Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2025 02 19, 21:14)
biggrin.gif matyt tave gražiai išlydėdavo su rožine skarele pamojuodami, o kai tik išeidavai, įnešdavo reikiamus biletenius biggrin.gif

tai taip, kurgi ne biggrin.gif . Tavo šaltiniai geriau žino biggrin.gif
Tai kaip dėl tos Lietuvos pasidalinimo? Neatsakei. Turi pasidalinti? Ar nematai analogijos tarp Krymo ir Visagino-Šalčininkų? Ten referendumą paskelbus ir visą Lietuvą ruskis purvinom kanopom norėtų apžergt.
Atsakyti

Labai teisingi dvasia didelio žmogaus žodžiai, visiškai pritariu jam. Normalūs žmonės nekeliaklupčiaus:
Auka pati kalta. Tai pagaliau pasakė jobanas apelsinas. Taip jobanas ir jo gynėjus/gerbėjus nuo šiol baninsiu kaip iki tol dariau su vata. Viskas kristalizavosi ir mes taip pat būsime kalti, nes nenorime susitarti su russija. Nenorime jų kultūros ir kalbos, nenorime Sibiro kurortų ir darbo Magadano platybėse. Mums nepatinka putinas- patys kalti.
Pagaliau jie tai pasakė. Ne tik putinas kaltas dėl karo, ne tik Trampas kalba jo kalba. Trampas tai Amerika, kurios žmonės išrinko tokį patį šiukšlinį kaip ir russai.

#misijalaisvė reikia paramos. Mes liekame vieni kaip ir po karo.

VŠĮ TARPTAUTINIS UKRAINOS DRAUGŲ FONDAS LT337300010175616216

Geras poelgis  ...ikelti fondo numberi. 

Esme ,kad jega jie kariaus iki paskutinio zmogaus .. O dabar gal sustos ,ir tie ir tie ... o veliau gal pasikeis ru valdzia . 

Tai tu galvoji kad tik jega galima isspresti ta konflikta ???

Raketu ru pramone idarbino nuo 60k iki 90k zmoniu ... padidins ant 50% gamyba ..Ne sustos o dar padidins 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 19, 22:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73180247" data-time="1739975566"><div><p>Labai teisingi dvasia didelio žmogaus žodžiai, visiškai pritariu jam. Normalūs žmonės nekeliaklupčiaus:
Auka pati kalta. Tai pagaliau pasakė jobanas apelsinas. Taip jobanas ir jo gynėjus/gerbėjus nuo šiol baninsiu kaip iki tol dariau su vata. Viskas kristalizavosi ir mes taip pat būsime kalti, nes nenorime susitarti su russija. Nenorime jų kultūros ir kalbos, nenorime Sibiro kurortų ir darbo Magadano platybėse. Mums nepatinka putinas- patys kalti.
Pagaliau jie tai pasakė. Ne tik putinas kaltas dėl karo, ne tik Trampas kalba jo kalba. Trampas tai Amerika, kurios žmonės išrinko tokį patį šiukšlinį kaip ir russai.

#misijalaisvė reikia paramos. Mes liekame vieni kaip ir po karo.

VŠĮ TARPTAUTINIS UKRAINOS DRAUGŲ FONDAS LT337300010175616216
</p></div></blockquote><p>Geras poelgis  ...ikelti fondo numberi. </p><p>Esme ,kad jega jie kariaus iki paskutinio zmogaus .. O dabar gal sustos ,ir tie ir tie ... o veliau gal pasikeis ru valdzia . </p><p>Tai tu galvoji kad tik jega galima isspresti ta konflikta ???</p><p>Raketu ru pramone idarbino nuo 60k iki 90k zmoniu ... padidins ant 50% gamyba ..Ne sustos o dar padidins </p><p></p>

Tu irgi siūlai klupt prieš putką ant kelių? Ar turi realių siūlymų kaip nutraukt kraugerišką ukrainiečių žudymą? Ai, pamiršau, kad normalios narės šią vatos temą paliko. Mankurtai jūs, tfu
Atsakyti

Tu irgi siūlai klupt prieš putką ant kelių? Ar turi realių siūlymų kaip nutraukt kraugerišką ukrainiečių žudymą? Ai, pamiršau, kad normalios narės šią vatos temą paliko. Mankurtai jūs, tfu

Jiem nesiulo klupti ir klupeti .Jiem siulo sustoti  .Abiem pusem sustoti ir nezudyti zmoniu .

