Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2024 10 16, 21:10)
Kas tas krv? Tu iš medžio iškritus, mes esam NATO.

tu nori, kad Ukrus priimtų į NATO, kol karas?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 10 16, 21:10)
<p>Apie profesija  ,  ar ateitum pas mane dantu gydyt  ?  as turiu repliuku visokiu ,plaktuka ,graztuku visokiu  ? smile.gif  Tai ka noriu pasakyti ,kad kiekvienoje profesijoje turi buti pagrindai ABC ...  O ne perskaiciau straipsni ir galiu eiti suleisti vitaminu / </p>
<p>Tam mokslas ir yra ,kad tu igyji ziniu ir jas taikai o ne bandai isradineti dvirati . Tai kiek numirs zmoniu kol studentas ismoks medicinos ,operuoti ,uzsiuti  ...  ar patiketum  idomucia tau apendicita isoperuot smile.gif </p>
<p>Apie covido vakcinas ,is kur man zinot kas ten viduj . Bet ta zaraza kuria man suleide tikrai zaraznas .Bet jei tai nuodas ,tai butu visi iskrite . Nu ne visi iskrito  vadinas ,ne visai nuodas buvo.</p>
<p>Aisku, buna su trim aukstais ir durni  ..</p>

teoriškai daug žinočiau ir kažką praktiškai, pvz. apie plombas, karūnėles, šiaip dantų, dantenų sveikatą, žandikaulio, sąnario reikalus, dantų burnos higieną ir t.t.
žmonių alergiškumas vaistams skiriasi, pvz. mano uošviai per gyvenimą į save sukrovė visą puokštę ir kol kas nieko. Bet tai kai pagalvoji, jie gi šimtus metų gyventų, jei laikytųsi sveikatinimo principų. O dabar ypač uošviui tai nebe tiek ilgai ir liko

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 10 16, 22:24)
Jums nereikia mokslo nereikia tiesos, jums uzhtenka, kai kokie papirkti mulkiai skelbia dogmas mokslo vardu ir jus bukai tuo tikite

Nu ne visai. Jie (teletabiai) būdami akli kurti dar netgi galvoja, kad jei jie kažko nepatyrė, kažko nemoka, prie kažko neprieina, tai to nėra ir būti negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 10 17, 08:05)

Nu ne visai. Jie (teletabiai) būdami akli kurti dar netgi galvoja, kad jei jie kažko nepatyrė, kažko nemoka, prie kažko neprieina, tai to nėra ir būti negali biggrin.gif

Tai, kad ta COVID afera visiskai aishki. nereikia ypatingo izhvalgumo.

Po to juk prasidejo "Ukrainos pergale". Per daug galai nesueina, kazhkas toookio cia rezgama. Iki pavasario turetu buti aishku, Gal ir anksciau...
Atsakyti
Aplinkos apsaugos departamentas nuo rugpjūčio mėnesio vykdo automobilių taršos kontrolės reidus ir jau patikrino 426 transporto priemones įvairiuose Lietuvos miestuose. Nė vienas patikrintas automobilis neviršijo išmetamų teršalų kiekių ribinių verčių. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

sciabūklų šalis ta Lietuva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 14, 14:12)
Džiaugiuosi, kad nė viena prorusiška degradų partija nepakliuvo. Iki paryčų laikiau kumščius, kad nepakliūtų kolchozas, nu be tiek jau to, negug jų....

biggrin.gif
Ir nori pasakyti, kad esi ne fanatike
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 10 14, 21:41)
<p>Medicina paremta mokslu ,medikai mokinasi ilgai (neveltui) kad galetu gydyti turi tureti licenzija kuria kas kazkiek laiko perlaiko. Tai pagal tave visi sarlatanai nieko nesupranta 😁</p><p>O tu mokslu daktaras kuris nusprende ,net nemates megintuvelio, kad visi durniai ir naivus..? </p><p> Mmmm jo ...  </p>

Aisku, kad dazniausiai supranta kaip, ka gydyti. Bet pvz vaistai, skiepai, na jie gali netureti visos informacijos, kaip ir kiek kenkia. gi kiek skandalu su tuo paciu "Pfizer". Tiesiog nuodija zmones N metu, o veliau nutraukia gamyba, ale nesaugus vartoti, sukelia vezi, psichikos ligas ir t.t. ismoka kompensacijas ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 10 15, 20:50)
tragedija
sukels visus mokesčius, kad išdalinti pensininkams ir mažiems vaikams

