QUOTE(^^liutuke @ 2009 02 22, 18:41)
As ziureciau pagal plauku bukle, kol kas naudoju tik sampuna ir ampoles, o paskui isigysiu kauke ir dar kokiu priemoniu. Bet pas mane galima sakyt sveiki plaukai (naturalus, nedazyti), as profilaktiskai stiprinu juos (asmeniskai naudoju 2 ir 3 stiprumo ampoles, tai ne kiek neapsunkina). Jei tavo plaukai labai pazeisti, manau vertetu rinktis zalios serijos ampoles (nusilpusiems, chemiskai paveiktiems plaukams).
Pati kol kas bandau sias priemones, anksciau naudojau Wella SP ir S factor, Tigi linijas, bet Kerasrase efektu esu labiausiai patenkina. Jei kas domina, klausk, turiu lietuviska produktu knygute, tai galiu parasyt, ka koks produktas daro
Pati kol kas bandau sias priemones, anksciau naudojau Wella SP ir S factor, Tigi linijas, bet Kerasrase efektu esu labiausiai patenkina. Jei kas domina, klausk, turiu lietuviska produktu knygute, tai galiu parasyt, ka koks produktas daro
mano plaukai yra sviesinti,chemiskai sukuoti seip dideliu bedu ner kol kas,neslenka,nesisakoja,tik sausi labai,kartais randu nuluzusiu galiuku ir kas labiausiai man nepatinka,plaunant galai toks ne plaukas,o kaip vata nors isdziuvus normalus..
tai dabar perzvelk kai turesi laiko ta savo knygute,as noreciau ampuliu,sampuno ir kaukes,kokios mano plaukam labiausiai tiktu aciu