ar kas bandete si tigi? kokie atsiliepimai?gal zinote kur ji isigyti pigiau?
Jei galvos oda jautresnė tai nerekomenduoju, atsiras pleiskanų. Šiaip man nieko gero nei šios būtent priemonės, nei visos kitos, iš tigi
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 15, 19:30)
Jei galvos oda jautresnė tai nerekomenduoju, atsiras pleiskanų. Šiaip man nieko gero nei šios būtent priemonės, nei visos kitos, iš tigi
siuo metu turiu skirta blondinem linija, tai man visai nieko
Gal kas bandete toki purskikli? Skaiciau internete info apie ji, tai atsiliepimai visu labai geri, tik tiekd, kad ju nera daug. Sakau gal kuri susigunde ir nusipirko
La-Brasiliana Dieci All-In-One Instant Hair Treatment with Keratin & Collagen
http://www.feeluniqu...Treatment-250ml
La-Brasiliana Dieci All-In-One Instant Hair Treatment with Keratin & Collagen
http://www.feeluniqu...Treatment-250ml
Sveikos, gal kas zinote is kur gauti wella dazu plaukams? bei sebastian priemoniu plaukams? Kiek zinau sitos priemones gaunamso tik is tiekkeju ir i salonus, o as noreciau tiesiogiai. aciu
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 15, 18:30)
Kaip keista, kad Jums atsirado pleiskanu... Pati naudojau, plaukas visada zvilgejo ir nebuvo atsirade jokiu pleiskanu...
nesenai atradau www.IHerb.com manau, kosmetika tik is ten ir pirksiu, nes kainos ir kokybes santykis puikus, uz tas prekes LT mokedavau 2 kart brangiau.kaip pvz.: Aubrey Organics sampunas Lietuvoje kainuoja 42 lt , o Iherb'e 22 lt tai manau verta siustis
QUOTE(noraeleo @ 2011 07 20, 23:06)
nesenai atradau www.IHerb.com manau, kosmetika tik is ten ir pirksiu, nes kainos ir kokybes santykis puikus, uz tas prekes LT mokedavau 2 kart brangiau.kaip pvz.: Aubrey Organics sampunas Lietuvoje kainuoja 42 lt , o Iherb'e 22 lt tai manau verta siustis
o as tamstos koduku pasinaudojau, tai susimokejau tik 4 pinigus uz siuntima aliejukas plaukam gavos nemokamai. Yahoooo lauksiu dabar
As pati labai megstu siustis prekiu is interneto, taciau parina tai kad daznai neatitaikau produkto, vtai tas blogai tai anas....yrac tie kurie pigesni tai mano plaukams buna tas pats kas sayos is eilines pardes.
dabar truputi pasiskaiciusi pirkau is rica.lt el pardes sampuna, kauke ir blizgesi plaukams. zinoma nepigu bet rezultatas per baliuka pazystama mane, kad is salono ka tik isejau
dabar truputi pasiskaiciusi pirkau is rica.lt el pardes sampuna, kauke ir blizgesi plaukams. zinoma nepigu bet rezultatas per baliuka pazystama mane, kad is salono ka tik isejau
QUOTE(GabiG @ 2012 05 03, 13:44)
As pati labai megstu siustis prekiu is interneto, taciau parina tai kad daznai neatitaikau produkto, vtai tas blogai tai anas....yrac tie kurie pigesni tai mano plaukams buna tas pats kas sayos is eilines pardes.
gal galite ideti foto priemoniu?