Na pensininkai LT tai neturetu skustis. Pati net nustebusi, mano mociute kitais metais jau turetu apie 1500€ pensijos gaut.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 12:39)
Na pensininkai LT tai neturetu skustis. Pati net nustebusi, mano mociute kitais metais jau turetu apie 1500€ pensijos gaut.

oho, tai turbūt ji kokia Lenino anūkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 13:05)
biggrin.gif
Ir nori pasakyti, kad esi ne fanatike

Esu fanatikė, kai kalba eina apie mano Tėvynės saugumą. Ir todėl nekenčiu kremlinės propagandos skleidėjų. Prieš kelias savaites susipykau su viena drauge, užblokavom viena kitą ir fb biggrin.gif . Atrodo normali buvo, tik antivakserė, bet tai nekliudė mum bendraut, na užknisdavo kartais tas vis priminimas kaip buvo jie vargšai segreguojami. Bet kapkaip Ukrainos atžvilgiu buvo pozityviai nusiteikius, o apie politiką mažai šnekėdavom. Ir va tai tau, rinkimai atėjo ir ji vaitkaus klišes pradėjo tampyt. Fu, geriau anksčiau apsivalyt nuo tokių "draugų", nes atėjus momentui, tokie pirmi išduos, pasirinkdami patogesnį gyvenimą. Svarbiausia frazė- konservatoriai viską išvogė. Kai paklausi konkrečiai ką, atsakymas viską. Ir atrodo pasiturinčiai gyvena, ką iš jos tie konservatoriai pavogt galėjo biggrin.gif . Tiesa, pradėjo dažnai š bažnyčią eit, nors anksčiau netikinti buvo, gal ten smegenis praplovė galutinai. Bet va taip ir išsigrynina žmonės. Visai nenoriu, kad mano aplinkoj tokių būtų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 13:40)
Esu fanatikė, kai kalba eina apie mano Tėvynės saugumą. Ir todėl nekenčiu kremlinės propagandos skleidėjų. Prieš kelias savaites susipykau su viena drauge, užblokavom viena kitą ir fb biggrin.gif . Atrodo normali buvo, tik antivakserė, bet tai nekliudė mum bendraut, na užknisdavo kartais tas vis priminimas kaip buvo jie vargšai segreguojami. Bet kapkaip Ukrainos atžvilgiu buvo pozityviai nusiteikius, o apie politiką mažai šnekėdavom. Ir va tai tau, rinkimai atėjo ir ji vaitkaus klišes pradėjo tampyt. Fu, geriau anksčiau apsivalyt nuo tokių "draugų", nes atėjus momentui, tokie pirmi išduos, pasirinkdami patogesnį gyvenimą. Svarbiausia frazė- konservatoriai viską išvogė. Kai paklausi konkrečiai ką, atsakymas viską. Ir atrodo pasiturinčiai gyvena, ką iš jos tie konservatoriai pavogt galėjo biggrin.gif . Tiesa, pradėjo dažnai š bažnyčią eit, nors anksčiau netikinti buvo, gal ten smegenis praplovė galutinai. Bet va taip ir išsigrynina žmonės. Visai nenoriu, kad mano aplinkoj tokių būtų.

o ką jau tas Vaitkus tokio blogo sakė apart taikymosi su Rusija?
kaip nepriklausomai valstybei neatrodo tau mažiukas sąrašiukas? neatrodo tikrai tikrai Lietuva išparceliuota? https://governance.l...tviri-duomenys/
keistokas tas tavo patriotizmas sakyčiau tada biggrin.gif
baisiausi žmonės yra bedieviai. Kai tau nerūpi niekas dvasiško, tai ir tu nerūpi niekam. Esi tik mėsos gabalas. Po to tokie stebisi kaip čia plyta užkrito ant galvos ar koks vaikas dingo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 10 17, 13:02)
oho, tai turbūt ji kokia Lenino anūkė  biggrin.gif

