Pavaaaaaaaaaaaaaaaaaasaris

Suzaliuôs viskas ,kvepet prades .. grazus laikmetis metuose 😊
QUOTE(Monteverte @ 2025 03 05, 20:32)
nu ką, aš kaip visada teisi
pamenu diskusijas forume, kad nesąmonė eiti pas vyrą ginekologą, maža koks iškrypėlis ir kaip manimi dalis bobų stebėdavosi, kad gi daaaktaras, koks gi skirtumas, juk jis žmogus, daaaktaras
aha, dabar enjoy
tik laiko klausimas kada išryškės iškrypėlis, nors dabar jau ir bobos iškrypę gali būti 

pamenu diskusijas forume, kad nesąmonė eiti pas vyrą ginekologą, maža koks iškrypėlis ir kaip manimi dalis bobų stebėdavosi, kad gi daaaktaras, koks gi skirtumas, juk jis žmogus, daaaktaras
aha, dabar enjoy

Taigi čia tas pats antivakseris, SST ar koks ten tas jų institutas steigėjas, kur visas padugnes surinko. Gi kažkada liaupsinai jį.
QUOTE(Monteverte @ 2025 03 06, 00:00)
koks gerulis, kaip apibendrina https://www.respubli...jPwYr49ilTgyyzw
teletabėms skaityt ir suprast - būtina
teletabėms skaityt ir suprast - būtina
Koks žemas lygis skaityt šudrespublikos kliedesius....
Kaip tavo kremliažemaitaitis? Visus kritikavo, pats ant kabliuko užkibo, norėjo prabangiai su žmonike pasitusit už 30 k

QUOTE(Maja Di @ 2025 03 06, 16:15)
Taigi čia tas pats antivakseris, SST ar koks ten tas jų institutas steigėjas, kur visas padugnes surinko. Gi kažkada liaupsinai jį.
Kaip tavo kremliažemaitaitis? Visus kritikavo, pats ant kabliuko užkibo, norėjo prabangiai su žmonike pasitusit už 30 k
. Kažin atsistaydins kaip Navickienė ar auką vaidins
. Koks šaunuolis tas anonimas, kai tokius š gabalus prigauna 

kuo jis su tuo STI susijęs? Pasisakydavo viešai, strapsnoius rašė visai kiti žmonės, o jei ir jis įsirašė, tai nieks juk neuždraus
koks skirtums kas rašo, kai rašo tiesą?
koks jis mano? ką čia dabar šneki?
QUOTE(Monteverte @ 2025 03 06, 19:02)
kuo jis su tuo STI susijęs? Pasisakydavo viešai, strapsnoius rašė visai kiti žmonės, o jei ir jis įsirašė, tai nieks juk neuždraus
Tiesą pagal kremlių

Papildyta:
Na nenori, tai ne tavo, galvojau, kad už dešros partiją balsavai, nu bet sakyk, gerai patrolino durnelį

QUOTE(Maja Di @ 2025 03 06, 17:13)
Tiesą pagal kremlių 
Papildyta:
Na nenori, tai ne tavo, galvojau, kad už dešros partiją balsavai, nu bet sakyk, gerai patrolino durnelį

Papildyta:

nu kokį kremlių? kremlius pats sekė Ameriką, ypač Maskva. Kai man teko susipažinti su maskviečiais studijose, aš apakus buvau, jie buvo daug labiau amerikoniškai priekyje nei mes iš Vilniaus. Žiaurus kaimas mes jautėmės prieš juos.
Bet išties, Amerika išsisėmė. 72 lytys, visokie žali kursai, tai jau tikrai ne fun ir nebeparsiduoda. Gana yra gana

Jo, žiauriai gerai pavarė. Širinskienė greitai susiorientavo ir slides tepė, šaunuolė boba
Papildyta:
beje, nereikia manęs kaltinti ar įtarinėti, kad aš už kažką iš tų balsavau
tikrai nebalsuoju nei už vieną seniai žinomą veidą, kurie ten vienas už kitą 'geresni', o realiai vienodi
QUOTE(Maja Di @ 2025 03 06, 17:13)
Kokia tavo tiesa pagal partinius sisteminius?
Nezhinai, kokia plokshtele uzhdes? Kaip del Ukrainos pergales? Ta plokshtele jau nueme girdejau.
Pasakysiu paslapti.. Nera jokios tiesos pagal Kremliu. Yra tiesa pagal USA ir tiesa pagal Kinija. Reikes pasirinkti, Kremlius uzsides USA plokshtele, Europa bus atpirkimo ozhys
Tikiuosi nesi uzh Kinija
Papildyta:
Netolimos ateitis pasaulio zhemelapis.. Ish Orvelo Knygos... Kremliaus gal svajone
https://www.reddit.c...x800/?rdt=58886
Bet tada buvo SSSR - galybe dar skaitesi... Dabar Rusija jau ne galybe. Taigi Rusijai teks pasirinkti...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 03 06, 21:02)
Tai ne aš čia apie TIESAS pradėjau aiškinti, Montevertės klausk.
Apie kokius siteminius šneki? Sisteminiai dabar palucko ir kremliažemaitaičio šaika.
Net LRT ir tai pradėjo vatnikus kalbint

