Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 18:26)
Jus Lietuvoje laikomi, kaip ežiukai rūke, mums lengviau - mus vakarų media apšviečia.

Mūsų tai ta pati Vakarų media neapšviečia - baisubaisubaisubaisu 4u.gif

Ypač apie už milijardus iškirstus Lietuvos miškus Kinijos žmonių durims blink.gif Gal gali, Burbe, pasidalinti tokiomis Vakarų medios žinutėmis? rolleyes.gif Labai įdomu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 18:38
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 22, 17:52)
Anam antra kadencija šį pavasarį baigias, darbo ieškosi
Ania? FCB Vėgėlę stebi 26 tūkst., o Tapiną > 218 tūkst., na bet kažkam turbūt 26 yra daugiau už 218  biggrin.gif

Berods, Tapinas 100m. FB diskutuoja, o Vėgėlė?
Taip, daug 26 tukst., turint omenyje kiek laiko įžymus. Gi įmonės FB irgi šimtais tūkstančių iš karto sekėjų neturi, ane?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 19:34)
Mūsų tai ta pati Vakarų media neapšviečia  - baisubaisubaisubaisu 4u.gif

Ypač apie už milijardus iškirstus Lietuvos miškus Kinijos žmonių durims blink.gif Gal gali, Burbe, pasidalinti tokiomis Vakarų medios žinutėmis? rolleyes.gif Labai įdomu būtų.

Tu esi propogandos auka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 18:44)
Tu esi  propogandos auka

Lutukė sakė, kas aš apskritai esu auka, o čia tik propagandos - fi mirksiukas.gif

O jei rimtai: tu ne? Tai detalizuok, kaip ten su tom durim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 19:47)
Lutukė sakė, kas aš apskritai esu auka, o čia tik propagandos - fi mirksiukas.gif

Jau...jau prasidejo verkimas...Tu gali be to verkslenimo 'kaip mane negraziai pavadino'?

Bijo issizuoti lietuviai, kad pradangino Alytaus miškus ir I nuostolius nezmoniskus šoka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 22 vasario 2022 - 18:50
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 18:47)

Kad kerta mishkus ir meluoja del ishkirstu plotu tai faktas.
Mishka ir mishko paskirties zheme yra skirtingi dalykai.
Ishkirtus visus mishkus iki paskutinio jie maluoatu, kad mishku plotas nesumazhejo.
Buvo ideta nuoroda. Kai pradejo mishkus matuoti pagal palydovines nuotraukas pasimeta, kad mishku ishkirsta daug. O kam ten ishkirsta aishku kazhkas susidejo pinigus
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 18:49)
Bijo issizuoti lietuviai, kad pradangino Alytaus miškus ir I nuostolius nezmoniskus šoka.  biggrin.gif

A, rimtai. Tai į nuostolius nežmoniškus šoka - ir prasižiot bijo? O kodėl?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 22, 18:51)
Kad kerta mishkus ir meluoja del ishkirstu plotu tai faktas.
Mishka ir mishko paskirties zheme yra skirtingi dalykai.
Ishkirtus visus mishkus iki paskutinio jie maluoatu, kad mishku plotas nesumazhejo.
Buvo ideta nuoroda. Kai pradejo mishkus matuoti pagal palydovines nuotraukas pasimeta, kad mishku ishkirsta daug. O kam ten ishkirsta  aishku kazhkas susidejo pinigus

Oi, šitą mes žinom. Šienauja tiesiog unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2022 - 18:53
QUOTE(uarda @ 2022 02 22, 19:42)
Berods, Tapinas 100m. FB diskutuoja, o Vėgėlė?
Taip, daug 26 tukst., turint omenyje kiek laiko  įžymus. Gi įmonės FB irgi šimtais tūkstančių iš karto sekėjų neturi, ane?

O tu irgi apie jį tik dabar sužinojai? Tamsuma, pagal lutukę, tokio įžymaus žmogaus nežinoti biggrin.gif
Venckienė vienas prie vieno. Net ir pavardė iš tos pačios raidės. Nauja drąsių kelienių partija bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 19:51)
A, rimtai. Tai į nuostolius nežmoniškus šoka - ir prasižiot bijo? O kodėl?

Nu tai paklausk 'savo aplinkos', gi giriesi, kad tave gyvenime supa vien eruditai ir zinovai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 18:53)
Nu tai paklausk 'savo aplinkos', gi giriesi, kad tave gyvenime supa vien eruditai ir zinovai.  biggrin.gif

Na, taip. Tam tikrų sričių taip. Ir ką?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 22, 19:56)
Na, taip. Tam tikrų sričių taip. Ir ką?

Eruditai nebuna tam tikru sriciu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 22, 18:57)
Eruditai nebuna tam tikru sriciu  biggrin.gif  biggrin.gif

Diletantai eruditais nebūna.
Atsakyti