Na zinok, jos amziaus zmones, nedaug maziau gauna-800-1000€.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 13:40)

tai tu galvoji, jeigu eitum miegoti, tevyne okupuotu?
Net uzblokavai 😬 oi priestarauji pati sau. Kazkodel nori apsivalyti, bet cia kasdien ateini, nors cia, anot taves, vien "vatnikai" liko. Oi, maja, na sakyk, nesugebejai jai oponuoti, rasti atsakymu, todel beliko tik uzblokuoti. Na nepatikesim, kad uzblokavai vien todel, kad pasake konservatoriai ale vagys. Tai ir cia yra tokiu, tarp tavo "draugiu", kur viena raso cia, o kitaip realiai sneka 😀
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2024 10 17, 15:28)
Na zinok,  jos amziaus zmones, nedaug maziau gauna-800-1000€.
Papildyta:

tai tu galvoji, jeigu eitum miegoti, tevyne okupuotu?
Net uzblokavai 😬 oi priestarauji pati sau. Kazkodel nori apsivalyti, bet cia kasdien ateini, nors cia, anot taves, vien "vatnikai" liko. Oi, maja, na sakyk, nesugebejai jai oponuoti, rasti atsakymu, todel beliko tik uzblokuoti. Na nepatikesim, kad uzblokavai vien todel, kad pasake konservatoriai ale vagys. Tai ir cia yra tokiu, tarp tavo "draugiu", kur viena raso cia, o kitaip realiai sneka 😀

Ne tik konservatoriai, jai viskas blogai, o sakydavo politika nesidomiu biggrin.gif . Ilgas pokalbis buvo, nesiplėsiu. Bet paskutinis lašas tai vaitkus buvo. Jei už tokias padugnes gali balsuot, tu pats nedaug nuo jų atsilieki.
Čia nepažįstami žmonės, į draugus nė vienos vatnikės iš čia esančių nepriimčiau biggrin.gif . O tu čia turi draugių?
Kiek pažįstu pensininkų, visi apie 1 k gauna biggrin.gif . Jei dirbai nėra jau toks varganas gyvenimas pagyvenusiems žmonėms, keliauja, pramogauja, svarbu sveikata leidžia. Čia tie, kurie neverkia, kad juos Landsbergis apvogė. Nei apvoginėjo, nei ką, patys užsidirbo mokesčius mokėdami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 17 spalio 2024 - 13:53
nežinau iš kur jūs čia tokius pensininkus traukiate
kiek aš žinau, apie 500 gauna rolleyes.gif

pasirodo, yra blogesnių darbuotojų nei pas mus, mūsų 112 šaunuoliai
kažkokie nenormalūs dirba, kaip neišsikalbėję kažkokie blink.gif https://www.tv3.lt/n...mpaign=meteofor
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 10 17, 14:48)
Ne tik konservatoriai, jai viskas blogai, o sakydavo politika nesidomiu biggrin.gif . Ilgas pokalbis buvo, nesiplėsiu. Bet paskutinis lašas tai vaitkus buvo. Jei už tokias padugnes gali balsuot, tu pats nedaug nuo jų atsilieki.
Čia nepažįstami žmonės, į draugus nė vienos vatnikės iš čia esančių nepriimčiau biggrin.gif . O tu čia turi draugių?
Kiek pažįstu pensininkų, visi apie 1 k gauna biggrin.gif . Jei dirbai nėra jau toks varganas gyvenimas pagyvenusiems žmonėms, keliauja, pramogauja, svarbu sveikata leidžia. Čia tie, kurie neverkia, kad juos Landsbergis apvogė. Nei apvoginėjo, nei ką, patys užsidirbo mokesčius mokėdami.

Ane? Gal tau atrodo vienaip, jai kitaip. Gi nebus visi vienodos nuomones. Ar tu nori kaip SSSr-visi turi "mastyti" vienodai? Kaip gerai, kad man neaktualu rinkimai. gali balsuot ir uz marsiecius, na tikrai "nebus paskutinis lasas"
Tik pazistamu cia turiu, draugiu-ne... Kas cia per drauge, jeigu tu jos visai nepazisti. Na sprendziant is tavo zodziu 🙃 keista jusu ta "draugyste". Man tai nesuvokiama kaip taip imanoma.. drauge ir yra drauge, reali. Jokiu fb "draugiu" nepriimu, todel man nereikia nk blokuoti. As apie savo drauges tokias smulkmenas tikrai zinau.

O kaip galejo sssr mokesciu nemoketi? As tai kalbu apie savo mociute-garbaus amziaus. kas dabar isejo i pensija nezinau kiek gauna. Bet ministerija sako, kad "vidutinė pensija tiems, kurie turi būtinąjį stažą, didėja 70 eurų ir nuo šiol sieks 644 eurus." Tai nlb daug. Tai tu pvz gautum apie 600€. Tau uztektu?
Kaip tavo sunus? Savanoriauja?
Atsakyti