Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2025 02 08, 14:15)
Geriausias tai man buvo, kad Landsbergis pas putką apdovanojimo važiavo pasiimt.

mažai suklydo, nes tie aferiūgos su žmonelka dar ne to pridarę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 02 08, 17:19)
mažai suklydo, nes tie aferiūgos su žmonelka dar ne to pridarę biggrin.gif

ko jie pridarė blogo?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 08, 15:24)
ko jie pridarė blogo?

panarpliok ryšius su mafija ir pelnus po 3000 proc. ir sužinosi
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 08, 14:15)
platina melagienas

Pasiilgai matau sovietinio saugumo ir straipsniu uzh melagienas apie sovietine santvarka ir komunistiniu bei ukiniu vadovu smeizima.

Ka cia rasineji, taip kokia sovietu lygio fanatike. Propogandos pripumpuota. Gailu ziuret
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2025 02 08, 19:11)
Pasiilgai matau sovietinio saugumo ir straipsniu uzh melagienas apie sovietine santvarka ir komunistiniu bei ukiniu vadovu smeizima.

Ka cia rasineji, taip kokia sovietu lygio fanatike. Propogandos pripumpuota. Gailu ziuret

Man gailu žiūrėt į jus, pripumpuotus žemaitplintusaičio kremlinės propagandos
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 08, 18:07)
Man gailu žiūrėt į jus, pripumpuotus žemaitplintusaičio kremlinės propagandos

pažįsti kas versle turėjo tokius pelnus ir sąžiningai dirba? ne vokeliai, jokių netikrų seifų vagysčių, netikrų padegimų, kad gaut iš draudimo, jokių ofšorų?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 02 08, 20:19)
pažįsti kas versle turėjo tokius pelnus ir sąžiningai dirba? ne vokeliai, jokių netikrų seifų vagysčių, netikrų padegimų, kad gaut iš draudimo, jokių ofšorų?

Taigi mano visi draugai oligarchai, nepameni, pati gi sakei biggrin.gif . Dirbk ir tu turėsi.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2025 02 08, 18:37)
Taigi mano visi draugai oligarchai, nepameni, pati gi sakei biggrin.gif . Dirbk ir tu turėsi.

nu va, nepažįsti realiai, o taip pasimauni ant visokių agentės Šimonytės ir co kabliukų biggrin.gif
dyrpk, pati ir dyrpk komsomalka, traktoristka biggrin.gif
Atsakyti