Gal kas norėtų šito šuniuko?
QUOTE(kristux 05 @ 2010 03 03, 21:32)
Seniai jau galvoju,kad noreciau aplankuti kokius kauno gyvunu globos namus Gal galit pasakyti kur man vykti? kiek skaitinejausi tai radau tik nuara kaune Ir jei nesunku parasykit ko geriausia gyvuneliams vesti?
Daugiau Kaune nėra, nes Masiulionio gyvūnų koncentracijos stovyklą Aleksote uždarė. Reiktų paklausti "Nuare" ko jiems reikia . Žiemą , skaičiau, reikėjo šiaudų
Labai laukia pagalbos ši meili kalytė.Padėkite jai ištrūkti iš to narvo-taip gražiai prašo
QUOTE(kukuška @ 2010 03 26, 13:59)
Masiulionio gyvūnų koncentracijos stovyklą Aleksote uždarė.
Na na, ne taip kategoriskai - gal nereik pamirst bent jau tu zmoniu, kuriu deka tos "koncentracijos stovyklos" gyventojai nealkani buvo. Beje, gal geriau taip, negu europinio lygio "Grindos" prieglaudoj sunys uzmigdomi po 2 sav ar pan.
Rasta jauna vidutinio dydžio kalytė, kuriai skubiai reikalingas globėjas arba senas/naujas šeimininkas.
Šiandien (balandžio 7d.) netoli Maximos bazės už Gariūnų rasta vidutinio dydžio kalytė. Klausinėjant žmones pavyko sužinoti tik kad ją matė tarp Grigiškių ir Maximos jau sekmadienį vakare. Radęs žmogus negali jos priglausti, paskambino man, o aš negalėjau jos palikti gatvėj ir parsivežiau namo, įleidau į voljerą kur nuo lietaus slepiasi trys mano šunys, ji iš karto nubėgo į būdą ir kurį laiką sėdėjo ten. Su mano šunimis ji susidraugavo, iškilus konfliktui pasidavė, tad ją priėmė net mano labai dominuojanti ir agresyvi malinua kalytė. Praėjo gal koks pusvalandis, ji jau žaidžia su mano pikčiurna, duodasi po voljerą. Prie žmonių nedrąsi, bet švelni ir meili. Prieina, lyžteli ranką ir sekioja iš paskos. Atrodo švari, kiek tai realu tokiu oru, turi gan stiprią žymę nuo antkaklio, tačiau labai liesa. Panašu, kad gyveno pririšta prie būdos. Gal ir pasiklydus, bet realiau kad išmesta, tai būtų toli gražu ne pirmas kartas kai šiose apylinkėse išspiriamas iš mašinos ir paliekamas šuo, žmonės atsikrato savo gyvūnų miesto pakraštyje.
Viskas būtų neblogai, tačiau mano namiškiai kategoriškai prieš dar vieną šunį, tad aš privalau per šiandien, kuo greičiau rasti jai globėją, kitaip ji grįš į gatvę. Būtų labai gaila palikti šunį be stogo virš galvos, kalytė labai meili ir graži, nedidukė, sveria apie 15kg. Nuotraukose atsispindi jos nuolankumas, tačiau kažkuo susidomėjus ji pakelia ausis, jos gražiai stovi. Su šunimis gan judri, žaisminga, tačiau prie žmogaus labai rami. Gal skriausta, tačiau dar tikrai tiki žmogumi.
861649048
Šiandien (balandžio 7d.) netoli Maximos bazės už Gariūnų rasta vidutinio dydžio kalytė. Klausinėjant žmones pavyko sužinoti tik kad ją matė tarp Grigiškių ir Maximos jau sekmadienį vakare. Radęs žmogus negali jos priglausti, paskambino man, o aš negalėjau jos palikti gatvėj ir parsivežiau namo, įleidau į voljerą kur nuo lietaus slepiasi trys mano šunys, ji iš karto nubėgo į būdą ir kurį laiką sėdėjo ten. Su mano šunimis ji susidraugavo, iškilus konfliktui pasidavė, tad ją priėmė net mano labai dominuojanti ir agresyvi malinua kalytė. Praėjo gal koks pusvalandis, ji jau žaidžia su mano pikčiurna, duodasi po voljerą. Prie žmonių nedrąsi, bet švelni ir meili. Prieina, lyžteli ranką ir sekioja iš paskos. Atrodo švari, kiek tai realu tokiu oru, turi gan stiprią žymę nuo antkaklio, tačiau labai liesa. Panašu, kad gyveno pririšta prie būdos. Gal ir pasiklydus, bet realiau kad išmesta, tai būtų toli gražu ne pirmas kartas kai šiose apylinkėse išspiriamas iš mašinos ir paliekamas šuo, žmonės atsikrato savo gyvūnų miesto pakraštyje.