O dėl plokštelės apvertimo, tai visi kremliniai kurie JAV dėjo į šuns dienas, tai jie dabar plokštelę apvertė trumpas jiem dievas patapo. Man nepatapo. Klykė visi, kad Amerika su ruskiais Ukrainoje kariauja. Nu kaip dabar klyks, kad Europa prieš 2 galinguosius Ukrainoj kariauja, ruskiai čia nė prie ko?
QUOTE(Maja Di @ 2025 03 07, 09:21)
Tai ne aš čia apie TIESAS pradėjau aiškinti, Montevertės klausk.
Apie kokius siteminius šneki? Sisteminiai dabar palucko ir kremliažemaitaičio šaika.
. Tai kaip tą tavo sąvoką "sisteminiai" suprast?
O dėl plokštelės apvertimo, tai visi kremliniai kurie JAV dėjo į šuns dienas, tai jie dabar plokštelę apvertė trumpas jiem dievas patapo. Man nepatapo. Klykė visi, kad Amerika su ruskiais Ukrainoje kariauja. Nu kaip dabar klyks, kad Europa prieš 2 galinguosius Ukrainoj kariauja, ruskiai čia nė prie ko?

Pati matai kad konservai, milicija kolchozas ir bebrai yra sisteminiai. Dabar sistema yra tokia buka, kad viskas kas netinka yra "kremlishka", anksciau buvo "USA imperialistu".
Tai dabar teks pripazhinti savo domatishkuma arba saviizoliuotis kaip kokiai komunistinei ALbanijai ar Kinijai ir keikti VISUS.
Trumpas ZHemaitaitis nera jokie prokremslishki. Kai kuo Kremlius gal pasinaudos bet minimaliai. Jie yra vaikai kurie pamate jega garsiai sakyti, kad karalius nuogas. Tai cia ju jega tik karaliaus ir jo aplinkos veidmainsyteje ir saviapgauleje. Ta problem ishprendus tiesos sakytojai netures daugiau kuo pasizhymet. Todel uzh Trumpo yra zhmones su "idejomis" Muskas matoma figura, o kiek yra nesiafishuojanciu?
Sakysim Bilas Geitsas. Jis sheshelyje, bet jo platforma msn.com varo taip, kad Kremliui tik tylet.
Jei rimtai domina, kas vyskta siulau pasidomet judejimu Dark Enlightenment.
Tau artimi sisteminiai ji taip apibudina "The Dark Enlightenment or the neo-reactionary movement, sometimes abbreviated NRx, is an anti-democratic, anti-egalitarian, reactionary philosophy."
Neofashizmas...
https://en.wikipedia...k_Enlightenment
Papildyta:
Ukrainos karas smoge Rusijai ta prasme, kad sugriove ideja, kad Rusijos didybe yra ishsigelbejimas ir tikslas. Manau Putinas supranta, kad didybe yra sugebejime ishlikti ir jegoje, todel jis mokinsis ish Kinijos ir USA jam ranka tiesia paciu laiku.
USA pripazhista, kad autoritarizmas yra Rusijos stiprybe, Putinas net rezhe, kad su USA nera prasmes rimtai megzti ryshius, nes kas 4 metai ten kita valdzhia.
Manau Trumpas ir jo komanda dabar dirba, kad pashalint ta problema.
Kadafis irgi buvo autoritaras ,tironas ir visoks.paeme ir nugriove.O rusija turi istorija gilia .Caras buvo ,daugiau caru niekas neturejo .
O tai tada kas iš mūsų politikų nesisteminis
? Gal gražulis koks

QUOTE(Maja Di @ 2025 03 07, 14:43)
ką padarysi, sunki ta Lietuvos dalia..
Ir Antanas dar