Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 15:27)
Ane? Gal tau atrodo vienaip, jai kitaip. Gi nebus visi vienodos nuomones. Ar tu nori kaip SSSr-visi turi "mastyti" vienodai? Kaip gerai, kad man neaktualu rinkimai. gali balsuot ir uz marsiecius, na tikrai "nebus paskutinis lasas"
Tik pazistamu cia turiu, draugiu-ne... Kas cia per drauge, jeigu tu jos visai nepazisti.  Na sprendziant is tavo zodziu 🙃 keista jusu ta "draugyste". Man tai nesuvokiama kaip taip imanoma..  drauge ir yra drauge, reali. Jokiu fb "draugiu" nepriimu, todel man nereikia nk blokuoti. As apie savo drauges tokias smulkmenas tikrai zinau.

Taigi čia FB mada, kad draugų būtų kokių 1500, o realiai vos 2 pažįsta, vaiką ir vyrą biggrin.gif
Pas normalius žmones, kurie ne FB verslininkai (pas tuos tai aišku irgi tūkstančiai) draugų mažai, bet tikri
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 15:27)
nuo šiol sieks 644 eurus." Tai nlb daug. Tai tu pvz gautum apie 600€. Tau uztektu?
Kaip tavo sunus? Savanoriauja?

ji tada verks ir Vaitkų bei vatnikus kaltins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 10 17, 15:49)
Taigi čia FB mada, kad draugų būtų kokių 1500, o realiai vos 2 pažįsta, vaiką ir vyrą biggrin.gif
Pas normalius žmones, kurie ne FB verslininkai (pas tuos tai aišku irgi tūkstančiai) draugų mažai, bet tikri
Papildyta:

ji tada verks ir Vaitkų bei vatnikus kaltins biggrin.gif

Aaa tada nenuostabu kad nk nezino apie tokias "drauges". Tai ir nesiskiria tada "drauges" SM ar FB. Tas pats 😝
Nu, nu
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 16:27)
Ane? Gal tau atrodo vienaip, jai kitaip. Gi nebus visi vienodos nuomones. Ar tu nori kaip SSSr-visi turi "mastyti" vienodai? Kaip gerai, kad man neaktualu rinkimai. gali balsuot ir uz marsiecius, na tikrai "nebus paskutinis lasas"
Tik pazistamu cia turiu, draugiu-ne... Kas cia per drauge, jeigu tu jos visai nepazisti.  Na sprendziant is tavo zodziu 🙃 keista jusu ta "draugyste". Man tai nesuvokiama kaip taip imanoma..  drauge ir yra drauge, reali. Jokiu fb "draugiu" nepriimu, todel man nereikia nk blokuoti. As apie savo drauges tokias smulkmenas tikrai zinau.

O kaip galejo sssr mokesciu nemoketi? As tai kalbu apie savo mociute-garbaus amziaus.  kas dabar isejo i pensija nezinau kiek gauna. Bet ministerija sako, kad "vidutinė pensija tiems, kurie turi būtinąjį stažą, didėja 70 eurų ir nuo šiol sieks 644 eurus." Tai nlb daug. Tai tu pvz gautum apie 600€. Tau uztektu?
Kaip tavo sunus? Savanoriauja?

