bet tai kokie jūs šiukšlės- arbuzelis su monteverte pora kaip tvora. patys pirmi tą laisvę putkai atiduotumėt... fu, vien degradai temoj liko
Num ,issivemei jau ? Klausyk ,apie kokia laisve tu cia kliediji ? ne pilnatis lyg 😁
Ant tiek uzburta ,kad nesupranta ka sneka.cia panasiai ,kai tie teroristai muslimai. Kad jei jis kazka padarys,papuls i roju su sventom mergelem 😁
Geriausia, akivaizdziai .... man tai jau truksa rasybos ,kazka aiskint 😁
Kas yra patriotas ,ar zinai?
Patriotas (gr. patria – tėvynė), žmogus, atsidavęs savo tautai, tėvynei, pasiryžęs savo interesus paaukoti jos labui.
Nera jokios laisves atiduot Putinui, ja konservai sunaikino...
tuoj Maja apsiputos kokių laisvių mums dar maža, primins koks varga sprie ruso buvo ir t.t.
žodž, gavai saujelę daugiau ir jau rėk, kad tau laisvė ir džiaukis
Sakysim buvau nuejes Kaune i Kalantos mitingus, kur minia ant milicininku reke Shunys, shunys...
Tada tai buvo rusu okupacija, o dabar savi viska sushiko, na ir ka turime?
Papildyta:
tuoj Maja apsiputos kokių laisvių mums dar maža, primins koks varga sprie ruso buvo ir t.t.
žodž, gavai saujelę daugiau ir jau rėk, kad tau laisvė ir džiaukis
Prie ruso bent buvo galima nuvazhiuoti prie ezhero ir stovyklauti, nebuvo viskas parduota. Dabar viskas parduota tai nera jau jokios Lietuvos.
Jei neturi savo zhemes tai vazhiuoji ar i Latvija ar i Ispanija visur reikes nuomoti, o jei turi tai kur turi zhemes ten ir tevyne.
Ash nusipirkau nama Moletu rajone - praktishkai beprasmishka, nes viskas aplink parduota, tai jau nera nieko kur gali nuvykti... Dar mazhos ishimtys liko. Sakysim paliko vietas nuleisti valtims
pristatė dėžučių į viršų, nors žemės Lietuvoje apstu ir ne projektuotoją su kitais atsakingais sodina, bet jūs durneliai žmonės, jei nepagavote ir nenudobėte projektuotojų ir dar nupirkot tas dėžutes, mokėkit ir mokėkit
COVID teroras ir represijos priesh protestavusius Lietuva grazhino vos ne i SSSR laikus. Na aishku yra skirtumas, tada buvo daugiau represiju, bet ir jegos KGB turejo daugiau.
Sakysim buvau nuejes Kaune i Kalantos mitingus, kur minia ant milicininku reke Shunys, shunys...
Tada tai buvo rusu okupacija, o dabar savi viska sushiko, na ir ka turime?
Papildyta:
Prie ruso bent buvo galima nuvazhiuoti prie ezhero ir stovyklauti, nebuvo viskas parduota. Dabar viskas parduota tai nera jau jokios Lietuvos.
Jei neturi savo zhemes tai vazhiuoji ar i Latvija ar i Ispanija visur reikes nuomoti, o jei turi tai kur turi zhemes ten ir tevyne.
Ash nusipirkau nama Moletu rajone - praktishkai beprasmishka, nes viskas aplink parduota, tai jau nera nieko kur gali nuvykti... Dar mazhos ishimtys liko. Sakysim paliko vietas nuleisti valtims
O tada ,juk savi ir milicininkai buvo -ne svetimi. 😁
Kiek prie ruso tiek dabar -laikosi istatymu .Istatymais -liaudi riboja .
Patiko per covida technikine praeiti ,buvo pavirsutiniska 😁 dabar -medvarscius skiciuoja 😂 ir tuoj veja lauk .Aplinkosauga laksto su visokiais matuokliais 😁 ir neranda😁😁
Mane sujuokino ,kai mazai aukoja krasto apsugai ... toks nejaukus jausmas kyla 😁
Siandien fb skaiciau toki pufaiku posaki : ten kur mum gerai -ten ir Tevyne😁«Родина — всякая страна, где человеку хорошо» . ps Yra tiesos
Nereikia suprimityvinti, jei kas yra kiaule, tai gerove supranta kaip kiaule - pilna lovi.
O kitam - geris tai yra normali aplinka, protingi istatymai ir protingi zmones aplink. Lietuvoje to nera, o lyg visi paede ir turi stoga
Dabar pasaulis pasikeites, va matom kaip prisileidzia tos tevynes visokiu atejunu, tai vietiniai daugiau nelaiko savo salies sava. Savi gali buti namai, o ne pereinamas kiemas
Aš irgi šokiruota buvau. Maniau, kad niekas nevyksta, jokie tikrinimai, išplovė pinigus atseit pripirkę ir viskas. Bet žiūriu paskelbė statistiką iš poros rajonų, kad nieko nenustatė blec, kas 15 mašina dūmija, bet tik ne jiems
žinoma, blogai yra skolingi vartotojai, tai niekam nemalonu, bet taip iš karto drastiškai, dažniausiai net nebeįspėjus vartotojo permetinėti skolas skolų išieškotojams ir vartotojui didinti visą sumą 2-3 kartus, tai proto visai reikia nebeturėti.