QUOTE(Maja Di @ 2024 10 16, 21:10)
Kas tas krv? Tu iš medžio iškritus, mes esam NATO.
tu nori, kad Ukrus priimtų į NATO, kol karas?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 10 16, 21:10)
<p>Apie profesija , ar ateitum pas mane dantu gydyt ? as turiu repliuku visokiu ,plaktuka ,graztuku visokiu ? Tai ka noriu pasakyti ,kad kiekvienoje profesijoje turi buti pagrindai ABC ... O ne perskaiciau straipsni ir galiu eiti suleisti vitaminu / </p>
<p>Tam mokslas ir yra ,kad tu igyji ziniu ir jas taikai o ne bandai isradineti dvirati . Tai kiek numirs zmoniu kol studentas ismoks medicinos ,operuoti ,uzsiuti ... ar patiketum idomucia tau apendicita isoperuot </p>
<p>Apie covido vakcinas ,is kur man zinot kas ten viduj . Bet ta zaraza kuria man suleide tikrai zaraznas .Bet jei tai nuodas ,tai butu visi iskrite . Nu ne visi iskrito vadinas ,ne visai nuodas buvo.</p>
<p>Aisku, buna su trim aukstais ir durni ..</p>
<p>Tam mokslas ir yra ,kad tu igyji ziniu ir jas taikai o ne bandai isradineti dvirati . Tai kiek numirs zmoniu kol studentas ismoks medicinos ,operuoti ,uzsiuti ... ar patiketum idomucia tau apendicita isoperuot </p>
<p>Apie covido vakcinas ,is kur man zinot kas ten viduj . Bet ta zaraza kuria man suleide tikrai zaraznas .Bet jei tai nuodas ,tai butu visi iskrite . Nu ne visi iskrito vadinas ,ne visai nuodas buvo.</p>
<p>Aisku, buna su trim aukstais ir durni ..</p>
teoriškai daug žinočiau ir kažką praktiškai, pvz. apie plombas, karūnėles, šiaip dantų, dantenų sveikatą, žandikaulio, sąnario reikalus, dantų burnos higieną ir t.t.
žmonių alergiškumas vaistams skiriasi, pvz. mano uošviai per gyvenimą į save sukrovė visą puokštę ir kol kas nieko. Bet tai kai pagalvoji, jie gi šimtus metų gyventų, jei laikytųsi sveikatinimo principų. O dabar ypač uošviui tai nebe tiek ilgai ir liko
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 10 16, 22:24)
Jums nereikia mokslo nereikia tiesos, jums uzhtenka, kai kokie papirkti mulkiai skelbia dogmas mokslo vardu ir jus bukai tuo tikite
Nu ne visai. Jie (teletabiai) būdami akli kurti dar netgi galvoja, kad jei jie kažko nepatyrė, kažko nemoka, prie kažko neprieina, tai to nėra ir būti negali