kaip ir sklypus už 1 eurą?
Matai zmones pamirsta ... pvz kai sklypa pirko uz eura .Kad ne visu reikalas ar vaikai eis i karine tarnyba ar ne ,tipo ju pasirinkimas .
Tai kam tokie tevynes patriotai ,jei jau daba deklaruoja (kad ka nores ta darys,o)
Cia buvo daugumos klaida ,kad nejo balsuoti .uztat kazkokiu tai santykiu ,nors ir is rajono nubalsavo 5 balsai , jie isriedejo i seima.
Ir aplamai ,kazkaip ateini balsuot o ten baltuju partijos kazkoks arba melynuju kazkoks ... toks mazas pasirinkimas
Nu bliamba, tūkstantį kartų rašyta, kad skola ten didesnė bvo nei tas sklypas vertas, todėl už eurą ir pirko, bet budulynas vis loja tą patį per tą patį. Kas tau neleido pirkt? Ale ot pavydelnikai tie tinginiai...
O dėl vaikų tarnybos kariuomenėj, budulynas klykė, mol nuo tarnybos bėga Landsbergio vaikai. O pasirodo vienas jau atitarnavęs, kitas tarnauja dabar. Bet bile tik klykt. Iš kur ta potologinė neapykanta Landsbergių pavardei....
O kas buvo geriau? Dabartinė valdžia kol kas geriausia kas buvo. Aš vėl už tuos pačius balsuosiu. O budulynas rinksos naujus gelbėtojus. Kas tavo nuomone būtų tinkami valdžioj? Paminėk nors kelias pavardes. Arba kokią partiją. Ar tik klykti temoki fb pletkų prisiskaitęs. Žemas lygis.
Nu bliamba, tūkstantį kartų rašyta, kad skola ten didesnė bvo nei tas sklypas vertas, todėl už eurą ir pirko, bet budulynas vis loja tą patį per tą patį. Kas tau neleido pirkt? Ale ot pavydelnikai tie tinginiai...
O dėl vaikų tarnybos kariuomenėj, budulynas klykė, mol nuo tarnybos bėga Landsbergio vaikai. O pasirodo vienas jau atitarnavęs, kitas tarnauja dabar. Bet bile tik klykt. Iš kur ta potologinė neapykanta Landsbergių pavardei....
O kas buvo geriau? Dabartinė valdžia kol kas geriausia kas buvo. Aš vėl už tuos pačius balsuosiu. O budulynas rinksos naujus gelbėtojus. Kas tavo nuomone būtų tinkami valdžioj? Paminėk nors kelias pavardes. Arba kokią partiją. Ar tik klykti temoki fb pletkų prisiskaitęs. Žemas lygis.
Imk paskaityk cia, ir paskui kliedek savo ,,tiesa,,
https://www.tv3.lt/n...svarbu-n1261389
Cia ne is rusijos eterio
Kvailiu ieskai? Sakai pirko brangiau nei sklypas vertas.
Tu nesupranti tos vilos Graikijoje prasmes.
Tai pabegimo sau organizavimas kartu visaip remiant kara. Kas Rusija mes zhinome gerai. Bet cia kalba ne apir Rusija, o kas atsitiks Lietuvai.
Koks skirtumas kada, pirma baigė mokslus, paskui atlieka tarnybą, svarbu nebėga nuo pareigos. Atsimenu tuos Austėjos pasisakymus, nepatiko man irgi. Obettačiau visokios vatnikės uardos aiškina, kad nereikia eit į kariuomenę gabiems jaunuoliams
Tai taip ir nepasakei, kad geresni valdantieji būtų, tik lot tesugebi
Tai pabegimo sau organizavimas kartu visaip remiant kara. Kas Rusija mes zhinome gerai. Bet cia kalba ne apir Rusija, o kas atsitiks Lietuvai.
