Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 20, 12:34)
Teisingai viska parashei.
Man skauda ne del skiepu, o tai kad valstybe uzhsieme prievartavimo ir pati neteko vertes.
Dabar prievartauja babkiu kazhkokiems karams, nors tai jau beprasmishka.

O prostitutes tai pacios mushasi del klientu ju nereikia prievartauti, jos pacios lekia ir gulasi, kad butu pirmos

Taigi nebuvo tos prievartos, nenorėjai ir nesiskiepijai, ar tau antrankius kas uždėjęs skiepijo? Gal 30 proc durnelių protestavo prieš skieus ir nesiskiepijo. Na išmirė nuo kovido nemažai, ta gal dabar koks 20 proc pasiliko. Vieną tik ką blogai darė, kad gydė nesiskiepijusius, o reikėjo raštiškus atsisakymus nuo skiepo paimti su pasižadėjimu, kad susirgus nesikreips į medikus, o jei kreipsis už savo durnumą susimokės.
Papildyta:
Tai sovietmety tave prievartavo kai skiepijo ar ne? Mane prievartavo, nes nebuvo kito pasirinkimo-tik skiepytis. Dabar buvo-galėjai skiepytis, arba "laisvas numirti" ax.gif Laisvoj Lietuvoj niekur nepajutau jokios prievartos. Na nebent įstatymų laikymąsį laikysim prievarta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 11:03)
Taigi nebuvo tos prievartos, nenorėjai ir nesiskiepijai, ar tau antrankius kas uždėjęs skiepijo?

Yra kas rasho, kad Rusija nieko neuzhpuole. Na ka su tokiais gincytis.
Yra faktai kad prievartavo yra faktai kad uzhpuole ir reikia buti kvailam arba kokiam agentui, kad ta neigti
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 11:03)
Na išmirė nuo kovido nemažai, ta gal dabar koks 20 proc pasiliko.

Vargshe esi ishplautais smegenimis, protas ne geresnis nei Celofano.
Yra gi statistika, kad beveik niekas nemire. Ne daugiau nei nuo epideminio gripo kuris buna kas deshimtmeti.
Yra statistika faktai yra mokslininku tyrimas, kad daugiausia mire tie kurie ir taip nebutu ishgyvene metus ar du. Pagrinde senoliai ar su rimtomis ligomis ar kokie sportininkai chemikalais suede savo imuniteta.
Tu tiki sisteminiu propoganda.

Na tam atejo galas... SISTEMA zhlunga akyse o tavo akyse panika, nes ta sistema tikejai ir nemastei...

Tas pats buvo tiems fanatikams kurie tikejo SOvietija. Gorbaciovas dare izhulias reformas leido veikti kitoms jegoms o ant galo ishvaike kompartija, kaip pasiutusiu shunu gauja.
Tai fanatikeliai sovietiniai buvo desperacijoje daugelis pasidare gala, kaip ica bus be tos galingos SSSR ir motinos partijos. Na ir nera tos partijos jau 35 metai atsirado nauji stabai ir juos dabar sugriaus
Atsakyti
Bent mano pažįstamų gal 10 ne senolių mirė, vieni kai dar nebuvo skiepo, kiti neskiepyti. Draugės vyras irgi dar iki skiepų susirgo, vos iš mirties ištraukė, dar dabar pasekmės yra. Mano gydytoja (pakalbam kartais ne poliklinikoj) sakė, kad iš jos pacientų nemirė nė vienas skiepytas, o neskiepytų daug.
Jis palygino su sezoniniu gripu, mažiau kliedesių su feikinėm statistikom skaityk.
Atsakyti

Putkai pasakyk. Bet tiesa, ką su debilais šnekėt.... Tuoj Lietuvoj referendumą surengs, o paskui kai dalį užgrobs, siūlys sustot. Ir plosim katutėm be žmonių žudymo. Putkai galėsi tarnaut išsivėpęs kaip ciucikas. Bet debilam tai nedaeina.
Papildyta:
norėjai pasakyt rublį ių savo algos?

O kam tu dabar tarnauji ? 

Kiek klasiu esi baigusi?  

Visi karai baigiasi derybomis .

Rusai raketu pramoneje idarbino 90.000 zmoniu. europe net kariu nesurenka siai dienai. Dabar yra proga sustoti ,su trumpo pagalba .

