QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 23:30)
Manęs nereikia ginti - aš saugi. Juk ne todėl apie patirtis, kurios jums atrodo, kaip aukos ar prašančios dėmesio pozicija, čia rašau. Iš mano paskutinės žinutės anoj temoj tau taip nieko ir nesupratai? O gaila. Maniau, įžvalgesnė esi. Verčiu: aš, kaip asmuo, galiu būt ir nebebūt SM, visuomenėj, bet kur, o skaudančios neįgalių žmonių problemos, apie kurias kalbu ir kalbėsiu, kaip ta pavasarį žydinti alyva vis tiek kaustys jūsų dėmesį - jei ne per mane, tai per kitus. Nes tai yra visuomenės problema. Ar dabar aiškiau?
pastininke, neigaliuju problemas zino ir kiti, ne tik tu... jau viena auginant vaikus suzinai kur gali ir kur negali patekti su vezimeliu. Zinoma, sava patirtis visada sunkiausia, kas be ko, Bet is esmes tikrai nelabai kas naujo neigliuju padetis Lietuvoje, ir as apie tai esu rasiusi. kur dar visi vaikai neigalus, arba su sutrikimais negaunantys laiku pagalbos ir paramos ir t.t.
Bet tai ka ir kaip cia tu rasai, nieko bendro neturi su neigaliuju problemom ar juo labiau ju sprendimu.