Ar isivazduoji kas bus ,kai grys vyrai is fronto ???  

Gryßkit normalios dalyves atgal, as iseisiu...  dar eura duosiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 19 vasario 2025 - 21:24
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 19, 23:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73180270" data-time="1739991868">
<div>
<p>Tu irgi siūlai klupt prieš putką ant kelių? Ar turi realių siūlymų kaip nutraukt kraugerišką ukrainiečių žudymą? Ai, pamiršau, kad normalios narės šią vatos temą paliko. Mankurtai jūs, tfu</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jiem neiulo klupti ir klupeti .Jiem siulo sustoti  .Abiem pusem sustoti ir nezudyti zmoniu .</p>
<p>Ar isivazduoji kas bus ,kai grys vyrai is fronto ???  </p>

Putkai pasakyk. Bet tiesa, ką su debilais šnekėt.... Tuoj Lietuvoj referendumą surengs, o paskui kai dalį užgrobs, siūlys sustot. Ir plosim katutėm be žmonių žudymo. Putkai galėsi tarnaut išsivėpęs kaip ciucikas. Bet debilam tai nedaeina.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2025 02 19, 23:22)
Gryßkit normalios dalyves atgal, as iseisiu...  dar eura duosiu</p>

norėjai pasakyt rublį ių savo algos?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 19, 20:43)
tai taip, kurgi ne biggrin.gif . Tavo šaltiniai geriau žino biggrin.gif
Tai kaip dėl tos Lietuvos pasidalinimo? Neatsakei. Turi pasidalinti? Ar nematai analogijos tarp Krymo ir Visagino-Šalčininkų? Ten referendumą paskelbus ir visą Lietuvą ruskis purvinom kanopom norėtų apžergt.

sunku atsakyti. Bet matai, kai žmones verti kažką priimti ko jie nenori, kažkam paklūsti ko jie nenori, anksčiau ar vėliau prie gero tai nepriveda.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 02 19, 23:36)
sunku atsakyti. Bet matai, kai žmones verti kažką priimti ko jie nenori, kažkam paklūsti ko jie nenori, anksčiau ar vėliau prie gero tai nepriveda.

Nieko nesupratau, paaiškink lietuviškai. Tau tiktų jei ruskis okupuotų Lietuvą. Pirma Visaginą (a-la referendumą padarytų, o paskui ir likusią Lietuvos dalį, nes nu kalti mes, nes stojom į Nato ne pagal jo norus) Eitim batų laižyt?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 19, 21:57)
Nieko nesupratau, paaiškink lietuviškai. Tau tiktų jei ruskis okupuotų Lietuvą. Pirma Visaginą (a-la referendumą padarytų, o paskui ir likusią Lietuvos dalį, nes nu kalti mes, nes stojom į Nato ne pagal jo norus) Eitim batų laižyt?

