Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:25)
Ką? Nakvišą? Na, ji man vienoj temoj aiškiai ir konkrečiai paaiškino, dėl ko Stambulo konvencijos tikrai nebus, o partnerystės įstatymas galbūt. Įtikino. Protinga moteris. Bet tai ir visa mūsų rimta pažintis.

O ar as klausiau ar tu bendravai su ja? Tavo mastysena tokia...kampuota...keista. Gal nekeista..hmmm...bet tu meistre issisukineti. Kaip šliužas tu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 21:30)

ne jinai neisisivaizduoja, ji kakzokioje paralelineje visatoje gyvena....jauciu nuosirdziai ji nesurpanta, kaip nusisneka ir kokia neadekvati yra....na nebent vaidina... unsure.gif

Supranta ji viska. Atsimenu, kaip mane palaike ji tuo metu, kai Nakviša, su savo svita priesakyje, gazdino mane.

Oi šliužas, oi išdavikė biggrin.gif Links ten, I karią pusę vėjas pučia.

Tokias as vadinu chytromis durnėmis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:30)
O ar as klausiau ar tu bendravai su ja? Tavo mastysena tokia...kampuota...keista. Gal nekeista..hmmm...bet tu meistre issisukineti. Kaip šliužas tu.

Tai gal ne mano mąstysena, o tavo klausimai, priklausomai nuo mano atsakymų, kampuoti pasidaro? biggrin.gif

Burbe, aš tau nemeluoju. Aš su kokia uarda esu daugiau jau susidūrus, nei su jomis. Tiesiog. Keliai nesusiėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 20:35
QUOTE(uarda @ 2022 02 22, 18:42)
Berods, Tapinas 100m. FB diskutuoja, o Vėgėlė?
Taip, daug 26 tukst., turint omenyje kiek laiko  įžymus. Gi įmonės FB irgi šimtais tūkstančių iš karto sekėjų neturi, ane?

butent biggrin.gif
ant puse postu maziau "palaikinta" pas Tapina ir priedo pasiziurejau pas Tapina dar daug rasanciu jam nepritariantys jie irgi prie sekeju prisiskaiciuoja, jei zmones seka jo turini.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:34)
Tai gal ne mano mąstysena, o tavo klausimai, priklausomai nuo mano atsakymu, kampuoti pasidaro?

Burbe, aš tau nemeluoju. Aš su kokia uarda esu daugiau jau susidūrus, nei su jomis. Tiesiog. Keliai nesusiėjo.

Bailė. Tu esi bailė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2022 - 20:35
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:35)
Bailė. Tu esi bailė.

Na, jei nori, galiu ir ja pabūti.

Beje, su Nakviša visai mielai draugaučiau. Ji bent žino elementarius dalykus, o tu ne.

Nakviša, nors aš Jus ir nelabai pažįstu, bet draugaukim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 20:43
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:18)
Aš jų nepažįstu. Jau kelis kartus tau sakiau.

Mes (mano šeima) stebim situaciją, jei nesiliaus išpuoliai - netylėsim.

tavo seima nenori su tavim kartu psichine busena pasitikrinti, jei jum ci aispuoliai vaidensi? arba gal atsijunk is cia, nes nu ispuoliai gi doh.gif doh.gif

jau matau byla pildo policija: supermamu forume nare lutuke driso pavadinti kitos nares pastinikes broli graziu ir grieko vertu, isakome interpolui surasti lutuke ir grieztai nubausti lotuliukas.gif ai dar lutuke kremliaus ruporas, nes ji nepalaiko landzsbergiu nuomones, bet tai ne iziedimas, nes tai normali valdzios pozicija Lietuvos lotuliukas.gif ir priedo jai dar Tapinas nepatinka, tiesiog baisu, siulytume atimti lietuvos pilietybe ir suteikti airiska, kuo greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:39)

Beje, su Nakviša visai mielai draugaučiau. Ji bent žino elementarius dalykus,  o tu ne.

Nakviša, draugaukim wub.gif

O kodel nedraugauji? biggrin.gif Nepriima I teletabyną? biggrin.gif

Paprasyk graziai - priims. 4u.gif

Tau nereikia buti niekuo kuo nesi. Buk savimi - baile ir šliužu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:39)

Beje, su Nakviša visai mielai draugaučiau. Ji bent žino elementarius dalykus,  o tu ne.

Nakviša, nors aš Jūsų ir nelabai pažįstu, bet draugaukim wub.gif

sakai ji cia slapta skaito sias temas, nors sake iseina ir nebesilanksys, ten kur as? lotuliukas.gif
draugautoja tu draugautoja, gyvenime nenori draugiu susirasti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 21:40)
tavo seima nenori su tavim kartu psichine busena pasitikrinti, jei jum ci aispuoliai vaidensi? arba gal atsijunk is cia, nes nu ispuoliai gi doh.gif doh.gif

jau matau byla pildo policija: supermamu forume nare lutuke driso pavadinti kitos nares pastinikes broli graziu ir grieko vertu, isakome interpolui surasti lutuke ir grieztai nubausti lotuliukas.gif ai dar lutuke kremliaus ruporas, nes ji nepalaiko landzsbergiu nuomones,  bet tai ne iziedimas, nes tai normali valdzios pozicija Lietuvos lotuliukas.gif ir priedo jai dar Tapinas nepatinka, tiesiog baisu, siulytume atimti lietuvos pilietybe ir suteikti airiska, kuo greiciau lotuliukas.gif

Del to ji su teletabemis ir nori draugauti, nes vienodo protelio biggrin.gif

Nesuprwntu ko ji uzsinojino ant taves del savo brolio pati ji gi cia pasakojo qpie jį?
Gal tu giliai ikisai pirsta I jos puliuojancia zaizdą to net nezinodama? Gal jos brolis buvo tevu numyletinis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:41)
Buk savimi - baile ir šliužu  4u.gif

Pažadu, Burbele, būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 22, 21:41)
sakai ji cia slapta skaito sias temas, nors sake iseina ir nebesilanksys, ten kur as? lotuliukas.gif
draugautoja tu draugautoja, gyvenime nenori draugiu susirasti?

Skaito, pati maciau savo akimis. Tipo issivede savo hienas biggrin.gif , o pati is po kampo seka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:45)
Pažadu, Burbele, būsiu biggrin.gif

Sakai, dar ne viska mateme ką sugebi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:46)
Skaito, pati maciau savo akimis. Tipo issivede savo hienas  biggrin.gif , o pati is po kampo seka  biggrin.gif
Papildyta:

Sakai, dar ne viska mateme ką sugebi?  biggrin.gif

Oi, tikrai ne. Aš čia apskritai dar nedemonstravau, ką sugebu rolleyes.gif
Atsakyti