Na gal per daug stipriai drauge pavadinau, nueidavom kartais kavos atsigert, sportavom kartu, vaikai mokykloj vienoj mokėsi. Tai jai tegul atrodo kaip jai tinka, bet kavos pagerti nueit nebesinori. Geriau tai daryti su mielais žmonėm.
Mano kelios kolegės neseniai į užtarnautą poilsį išėjo, virš 1k gauna. Tai jei nemokėjo mokesčių, tai todėl ir gauna kai kas 600. O tu sakai kaip sssr turi būti, vieni dirba, moka mokesčius visą gyvenimą, o pensijos turi būti lygios su tais, kurie slėpė mokesčius?
Tai aišku, kad tarnauja. Bet tu per daug negatyvus žmogus, kad tau ką nors pasakočiau apie šventą man žmogų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 18:15)
Na gal per daug stipriai drauge pavadinau, nueidavom kartais kavos atsigert, sportavom kartu, vaikai mokykloj vienoj mokėsi. Tai jai tegul atrodo kaip jai tinka, bet kavos pagerti nueit nebesinori. Geriau tai daryti su mielais žmonėm.
Mano kelios kolegės neseniai į užtarnautą poilsį išėjo, virš 1k gauna. Tai jei nemokėjo mokesčių, tai todėl ir gauna kai kas 600. O tu sakai kaip sssr turi būti, vieni dirba, moka mokesčius visą gyvenimą, o pensijos turi būti lygios su tais, kurie slėpė mokesčius?
Tai aišku, kad tarnauja. Bet tu per daug negatyvus žmogus, kad tau ką nors pasakočiau apie šventą man žmogų.

ką čia nusišneki, kaip galėjo nemokėti mokesčių, kai dirbo žmonės įstaigose? įstaigos tai už juos mokėjo
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 10 17, 19:53)
ką čia nusišneki, kaip galėjo nemokėti mokesčių, kai dirbo žmonės įstaigose? įstaigos tai už juos mokėjo

O tu kaip iš medžio iškritus, dar ir dabar labai daug kur minimumą moka, o likusius juodais, leidžia pasirinkti net, o kas gi norės daugiau mokesčių mokėt.... Ir kuris gi "gudrutis" rinksis daugiau "valdžiai" biggrin.gif mokėt. O kur patentininkai, IĮ, kurios rodo tik minimumą. Seniai sakiau, kad grynųjų atsisakymas visus juodus pinigus išbalintų....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 19:10)
O tu kaip iš medžio iškritus, dar ir dabar labai daug kur minimumą moka, o likusius juodais, leidžia pasirinkti net, o kas gi norės daugiau mokesčių mokėt.... Ir kuris gi "gudrutis" rinksis daugiau "valdžiai"  biggrin.gif  mokėt. O kur patentininkai, IĮ, kurios rodo tik minimumą. Seniai sakiau, kad grynųjų atsisakymas visus juodus pinigus išbalintų....

nenusišnekėk, žmonės ir valstybinėse įstaigose dirbo, viskas legalu buvo
kokie dar patentininkai? dalis tų žmonių prie ruso jauni buvo ir dirbo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 spalio 2024 - 19:50
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 12:40)
Esu fanatikė, kai kalba eina apie mano Tėvynės saugumą. Ir todėl nekenčiu kremlinės propagandos skleidėjų. Prieš kelias savaites susipykau su viena drauge, užblokavom viena kitą ir fb biggrin.gif . Atrodo normali buvo, tik antivakserė, bet tai nekliudė mum bendraut, na užknisdavo kartais tas vis priminimas kaip buvo jie vargšai segreguojami. Bet kapkaip Ukrainos atžvilgiu buvo pozityviai nusiteikius, o apie politiką mažai šnekėdavom. Ir va tai tau, rinkimai atėjo ir ji vaitkaus klišes pradėjo tampyt.

Nera jokiu Vaikaus klishiu. Jo kalbos apie taika ir t.t. yra protingos mintys bet tai ne jo mintys.

Toliau prasideda tas atvejas, kaip su Ubuntiene. Kiekviena dalyka galima naudingai pakreipti kazhkieno naudai. Jei klausaisi pvz rusu, tai daug kas pakreipta kremliaus naudai ir tai labai sunku atskirti. Vaitkaus kalbos sakysim grazhios bet idomiausi dalykai prasideda veliau jo paklausius. Kremlius neishmoko subtiliai veikti, lengvai matosi.
Bet pacios mintys tai geros... be priedu.

Kremlius zhaidzhia kazhkoki labai neshvaru zhaidima ir panashu, kad zhaidzia kartu kazhkiek su USA, o gal yra dalyku apie kuriuos mes nezhinome...

