Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:06)
Deja, bet būtent ji, o ne kas kitas visą šį reikalą pradėjo.

Tai priklauso nuo teisinės interpretacijos.

Pala, pala..o ko tu istrynei pacia pagrindine pastraipa, kur buvo klausimai tau?
Papildyta:
Paštininke,
Baik tu verkti cia, mano sūnų žadėjo užmušti, kai Nakviša isakė teletabėms surasti mano adresą,. biggrin.gif
Tu personazas, kaip ir as, nes cia niekam nerupi kas tu esi gyvenime. Tu galvoji kas nors greitai pasakytu tavo varda pavarde, jei reiketu? Gal miglotai kas ir atsimena is to laiko, kai pati ji parasei. Gi niekas specialiai neieskojo tavo duomenu, kad susidoroti su tavimi. Ar kas tau kada cia rašė 'va dabar tai jau tau bus!!! Va dabar tai pyzdiec tau ir tavo šeimai!!!" ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 16:52)
Senais, tai senais, bet Rusija per daug kainvo nauja trasa, kad ji susitaikytu su tuo. Bado tą Rusiją, kaip miegantį lokį. Paziuresim kas bus, jei išerzins. Tikekimes nepasiduos provokacijoms, nes kitu atveju mums visiems visiška šikna bus.

butent, nesurpantu, kodel patys padeda visus neramumus, paskui kai Putinas kazkaip pereina i ginybine pocizija, saukia, jis kaltas, patys musa patys rekia doh.gif debilu gvardija.

Kodel Ukraina nevykde MInkso susitarimo, kodel 8 m zmones terorizavo Donbase, ko norejo, jei ne karo??

Buvo zadeta Gorbaciovui, kad nato, net i Lenkija nebesiples, ir ka turim, ileisk sako kiaule i baznycia tai ir ant altoriaus uzllips, cia jau daejo iki pacios Rusijos sienos ir dar jiem mazai.

Dabar aks kentes vel eiliniai zmones ir tame tarpe vakaru...
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:06)

Tai priklauso nuo teisinės interpretacijos.

Ar jus nesuprantat zodzuo 'anoniminis' reiksmes, ar jus rimtai glušos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:08)
Pala, pala..o ko tu istrynei pacia pagrindine pastraipa, kur buvo klausimai tau?
Papildyta:
Paštininke,
Baik tu verkti cia, mano sūnų žadėjo užmušti, kai Nakviša isakė teletabėms surasti mano adresą,. biggrin.gif
Tu personazas, kaip ir as, nes cia niekam nerupi kas tu esi gyvenime. Tu galvoji kas nors greitai pasakytu tavo varda pavarde, jei reiketu? Gal miglotai kas ir atsimena is to laiko, kai pati ji parasei. Gi niekas specialiai neieskojo tavo duomenu, kad susidoroti su tavimi. Ar kas tau kada cia rašė 'va dabar tai jau tau bus!!! Va dabar tai pyzdiec tau ir tavo šeimai!!!" ? biggrin.gif

Aš atsakiau į tai, ką patyriau, kas aktualu mūsų šeimai.

Apie tave aš nieko nežinau ir negaliu niekaip interpretuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 20:11
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 16:52)
Tai tame ir esmė. Kai rimtai oligarchus pajudins - pasibaigs visi karai biggrin.gif

o vargeli,koki anaivuyole, su tavim apie tokisu dalykus diskutuoti, kaip su mazu vaiku, nors ne vaikai labiau ismastytu jauciu... doh.gif
nebent tau oligarchai kokiu maximu savininkai, tai jo.... o siaip karus ir kuria milijardieriai, nes tai ju biznis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:10)
Aš atsakiau į  tai, ką patyriau, kas aktualu mūsų šeimai.

Apie tave aš nieko nežinau ir negaliu niekaip interpretuoti.

