QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 15:27)
Ane? Gal tau atrodo vienaip, jai kitaip. Gi nebus visi vienodos nuomones. Ar tu nori kaip SSSr-visi turi "mastyti" vienodai? Kaip gerai, kad man neaktualu rinkimai. gali balsuot ir uz marsiecius, na tikrai "nebus paskutinis lasas"
Tik pazistamu cia turiu, draugiu-ne... Kas cia per drauge, jeigu tu jos visai nepazisti. Na sprendziant is tavo zodziu 🙃 keista jusu ta "draugyste". Man tai nesuvokiama kaip taip imanoma.. drauge ir yra drauge, reali. Jokiu fb "draugiu" nepriimu, todel man nereikia nk blokuoti. As apie savo drauges tokias smulkmenas tikrai zinau.
Tik pazistamu cia turiu, draugiu-ne... Kas cia per drauge, jeigu tu jos visai nepazisti. Na sprendziant is tavo zodziu 🙃 keista jusu ta "draugyste". Man tai nesuvokiama kaip taip imanoma.. drauge ir yra drauge, reali. Jokiu fb "draugiu" nepriimu, todel man nereikia nk blokuoti. As apie savo drauges tokias smulkmenas tikrai zinau.
Taigi čia FB mada, kad draugų būtų kokių 1500, o realiai vos 2 pažįsta, vaiką ir vyrą
Pas normalius žmones, kurie ne FB verslininkai (pas tuos tai aišku irgi tūkstančiai) draugų mažai, bet tikri
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 15:27)
nuo šiol sieks 644 eurus." Tai nlb daug. Tai tu pvz gautum apie 600. Tau uztektu?
Kaip tavo sunus? Savanoriauja?
Kaip tavo sunus? Savanoriauja?
ji tada verks ir Vaitkų bei vatnikus kaltins