Bet tu per ta Kremliu jau nematai nieko vertinga, tau atrodo, kad geriau butu atominis karas iki pergales, kol nieko neliktu SHiaures pusrutulyje. O gal NATO bus stipresne ir kai kas liks dar Shiaures pusrutulyje?

O gal tik Europa bus paaukota del RUsijos, ar tik Rytu Europa?
Juk gal visai nieko pasiaukoti uzh gera tikslas, kad USA nugaletu Rusija?
Tegu Europos ir nelieka, svarbu shviesus tikslas.

Bet gal kiti kitaip galvoja ir visai nenori pasiaukoti del USA pergales?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 18:15)

Na as isivaizduoju kaip tu uzknisai savo ta "drauge", nes ir cia tu kartais buni agresyviai nusiteikusi. Matyt, igrisai su savo politika 😬
Tai sakai dauguma LT darbdaviu nemoka mokesciu, nes vid. Pensija tai 600eu? Nors gal tu geriau zinai, nes kada beuzeitum paziuret i koki delfi, tai tik antrastes perziuri-vien aferos, vagystes, vnz kriminalai, aistros kazkokios.
Dabar paziurejau-jeigu vien tik senatves pensijos virs 1000eu gauna, tau daug lb. Virs 1200€ pensijos LT gauna tik apie 8000 pensininku. O "vidutinė senatvės pensija, turint būtinąjį stažą, šiuo metu siekia 644 eurus, o be būtinojo stažo – 605 eurus."
O kaip ten SSSr buvo as nzn, tipo irgi slepdavo mokescius? Kas?
nereikia man nk pasakoti apie sventa tau zmogu, siaip man neaktualu. Tik tiek, kad pati rasei negatyviems zmonems apie ji.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 19:10)
O tu kaip iš medžio iškritus, dar ir dabar labai daug kur minimumą moka, o likusius juodais, leidžia pasirinkti net, o kas gi norės daugiau mokesčių mokėt.... Ir kuris gi "gudrutis" rinksis daugiau "valdžiai"  biggrin.gif  mokėt. O kur patentininkai, IĮ, kurios rodo tik minimumą. Seniai sakiau, kad grynųjų atsisakymas visus juodus pinigus išbalintų....

Del pateninku jau cia diskutavom, eik i valdzia ir reikalauk, kad keistu mokescius, o ne cia tik dejuok-daryk kazka. gali berods iki 48000 €/metus dirbti be jokiu papildomu mokesciu. O tai yra 4000€/men. Ar tu galvoji, kad jie visi po 10000€/men uzdirba?
Atsakyti
Nu tai kaip teletabėms Šimonytės nepolitiški skandalai su Navickienėm? biggrin.gif Nu tikra apolitiška apolitikė ji man biggrin.gif ach, jau ir bartoševičiui nėra įtarimų? Ar tikrai? Paleistas ir išteisintas? Gi ji teigia, kad jokiam, net ir buvusiam jos partijos nariui nėra jokių bylų inkriminuota rolleyes.gif
Gailu biggrin.gif
https://www.lrt.lt/n...rodymu-perziura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 spalio 2024 - 21:09
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 22:30)

tu tokio šlykštumo padla, kad nesu dar savo gyvenime sutikus tokių šlykštynių, daugiau nekomentuok manęs, neatsakinėsiu vis vien. Prisikabino prie mano vaiko, jau kelis kart ignoravau, vis neatstoja padla, savų žiūrėk
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 22:56)
tu tokio šlykštumo padla, kad nesu dar savo gyvenime sutikus tokių šlykštynių, daugiau nekomentuok manęs, neatsakinėsiu vis vien. Prisikabino prie mano vaiko, jau kelis kart ignoravau, vis neatstoja padla, savų žiūrėk

Grazu 🤩
baigesi argumentai-prasideda komplimentai 🤪 tai banalus demesio nukreipimas, i vaika. Ale isizeidziau... na, klasika 😝
SIAip ir netikiu tavo sapalionem, nes logikos nera, rasai bile rasyt. Na Ir aisku kartu nesugebejimas valdyti savo emociju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 spalio 2024 - 22:29