Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

:D https://www.delfi.lt...z6UynLyR-7_syyQ

Atsakyti
lopas visiškas, gerai, kad mergaitė jį metė smile.gif
Atsakyti
Paaishkinkit man kokie beprociai gali vaziuot ilsetis i tokias vietas.. susigrude kaip silkes... prie kazkokio baseino.

Tai as namuose prie nuosavo prudo geriau.. ar nuvaziuoji prie kokio ezero ir plauki su valtimi kur zmones uz simtu metru arciausia. Dabar valciu prisipirke nerealiai pastebejau...

O cia kazkur skritti ir subiniuotis prie prudo...

https://images.delfi...o...0524&r=16:9

Mes tai cia vaziuodavom, zmoniu kur kas maziau ir smeletas papludimys

https://www.google.c.......SoASAFQAw==

Atsakyti
Neįsivaizduoju, išprotėčiau tokioje vietoje. Aš baigiu prakeikti vieną miesto veikėją, kuris pridarė nesąmonių, pritraukė visokių žmogystų ir ši vasara buvo daug blogesnė.
Papildyta:
tai kur bėga visi šmikiai kubilai ir co? galvoja užsienis juos išgelbės?
Atsakyti

lopas visiškas, gerai, kad mergaitė jį metė smile.gif

O ka ji dabar veikia  ? :D  :D   

Aisku  ,vejavaikyste .Bet nuo tu gyvenimo kalneliu ,nei vienas neapsaugotas .Pvz  negeria neruko  o staiga pyst vezys koks  ..  arba  dar kokia liga .O kitas geria ruko  ,nueina pas gydytoja ..patranko su plaktuku  ir vel tas gyvas  .

Nera  formules su pavadinimu  lopas -nelopas  ...   yra  kelias  su galu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 09 14, 12:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73162350" data-time="1726298519"><div><p>lopas visiškas, gerai, kad mergaitė jį metė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O ka ji dabar veikia  ? biggrin.gif  biggrin.gif   </p><p>Aisku  ,vejavaikyste .Bet nuo tu gyvenimo kalneliu ,nei vienas neapsaugotas .Pvz  negeria neruko  o staiga pyst vezys koks  ..  arba  dar kokia liga .O kitas geria ruko  ,nueina pas gydytoja ..patranko su plaktuku  ir vel tas gyvas  .</p><p>Nera  formules su pavadinimu  lopas -nelopas  ...   yra  kelias  su galu  rolleyes.gif​ </p>

tai jo čia ta sveikatinimosi praeitis/dabartis ne prie ko. Žmonės skirtingi būna. Vieni jauni iš kokių nors muzikantų ar krišnaitų išsimokina būti vegetarais, kiti kaip tik jauni tūsinas, geria, rūko, o subrendę tampa religingais, vegetarais ir t.t. Dėl to tikrai nei vienas lopas nėra. Lopas yra tas, kuris vykdo nurodymus būdamas valdžioje, kai galėtų ir pats kažką keisti, o ne tik vykdyti
Atsakyti

tai jo čia ta sveikatinimosi praeitis/dabartis ne prie ko. Žmonės skirtingi būna. Vieni jauni iš kokių nors muzikantų ar krišnaitų išsimokina būti vegetarais, kiti kaip tik jauni tūsinas, geria, rūko, o subrendę tampa religingais, vegetarais ir t.t. Dėl to tikrai nei vienas lopas nėra. Lopas yra tas, kuris vykdo nurodymus būdamas valdžioje, kai galėtų ir pats kažką keisti, o ne tik vykdyti

Sudetingai tu cia papasakojai :)  ten vienas nieko nepadarysi ,turi buti komandoje .O kamanda turi vada ,kurio klauso . :D   taip iseina ,jie visi ten lopai? :hmm:​ 

Man is jo buvimo ,asmeniskai,  jokios naudos .Jam  ,matesi tik kazkokia eiline -neiline atrakcija . Dabar primesk ,jei ju nebutu buve seime ...  tarytum  sale tuscia jokiu posedziu ,jokiu  priimtu istatymu, jokiu antikorupciniu tyrimu  ....Mes - gyventumem geriau   :D  

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 09 14, 16:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73162376" data-time="1726311639"><div><p>tai jo čia ta sveikatinimosi praeitis/dabartis ne prie ko. Žmonės skirtingi būna. Vieni jauni iš kokių nors muzikantų ar krišnaitų išsimokina būti vegetarais, kiti kaip tik jauni tūsinas, geria, rūko, o subrendę tampa religingais, vegetarais ir t.t. Dėl to tikrai nei vienas lopas nėra. Lopas yra tas, kuris <strong>vykdo nurodymus būdamas valdžioje, kai galėtų ir pats kažką keisti, o ne tik vykdyt</strong>i</p></div></blockquote><p>Sudetingai tu cia papasakojai smile.gif  ten vienas nieko nepadarysi ,turi buti komandoje .O kamanda turi vada ,kurio klauso . biggrin.gif   taip iseina ,jie visi ten lopai? hmm.gif​ </p><p>Man is jo buvimo ,asmeniskai,  jokios naudos .Jam  ,matesi tik kazkokia eiline -neiline atrakcija . Dabar primesk ,jei ju nebutu buve seime ...  tarytum  sale tuscia jokiu posedziu ,jokiu  priimtu istatymu, jokiu antikorupciniu tyrimu  ....Mes - gyventumem geriau   biggrin.gif  </p>

nu ne visi lopai, kai kurie bent kritikuoja, paviešina kažką, jei kitko negali
Atsakyti

Jei skaitei ta straipsni ,tai jie ir ejo parodyt liaudziai   kad tai yra snipstas :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 09 14, 20:21)
nu ne visi lopai, kai kurie bent kritikuoja, paviešina kažką, jei kitko negali

sakai? O gražulis sako, kad jie skundikai biggrin.gif Ar čia priklausi nuo to ką viešini biggrin.gif ? Aš irgi pranešiau VRK apie sąsiuvinių su gražulio abrozėliu dalintojus ax.gif Tai gerą darbą, ar ne, padariau pagal tave?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 09 14, 21:27)
sakai? O gražulis sako, kad jie skundikai biggrin.gif  Ar čia priklausi nuo to ką viešini biggrin.gif ? Aš irgi pranešiau VRK apie sąsiuvinių su gražulio abrozėliu dalintojus ax.gif Tai gerą darbą, ar ne, padariau pagal tave?

gerą
aš šiemet daug pridaviau žmonių į VMI biggrin.gif b-lia visai kaip tapkinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 09 14, 23:11)
gerą
aš šiemet daug pridaviau žmonių į VMI biggrin.gif b-lia visai kaip tapkinas biggrin.gif

šaunuolė 4u.gif
Atsakyti