Viskas būtų neblogai, tačiau mano namiškiai kategoriškai prieš dar vieną šunį, tad aš privalau per šiandien, kuo greičiau rasti jai globėją, kitaip ji grįš į gatvę. Būtų labai gaila palikti šunį be stogo virš galvos, kalytė labai meili ir graži, nedidukė, sveria apie 15kg. Nuotraukose atsispindi jos nuolankumas, tačiau kažkuo susidomėjus ji pakelia ausis, jos gražiai stovi. Su šunimis gan judri, žaisminga, tačiau prie žmogaus labai rami. Gal skriausta, tačiau dar tikrai tiki žmogumi.
861649048
Geresnės kalytės foto. Išgelbėkite šunį nuo gatvės.
vilniuje, prie mamos namų mačiau klaidožioja išmestas (spėju) šuo. jauna (iki dviejų metų maždaug), labai meili ir linksma kalytė, vidutinio ūgio, graži, tokia dėmėto kailio ir labai grakšti (kaip skalikai), manau mišrūnas, o gal ir beveislis, labai gražiai ir atsargiai su vaikais žaidžia, tiesiog limpa prie jų, žodžiu puikaus būdo gaudo pagalį ir atneša, manau lengvai dresuojama būtų.. na gal kam reikia , bo kiemo vaikai sakė jai ketinama šungaudžius kviesti.. pati priglausčiau, bet turiu vieną kalę namie, bus problematiška.. o ir vietos namie ne pyragai..
QUOTE(trr @ 2010 04 07, 21:26)
vilniuje, prie mamos namų mačiau klaidožioja išmestas (spėju) šuo. jauna (iki dviejų metų maždaug), labai meili ir linksma kalytė, vidutinio ūgio, graži, tokia dėmėto kailio ir labai grakšti (kaip skalikai), manau mišrūnas, o gal ir beveislis, labai gražiai ir atsargiai su vaikais žaidžia, tiesiog limpa prie jų, žodžiu puikaus būdo gaudo pagalį ir atneša, manau lengvai dresuojama būtų.. na gal kam reikia , bo kiemo vaikai sakė jai ketinama šungaudžius kviesti.. pati priglausčiau, bet turiu vieną kalę namie, bus problematiška.. o ir vietos namie ne pyragai..
Bandykit prašyti "sos gyvunai" ar "lesė" pagalbos !!
QUOTE(trr @ 2010 04 07, 22:26)
QUOTE(kukuška @ 2010 04 08, 12:28)
Bandykit prašyti "sos gyvunai" ar "lesė" pagalbos !!
Tokiu atveju išeitis būtų bent jau padaryti šuns nuotraukų ir paskelbti istoriją gyvūnų globos organizacijų puslapiuose, gal kas nors atsilieps, galės bent laikinai priglaust. Aišku menka tikimybė, kad greitai atsiras globėjas, bet bandyti vis tiek verta. Labai svarbu foto, nes tokia naujiena labiau sudomina žmones. "Lesė" šiuo metu galima sakyti neturi patalpų, nes vyksta būsimos prieglaudos kapitalinis remontas, apie kurį galite perskaityti lese.lt, dar net grindų nėra...tiesiog nėra sąlygų naujiems globotiniams paimti, kad ir kaip būtų gaila. Jei kas galite prisidėti prie remonto darbų (darbu, patarimais, medžiagomis), susisiekit su organizacija, kuo daugiau bus pagalbos, tuo greičiau pavyks užbaigti remontą ir atidaryt prieglaudą.
Sveiki.Turiu tokia bedele,mielai graziai kalytei ieskom seimininku ir niekaip nesurandam.Kalytei 1,5 menesio.jos mama rotveileriu misrune,o tetis vilksunis.Kalyte panasi i rotveileriuke,uzaugusi bus ne mazo ugio.Taip jau isejo kad musu kale atsivede 2 suniukus ir 2 kalytes,ir kadangi zudyti tuos mazycius tikrai nekilo niekam ranka taip ir palikom augti.suniukus greit paeme,o kalyciu niekas nenori.Viena pasiliksim sau,o va kita zadejo paimtuosviai,bet kai nuvezem sendie tai tipo persigalvojo,neturi kuo sert.zinokit vos neapsiverkiau ir parsivezem vargsiuke namo.taigi,mes esam netoli siauliu,tai jei kam reiktu is siauliu ar is aplink kur,tai net atvezt galetume.gaila neturiu dabar nuotraukytes.bet jei kas susidometu tikrai pasistengciau nufotkint ir atsiust.
Gal kas nemokamai paimtų auginti labradorų veislės šuniukų?Kitaip juos užmigdys..
ČIA NE MANO SKELBIMAS, taigi man nerašykite. Tiesiog platinu, kontaktai čia:
Agnė Ščevinskienė
Tel. 8-683-95604
skype agniete007
Agnė Ščevinskienė
Tel. 8-683-95604
skype agniete007
QUOTE(Gretušiukas @ 2010 04 19, 14:22)
Gal kas nemokamai paimtų auginti labradorų veislės šuniukų?Kitaip juos užmigdys..
Agnė Ščevinskienė
Tel. 8-683-95604
skype agniete007
Agnė Ščevinskienė
Tel. 8-683-95604
skype agniete007
Tai spam'as, vaikštantis jau tuoj metus. Jokių šuniukų seniai nebėra. Nekankinkit žmonių skambučiais.