Mes tik gilyn einam su tuo k.aru. Rusai griauna toliau viska ,o galima sustot. yra proga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: [b!]Vakar[/b!], 13:37
Apie buvimą nebuvimą komjaunuoliais sovietmečiu. Mano mama mokėsi grupėje geriausia (pedagoginis) jai buvo pasakytą, kad stotų į komjaunimą, tada darbą gaus Vilniuje, nesutiko, gavo paskyrimą į kaimo glūdumą, ten sutiko mano tėtį, anas irgi nebuvo komjaunuolis. Ir nors abu buvo išsilavinę, sovietmečiu be partinio bilieto nieko negalėjo. Tai ir pasmerkė savo gyvenimą protestui prieš sistemą. Mes buvom komjaunuolės, bet šeimoje žinojom kad tai tik popierėlis. Nebūti komjaunuoliu mano laikais buvo būti visų stumdomu nekenčiamu. Mano klasėje vienas tik nestojo į komjaunimą (jo tėvai labai religingi buvo) ir kas iš to, vien kad nekomjaunuolis buvo turėjo nepatenkinamą elgesį, svarstydavo visokie teisuoliai... Grupėj visi buvo komjaunuoliai, bet didžioji dalis laukė laisvos Lietuvos kada galės tą bilietą nuleisti į klozetą. Tikrų įdėjinių padlaižių buvo vienetai.
Ir tas lyginimas su skiepais yra visiškai nelogiškas. Tada net pagalvoti negalėdavai kad nesiskiepysi, durnynan patalpintų. Taigi jei imei tarybinius skiepus tai irgi pasidavei prievartavimui.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 20, 15:31)

<p>O kam tu dabar tarnauji ? 

</p>
<p>Kiek klasiu esi baigusi?  </p>
<p>Visi karai baigiasi derybomis .</p>
<p>Rusai raketu pramoneje idarbino 90.000 zmoniu. europe net kariu nesurenka siai dienai. Dabar yra proga sustoti ,su trumpo pagalba .</p>
<p>Mes tik gilyn einam su tuo k.aru. Rusai griauna toliau viska ,o galima sustot. yra proga</p>
<p> </p>

pašol nx jei lietuviškai nesupranti. Aš sau tarnauju, o tu ruskiam subinę ruoškis laižyt.
Matei kaip tavo ruskiai vakar derybas pradėjo?
Atsakyti

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000392704 

patiko👍

Atsakyti

Apie buvimą nebuvimą komjaunuoliais sovietmečiu. M Taigi jei imei tarybinius skiepus tai irgi pasidavei prievartavimui.
Papildyta:
pašol nx jei lietuviškai nesupranti. Aš sau tarnauju, o tu ruskiam subinę ruoškis laižyt.
Matei kaip tavo ruskiai vakar derybas pradėjo?

Ka su tavim diskutuot ,jei tu iskart i asmeniskumus 😁  truksta tau laizymo ?

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 20, 15:41)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000392704%C2%A0'>https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000392704 </a></p><p>patiko👍</p>

debile, tu net nemoki veikiančios nuorodos įmest
Atsakyti

Va jetau tu ,nepatikrina ...Nepykit 😏

to kurinio pavadinimas toks,laida ,,tai kur toliau  ,,

Karo nusiaubtame Irake apsilankęs Starkus: labiausiai stebina besimėtantys žmonių kaulai

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 11:55)
Bent mano pažįstamų gal 10 ne senolių mirė, vieni kai dar nebuvo skiepo, kiti neskiepyti. Draugės vyras irgi dar iki skiepų susirgo, vos iš mirties ištraukė, dar dabar pasekmės yra. Mano gydytoja (pakalbam kartais ne poliklinikoj) sakė, kad iš jos pacientų nemirė nė vienas skiepytas, o neskiepytų daug.
Jis palygino su sezoniniu gripu, mažiau kliedesių su feikinėm statistikom skaityk.

Sakai kad Shvedija suklastojo valstybine statistika.
Kiek zhmoniu tada aplamai pazhisti?

Mirtingumas tarp ne senoliu buvo apie 0.15 procentu nuo uzhsikretusiu tai apie 0.05 procento nuo populiacijos. Tai kad sukrapshtyti 10 tai reikia pazhinot 20000 zhmoniu iki 60 metu.

