu, galetume atvezti kur reikia 30km atstumu nuo Vilniaus. Galite kreiptys tiesiai i Grinda, arba i mane: 864670459 Jelena.
Labai prasau, atsiliepkite!
Atsakyti
Sveiki,

gal kas atsirastų iš šiaulių kas galėtų priglausti kalytę jai apie 3,4 mėnesiukai, radome ją. Manome, kad vienas iš tėvų yra kokerspanielis, o kitas nežinomas, nes pažįstami turi lygiai tokią pat tik juodą, o ši kalytė šviesiai ruda. Labai draugiška, žaisminga, sargi. Radome ją sausio 2 dieną, bet ilgiau laikyti nebegalime, nes retai namie būsime ir nėra galimybės mažiukę pasilikti. Gal kas priglaustų ir surastu naujus namučius ar tiesiog pasiliktų ją, nes kiataip teks vežti į globos namus, nes tikrai nėra galimybės būti namie tiek laiko ir skirti jai dėmesio verysad.gif o iš pažįstamų niekas negali arba jau turi šuniukus schmoll.gif
Atsakyti
Ieškome mažo balto katinėlio... Kas pagelbėtų - į AŽ.
Atsakyti
Sveiki,

Yra trys labai mieli pudelio ir kiemsargiukes vaikai, jeigu ju niekas nepasiims gresia uzmigdymas. Jeigu kam reikia, tikrai mieli suneliai, bet paprasciausiai nebus kur ju laikyti... jei kas susidomes man i az, atsiusiu nuotrauku smile.gif)
Atsakyti
DOVANOJAMAS KAČIUKAS! Pas mane atkeliavo jo sesutė, o berniukas kol kas tebeieško Žmogaus. Hekui 6mėn., jis skiepytas, taip pat atlikta ir kastracija. Realybėje žymiai gražesnis nei nuotraukoje - ryškiai "ryžai" rainas, smulkutis, meilus. Kačius gyvena jonažolių g. 1 esančioje gyvūnų parduotuvėjė "Markizas". Po sesutės išvykimo mažylis atsisako net valgyti. http://www.lese.lt/lt/dovanoju/g.13125
Atsakyti
Sveiki. Esu priglaudusi kalytę ir katinėlį. Gal kam patiks smile.gif Gyvūnai rasti gatvėje, apžiūrėti vet. gydytojo, pagydyti ir pan.

Kalytė apie keturių mėnesių amžiaus, labai rami, neloja,nebus didelė.user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Uploaded with [URL=http://imageshack

Katinas, irgi apie keturis mėnesius amžiaus, labai guvus, judrus,jaukus.

user posted image

user posted image

Kadangi tai ne vieninteliai mano gyvūnai,tikrai neturiu sąlygų jų pasilikti.
Atsakyti
Laba 4u.gif I musu laiptine atklydo katyte.Siandien jau ketvirta diena.Matosi,kad namine,storuliuke,gerai priziureta.Greitai tures kaciuku.Gal kas noretumet priglausti?Negerai jai ten laiptinej verysad.gif

Vilnius,
Z.Paneriai
Atsakyti