Aš nekalbu apie visos šalies okupaciją. Būtų gerai aišku, kad norintys kitos valdžios galėtų išsiparduoti turtą ir laisvi išvykti ten, kur nori ir kad Putinas juos priglaustų pas save.
O dėl Krymo, aš neturiu nuomonės. Aš mintinai nekaliau istorijos ir tikrai nežinau kiek tiesos Wikipedijoje, kad Rusija Krymą valdė nuo XVIII iki XX a. Antrojo pasaulinio karo metu buvo užimtas vokiečių. O 1954 m. vasario 19 d. TSRS Aukščiausiosios Tarybos Prezidiumo įsaku perduotas (pasirašė Klimentas Vorošilovas, perdavė Georgijus Malenkovas) Ukrainos TSR (Rusijos ir Ukrainos tautų draugystės vardan, pažymint 300-ąsias Perejaslavo sutarties tarp Ukrainos kazokų ir Rusijos metines).
O draugystės jau nebėra. Tai? Kas teisus? Ar istorijos nebevertinti? Bet jei istorijos nebevertinti, tai tada iš viso kas kam priklauso? Chaosas tada.
Žodžiu, aš realiai nežinau. Istorija ne mano sritis. Chaosas manęs nedomina. Man tik žmogiškai gaila žmonių, kuriems atiteko toks baisus likimas. Bet dėl žemių aš tikrai nesiplėšau.
Papildyta:
Ir va dar ką radau: 1991 m. vasario 12 d. įkurta Krymo autonominė respublika.
Tai kaip čia išeina? Jis nei rusų, nei ukrainiečų tada.
Blaiviu protu čia jau nesuprast biggrin.gif
Atsakyti
blablabla, nieko kito ir nesitikėjau, laižytum padus putkai išsijuosus. Ir kareivius tenkintum kai jie užsinorėtų. Va ir taika montevertiškai. O man geriau žuti, o ne būti prievartaujamai. NATO gali ir nebeginti, putkai geras laikas pulti, kol JAV neprognozuojamas prezikas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 19, 22:28)
O man geriau žuti, o  ne būti prievartaujamai.

Tave jau prievartavo sisteminiai, kai shvirkshte kazhkoki shuda uzh gyvuliu pasa, kuris leido keliauti.

Kiek rashei tau tai patiko. Ash nesileidau, buvau nusprendes geriau papjauti koki kuris mane bandys "gelbeti."

Ash nestojau nei i komjaunima nei i partija. Dauguma stojo "kur reikejo" po to ishsirinkdavo i valdzia komunistu vadus, ir atsiskyrusius ir platformininkus. Ir net tokius kurie stojo i kompartija po to, kai jau buvo isteigtas Atgimimo Sajudis.

Teletabiai nezhino, kas yra privartavimas, nes "duoti sisteminiams" tai ju kraujyje, kaip pas vergus.

Galas dabar sistema byra akyse, reikes "duoti" naujiems ponams. Tarp vakaru ir Kinijos nebuvo jokio karo. Kam Kinijai kariauti su mirshtanciu?

Tai kas dabar vyksta tai tik pagaliau pasakyta diagnoze. Pasaulis kuri pazhinojote griuva ir Trumpas tai tik chamavotas politikas kuris ta atvirai jums atskleide. Kiti veikejainieko nesako, reishkia jie zhino, kad viskas yra KATASTROFISHKA. Va i ka kreipkit demesi, o ne i rusus. Rusams jau irgi beliko tik laukti, kol prieshininkai patys nugrius...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 20, 11:00)
Tave jau prievartavo sisteminiai, kai shvirkshte kazhkoki shuda uzh gyvuliu pasa, kuris leido keliauti.

Kiek rashei tau tai patiko. Ash nesileidau, buvau nusprendes geriau papjauti koki kuris mane bandys "gelbeti."

Ai, dar tau dėl skiepų "skauda". Jei tave kas prievartavo tai užjaučiu, o manęs niekas neprievartavo, kai tik atsirado galimybė pati lėkiau pasiskiepyti. kai kas net be eilės lindo, kad pasiskiepytų, net baudas gavo, tai čia irgi per prievartą? Sovietmečiu mokyklose visus suvarydavo į salę ir suskiepydavo velnias žino kuo, tai tu irgi išprievartautas sovietiniu čipu. Niekas neklausdavo nori ar nenori, čipavo visus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 20, 09:58)
Ai, dar tau dėl skiepų "skauda". Jei tave kas prievartavo tai užjaučiu, o manęs niekas neprievartavo, kai tik atsirado galimybė pati lėkiau pasiskiepyti. kai kas net be eilės lindo, kad pasiskiepytų,

Teisingai viska parashei.
Man skauda ne del skiepu, o tai kad valstybe uzhsieme prievartavimo ir pati neteko vertes.
Dabar prievartauja babkiu kazhkokiems karams, nors tai jau beprasmishka.

O prostitutes tai pacios mushasi del klientu ju nereikia prievartauti, jos pacios lekia ir gulasi, kad butu pirmos
Atsakyti