Ash nezhinau nei vieno kuris numire, zhinau viena 65 metu bet zhmogus buvo su antsvoriu. Kalbose paminedavo kazhkokius pazhistamus kurie turi mirusiu pazhistamu, bet cia jau...

Yra normali statistika bendro mirtingumo. Kuri nepadidejus, tai reishkia pagrinde mire tie kurie ir shiaip butu mire plius vienas kitas
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 13:41)
Apie buvimą nebuvimą komjaunuoliais sovietmečiu. Mano mama mokėsi grupėje geriausia (pedagoginis) jai buvo pasakytą, kad stotų į komjaunimą, tada darbą gaus Vilniuje, nesutiko, gavo paskyrimą į kaimo glūdumą, ten sutiko mano tėtį, anas irgi nebuvo komjaunuolis.

Mes buvom komjaunuolės, bet šeimoje žinojom kad tai tik popierėlis. Nebūti komjaunuoliu mano laikais buvo būti visų stumdomu nekenčiamu.

Matai, tavo tevai buvo saziningi dori zmones, o dukra - be vertybiu. Del naudos ir komjaunuole pabutu ir gal naciu partijoje pabutu(ar sunku nueiti i ju susirinkimus ranka paklinot ir parekti Heil, juk tai tik del vaizdo, o konclageriai tai nieko nezhinotum), velniui dusia parduotu.
Tas nieko nereishkia?

Ar tikrai?

Va dabar pataikavai naujiems ponams, klauseisi ju nesamoniu ir tikejai, apie Covid apie Ukraina. Nu ir kas dabar bus? Tiesiog pakeisi plokshtele?
Juk nebus kaip buvo, visos tos nesamones bus pavieshintos.

Atsakyti

Prißimenat senus laikus 😁 reikia gyvent i prieki .Kaip ta eiline sesele sake : gyvent ir dziaugtis siandiena .. 😉->👍

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 20, 21:19)
Sakai kad Shvedija suklastojo valstybine statistika.
Kiek zhmoniu tada aplamai pazhisti?

Mirtingumas tarp ne senoliu buvo apie 0.15 procentu nuo uzhsikretusiu tai apie 0.05 procento nuo populiacijos. Tai kad sukrapshtyti 10 tai reikia pazhinot 20000 zhmoniu iki 60 metu.

Ash nezhinau nei vieno kuris numire, zhinau viena 65 metu bet zhmogus buvo su antsvoriu. Kalbose paminedavo kazhkokius pazhistamus kurie turi mirusiu pazhistamu, bet cia jau...

Yra normali statistika bendro mirtingumo. Kuri nepadidejus, tai reishkia pagrinde mire tie kurie ir shiaip butu mire plius vienas kitas
Papildyta:
Matai, tavo tevai buvo saziningi dori zmones, o dukra - be vertybiu. Del naudos ir komjaunuole pabutu ir gal naciu partijoje pabutu(ar sunku nueiti i ju susirinkimus ranka paklinot ir parekti Heil, juk tai tik del vaizdo, o konclageriai tai nieko nezhinotum), velniui dusia parduotu.
Tas nieko nereishkia?

Ar tikrai?

Va dabar pataikavai naujiems ponams, klauseisi ju nesamoniu ir tikejai, apie Covid apie Ukraina. Nu ir kas dabar bus? Tiesiog pakeisi plokshtele?
Juk nebus kaip buvo, visos tos nesamones bus pavieshintos.

Nu jo, ir ligoninių perpildytų nebuvo....
Jokiem ponam nepataikavau ir nepataikausiu. Ir sovietmečiu niekur rankučių nekilnojau. Tiesiog tas bilietas dėl ramybės, kad netampytų visokie bepročiai. Mano tėvai visada gerbė Landzbergį, as ne, galvojau be reikalo jis taip šlovinamas, dabar suprantu kokie jie buvo teisūs. Aš ir dabar tikiu ir apie Covid ir apie Ukrainą, niekas nepasikeitė. Ir nepasikeis. Įsitykinimai svarbiausia, o ne koks bilietėlis. Beje, sovietmečiu daugybė žmonių, tikrų patriotų, turinčių partinį bilietą, kuris buvo tik dėl vaizdo, labai daug darė, kad Lietuva taptų laisva.
Atsakyti