QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 11:55)
Bent mano pažįstamų gal 10 ne senolių mirė, vieni kai dar nebuvo skiepo, kiti neskiepyti. Draugės vyras irgi dar iki skiepų susirgo, vos iš mirties ištraukė, dar dabar pasekmės yra. Mano gydytoja (pakalbam kartais ne poliklinikoj) sakė, kad iš jos pacientų nemirė nė vienas skiepytas, o neskiepytų daug.
Jis palygino su sezoniniu gripu, mažiau kliedesių su feikinėm statistikom skaityk.
Sakai kad Shvedija suklastojo valstybine statistika.
Kiek zhmoniu tada aplamai pazhisti?
Mirtingumas tarp ne senoliu buvo apie 0.15 procentu nuo uzhsikretusiu tai apie 0.05 procento nuo populiacijos. Tai kad sukrapshtyti 10 tai reikia pazhinot 20000 zhmoniu iki 60 metu.
Ash nezhinau nei vieno kuris numire, zhinau viena 65 metu bet zhmogus buvo su antsvoriu. Kalbose paminedavo kazhkokius pazhistamus kurie turi mirusiu pazhistamu, bet cia jau...
Yra normali statistika bendro mirtingumo. Kuri nepadidejus, tai reishkia pagrinde mire tie kurie ir shiaip butu mire plius vienas kitas
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 13:41)
Apie buvimą nebuvimą komjaunuoliais sovietmečiu. Mano mama mokėsi grupėje geriausia (pedagoginis) jai buvo pasakytą, kad stotų į komjaunimą, tada darbą gaus Vilniuje, nesutiko, gavo paskyrimą į kaimo glūdumą, ten sutiko mano tėtį, anas irgi nebuvo komjaunuolis.
Mes buvom komjaunuolės, bet šeimoje žinojom kad tai tik popierėlis. Nebūti komjaunuoliu mano laikais buvo būti visų stumdomu nekenčiamu.
Matai, tavo tevai buvo saziningi dori zmones, o dukra - be vertybiu. Del naudos ir komjaunuole pabutu ir gal naciu partijoje pabutu(ar sunku nueiti i ju susirinkimus ranka paklinot ir parekti Heil, juk tai tik del vaizdo, o konclageriai tai nieko nezhinotum), velniui dusia parduotu.
Tas nieko nereishkia?
Ar tikrai?
Va dabar pataikavai naujiems ponams, klauseisi ju nesamoniu ir tikejai, apie Covid apie Ukraina. Nu ir kas dabar bus? Tiesiog pakeisi plokshtele?
Juk nebus kaip buvo, visos tos nesamones bus pavieshintos.