Na ir kokia prasmė? Labai jau toli nuo karo pabėgtų? Tūkstančiai lietuvių perka būstus poilsiui Ispanijoje, Graikijoje, Kipre. Jei jau ruoštųsi karui, tai kitam žemyne nekilnojamą turtą pirktų . O čia Graikija, pamanyk. Eilinis lietuvis ten vilą įpirktų . Mūsų pajūry ne tokių vilų yra. Ir dar brangesnių
Džiaukitės- aukštas ir gražus su visa karbauskio šunauja pasiekė savo, Landsbergis atsisako komisaro posto:
Pirmiausiai, esu dėkingas už paramą ir už tai, kad buvau premjerės pateiktas, ir už tai, kad paramą, kiek man yra pristatyta, man išreiškė ponia Ursula von der Leyen. Taip pat viešai buvo pasakęs Europos liaudies partijos vadovas Manfredas Weberis. Tai yra tikrai svarbu ir aš tą tikrai vertinu. Suprasdamas, kad vienai institucijai ar net institucijos vadovui tai niekaip nėra priimtina ir nesvarbu, manau, kad reikia ieškoti kito varianto, Eltai penktadienio vakarą teigė G. Landsbergis, pažymėdamas, jog premjerei reikia ieškoti kito kandidato. Rekomenduojame Konservatorių lyderis tvirtina susipažinęs su informacija, kuri leidžia daryti išvadą, jog prezidentas, kurio pritarimas būtinas, skiriant Lietuvos kandidatą į eurokomisarus, tikrai nepritars jo kandidatūrai. Tos formuluotės, kurios buvo man perduotos apie pokalbius, vykusius diskusijų ar pateikimo metu, leidžia numanyti, kad Prezidentūrai nebuvo aktualu, kokie portfeliai Lietuvai tektų. Svarbiausias jų prioritetas buvo, kad joks portfelis netektų vienam žmogui, teigė ministras. Ne tik, kad panašu, bet tai yra aišku jokiomis aplinkybėmis tai nebus patvirtinta, pridūrė jis.
Kam tai idomu, dar neuztenka babkiu?
Koks skirtumas kada, pirma baigė mokslus, paskui atlieka tarnybą, svarbu nebėga nuo pareigos. Atsimenu tuos Austėjos pasisakymus, nepatiko man irgi. Obettačiau visokios vatnikės uardos aiškina, kad nereikia eit į kariuomenę gabiems jaunuoliams
Tai taip ir nepasakei, kad geresni valdantieji būtų, tik lot tesugebi
N...ui tokia valdzia .
O bet taciau ... prie kiekvienu koncervatoriu valdymu buna kazkokios nesamones del kuriu reikia keisti darba. Nes jie kazka prikuria ,ko pasekoje ,kiti nustoja dirbti,emigruoja ir t.t.
As kalbu apie versla ,privatu .Jei isivaizduoji ,kas tas yyyyyrrrrrrr.
<p>N...ui tokia valdzia . </p>
<p>O bet taciau ... prie kiekvienu koncervatoriu valdymu buna kazkokios nesamones del kuriu reikia keisti darba. Nes jie kazka prikuria ,ko pasekoje ,kiti nustoja dirbti,emigruoja ir t.t. </p>
<p>As kalbu apie versla ,privatu .Jei isivaizduoji ,kas tas yyyyyrrrrrrr. </p>
Oi, viarslinykas didysis , mamyčių forume mirkstantis. Nebent tarpukojo. Nu ir ko gi jie prikūrė, kad teko keisti darbą ar emigruoti? Dabar daugiau reemigruoja, nei emigruoja, tavo žiniai. Tai taip ir neatsakei, kas geriau valdė ar kurios personalijos sugebėtų geriau valdyti. Įtariu tik tu pats, na dar menkavertė pati gudriausia . Judu tikrai pora kaip tvora būtumėt
Papildyta:
Kažkam įdomu:
https://www.delfi.lt...idoje-120043857
Babkės vis vien bus mokamos, gal geriau kompetetingam žmogui. Ar geriau gražuliams mokėt?
Nesvarbu kas tai butu? 🤣 zombis
Tai matijosaiciai irgi deklaravo laiku, o tau uzkliuna 😁
Papildyta:
Ane?
O kai kas investuodamas, kazkodel jokiu riziku nemate (senas straipsnis):
"Š. Stepukonis dar sakė, kad jei A. Landsbergienės mokykla bankrutuotų, BaltCap gautų 1,3 mln. eurų vertės sklypą, naują mokyklą ir visus sumokėtus avansus.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...lniuje-84869183
Kur tavo ta didesne skola nei sklypas vertas?
Babkės vis vien bus mokamos, gal geriau kompetetingam žmogui. Ar geriau gražuliams mokėt?
O kuo Lanzbergis geresnis uzh Grazhuli?
Abu daro nesamones. Lanzbergis kur kas pavojingesnis...
Shiaip jau pati matai, kad politiku nera liko tik sisteminiai, primityvai ir dar manau tikrai yra kitu valstybiu agentu.
Tai galas...