Ko bijai? biggrin.gif biggrin.gif Šerchano su jos hienomis? biggrin.gif

Patys baisiausi zmones yra tokie, kaip tu. Kurie tyli ir is baimes nesako savo nuomones. Tokie zmones greiciausiai is visu isduoda.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:13)
Ko bijai?  biggrin.gif  biggrin.gif  Šerchano su jos hienomis?  biggrin.gif

Patys baisiausi zmones yra tokie, kaip tu. Kurie tyli ir is baimes nesako savo nuomones. Tokie zmones greiciausiai is visu isduoda.

Aš jų nepažįstu. Jau kelis kartus tau sakiau.

Mes (mano šeima) stebim situaciją, jei nesiliaus išpuoliai - netylėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 20:20
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 22, 17:52)
Anam antra kadencija šį pavasarį baigias, darbo ieškosi
Ania? FCB Vėgėlę stebi 26 tūkst., o Tapiną > 218 tūkst., na bet kažkam turbūt 26 yra daugiau už 218  biggrin.gif

doh.gif ziuriu ir tau issilavine zmones nepatinka, manai pristiks jis darbo? biggrin.gif

Cia tu rimtai poluliaruma matuoji stebetoju skaiciumi? doh.gif Tu geriau lygink taip: Tapinas remiamas valdzios ir kitu fondu tuksnaciais, dirbantis su visa komanda, jau daug metu, vykdantis valdzios uzsakymus, projektus, ir Vegele atejes pasakes viena kalba pries kelis menesius, privatus asmuo ir dabar paziurek kiek vienas jo pastas susilaukia demesio ir kiek Tapino eilinis varymas ant kitu, jei jau nori aktyvvumu Fb matuoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 18:26)
Va matai...nera ka atsakyti.
Jus Lietuvoje laikomi, kaip ežiukai rūke, mums lengviau - mus vakarų media apšviečia.
Papildyta:

Tu irgi, sena saugumiete  biggrin.gif , eini paskui tuos, kurie madingi?

tikria blogai kai zino tik lietuviu ir gal rusu kalbas ir seka tik leituviu ir ukrianieciu ziniasklaida, abi lygegreciai proagandines, jokio objektyvumu, na ir dar Tapinas priesakyje- soroso projektas...Tai,ka jos gali zinoti? unsure.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 21:18)
Aš jų nepažįstu. Jau kelis kartus tau sakiau.

Mes (mano šeima) stebim situaciją, jei nesiliaus išpuoliai - netylėsim.

Labai gerai pazysti, baile.

Ar tu bent isivaizduoji kaip tu nusikalbi? Ar bent isivaizduoji?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 18:47)
Lutukė sakė, kas aš apskritai esu auka, o čia tik propagandos - fi mirksiukas.gif

O jei rimtai: tu ne? Tai detalizuok, kaip ten su tom durim? biggrin.gif

lutuke sake, ne esi, o vaidini auka mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:22)

Ką? Nakvišą? Na, ji man vienoj temoj aiškiai ir konkrečiai paaiškino, dėl ko Stambulo konvencijos tikrai nebus, o partnerystės įstatymas galbūt. Įtikino. Protinga moteris. Bet tai ir visa mūsų rimta pažintis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 22, 18:53)
O tu irgi apie jį tik dabar sužinojai? Tamsuma, pagal lutukę, tokio įžymaus žmogaus nežinoti biggrin.gif
Venckienė vienas prie vieno. Net ir pavardė iš tos pačios raidės. Nauja drąsių kelienių partija bus biggrin.gif

tu zinok tamsuma, ir ne del Vegeles , del visko tokia tundra, kad baisu.
pavardziu raides vienodos doh.gif cia visi panasumai? doh.gif kaip is vis sugebejai surist sious vissiskai skirtingus zmones su visiskai skirtingom situacijom, darbu, aplinka ir t.t. doh.gif doh.gif doh.gif tundra jei bogu.

Tai iznoma jo neiznojo zmones, kas teise ensidomejo, ko tu cia stebiesi, ri pati gi nezinojai ir lutuke nieko panasaus nesake, melagele.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 20:22)

ne jinai neisisivaizduoja, ji kakzokioje paralelineje visatoje gyvena....jauciu nuosirdziai ji nesurpanta, kaip nusisneka ir kokia neadekvati yra....na nebent vaidina... unsure.gif
Atsakyti