Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:00)
Diletantai eruditais nebūna.

Tai visdelto hobistai tave apsupe reiškiasi, o ne eruditai. O tiek gyreisi, tiek gyreisi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 19:07)
Tai visdelto hobistai tave apsupe reiškiasi,  o ne eruditai. O tiek gyreisi, tiek gyreisi

JO biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 19:11
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:07)

Zinai...patarima duosiu...pradek konspektuoti save, kad neuzmirstum ka meluoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 19:09)
Zinai...patarima duosiu...pradek konspektuoti save, kad neuzmirstum ka meluoji  biggrin.gif

Tai kaip ten su už milijardus iškirstais Lietuvos miškais kinų durims? Na, tėkšk man nuorodą, ne kaip eruditė, ne kaip diletantė, o kaip specė tikra, na? bigsmile.gif

Ką meluoju? Sakau, kad daraisi į Lutukę panaši. O gaila, Burbe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:13)
Tai kaip ten su už milijardus iškirstais Lietuvos miškais kinų durims? Na, tėkšk man nuorodą, ne kaip eruditė, ne kaip diletantė, o kaip specė tikra, na? bigsmile.gif

Ką meluoju? Sakau, kad daraisi į Lutukę panaši. O gaila, Burbe wub.gif

Nu tai gi dar karta sakau - ka cia as, as gi ne tavo aplinkos zmogus, as gi fufaika biggrin.gif biggrin.gif , klausk pas savo eruditus, kurie tave supa. O gal ir jie imaginary?

Pagal save sprendi?
O kodel tu nesugebi buti savimi, asmenybe, kodel tau reikia buti panasiai I kazka? Smarvės per mazai turi, kad butum kitokia?
Bandai subtiliai kirsinti? biggrin.gif Per silpna esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2022 - 19:18
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 19:16)
O kodel tu nesugebi buti savimi, asmenybe, kodel tau reikia buti panasiai I kazka?

Tai kad aš tokia ir esu - visada tokia buvau. Gerbiu save, savo šeimą, aplinką. O tu ne? Juk, manau, lygiai taip pat. Taip kad ne tau, Burbele, mane auklėt - į save pažiūrėk, kaip atrodai. Juk sakiau: su kuo sutapsi, tuo ir patapsi. Aš vis dar abejoju, kad sutapai. Aš dar vis galvoju, kad juokauji, ironizuoji.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 22, 18:53)
O tu irgi apie jį tik dabar sužinojai? Tamsuma, pagal lutukę, tokio įžymaus žmogaus nežinoti biggrin.gif
Venckienė vienas prie vieno. Net ir pavardė iš tos pačios raidės. Nauja drąsių kelienių partija bus biggrin.gif

Tik dabar smile.gif
Tamsuma tai tamsuma. Šiaip daug įžymesniu žmonių nežinau. Tu visus žinai?
Kas čia per nesąmones, pavardė iš tos pačios raidės? 😁😁 Vaikų darželis
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:27)
Tai kad aš tokia ir esu - visada tokia buvau. Gerbiu save, savo šeimą, aplinką. O tu ne? Juk, manau, lygiai taip pat. Taip kad ne tau, Burbele, mane auklėt - į save pažiūrėk, kaip atrodai. Juk sakiau: su kuo sutapsi, tuo ir patapsi. Aš vis dar abejoju, kad sutapai. Aš dar vis galvoju, kad juokauji, ironizuoji.

O prie ko cia tavo seima, kai kalba eina apie mamku personazus? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ei, tu sumaisei realybę su internetine erdve.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 19:46)
O prie ko cia tavo seima, kai kalba eina apie mamku personazus?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ei, tu sumaisei realybę su internetine erdve.

Jetau, kaip neįdomiai kartojiesi. Ne, aš SM seniai su savo vardu ir pavarde:Lutukės paklausk. Ne, aš ne personažas. Bet galiu būti ir personažu, man tai netrukdo. O mano šeima SM, deja, yra persekiojama. Paklausk, kieno? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 19:52
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 20:50)
Jetau, kaip neįdomiai kartojiesi. Ne, aš SM seniai su savo vardu ir pavarde:Lutukės paklausk. Ne, aš ne personažas. Bet galiu būti ir personažas, man tai netrukdo. O mano šeima SM yra persekiojama. Paklausk, kieno? biggrin.gif

Ir vel lutuke. Jos vardą kazkas isdegino tau ant kaktos?

Baik tu verkti cia, mano sūnų žadėjo užmušti, kai Nakviša isakė teletabėms surasti mano adresą,. biggrin.gif
Tu personazas, kaip ir as, nes cia niekam nerupi kas tu esi gyvenime. Tu galvoji kas nors greitai pasakytu tavo varda pavarde, jei reiketu? Gal miglotai kas ir atsimena is to laiko, kai pati ji parasei. Gi niekas specialiai neieskojo tavo duomenu, kad susidoroti su tavimi. Ar kas tau kada cia rašė 'va dabar tai jau tau bus!!! Va dabar tai pyzdiec tau ir tavo šeimai!!!" ? biggrin.gif

Mes ne vienas nesam cia tikri. Del to, kad мы все здесь никто и звать нас никак
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2022 - 20:03
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 16:10)
Ir dar, kad Rusijos oligarchus finansiškai suspenduos, tai labai gerai:

Tie tai jau nesitaikstys su nepatogumais biggrin.gif

tipo tuos pacius, kuriem Jav uzdejo sankcijas nuo 2014? lotuliukas.gif belekaip jau issigando lotuliukas.gif
.

nepatogumai bus tik mum naivuoles jus, kils duju kaina, tiketinai ir nafos ir automatiskai visos kitos kainos jau ir tai be proto viskas pabrango, jum matau per mazai dar..Man sildytis kerosinu, 500l pabrano beveik 100 e per 2 menesius doh.gif jau nesneku apie dyzelio, benzino kainas ir maisto produktu kainas... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 19:59)
Ir vel lutuke. Jos vardą kazkas isdegino tau ant kaktos?

Mes ne vienas nesam cia tikri. Del to, kad мы все здесь никто и звать нас никак

Deja, bet būtent ji, o ne kas kitas visą šį reikalą pradėjo.

Tai priklauso nuo teisinės interpretacijos.
Atsakyti