Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

tik durnas perka, kai yra nemokamai pridėta biggrin.gif
Papildyta:
ir kaip tu save dabar gražiai išviešinai ir parodei savo 'meilę' šuniukams biggrin.gif
gyvenime su vyru nesame sakę 'šūdmaišis', 'šūdai' ar pan. Kai šuniukus myli, tai vadinama kakučiais, ekskrementais ir t.t. O tu tikra šūdmusė esi, kuri perka dėl mados, kad pasirodyti neva ir tu turi biggrin.gif

Aš tai šūdus šūdais vadinu :D 

Atsakyti

Bet žinok kažkas už tai sumoka. Ir tikriausiai protingresnis, nes išgali sumokėt už vargšiukus. Bet vis vien anie amžinai nepatenkinti. Jie nori kad viskas už dyką būtų. Ir gyventi nedirbant taip kaip tie sumokantys biggrin.gif

man išvis kosmosas, kaip gali laikyt gyvūną, jei neišgali įsigyti maišelių, kurie centus tekainuoja

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 08 13, 13:57)
Aš tai šūdus šūdais vadinu biggrin.gif </p>

nes esi visiška šiknė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 08 13, 13:59)
man išvis kosmosas, kaip gali laikyt gyvūną, jei neišgali įsigyti maišelių, kurie centus tekainuoja</p>

kosmosas tai šitaip suprasti kito žmogaus tekstą, ty. nesuprasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 08 13, 12:47)
žinok jau tiek tų mokesčių mokėtojų primokėta, kad tikrai, kelionėms į Marsą pakanka, ypač jei dar iš visų valdžiažmogių kišenių ištraukti atgal kas neteisėtai paimta. Tai tų nemokamų maišelių šuniukams užtektų iki pasaulio pabaigos ir ilgiau.

O tai valdžiažmogiai kalti, kad tu ciucikų tiek prisipirkai, kad maišeliams nebeužtenki? Viskas tau turi būti už dyką. Yra svarbesnių dalykų, kurie dalinami už dyką, o ne ciucikų savininkų įgeidžių tenkinimas. Ir tai nieko nėra už dyką, kažkas už tai sumoka. Ir tik jau ne tu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 08 13, 15:17)
O tai valdžiažmogiai kalti, kad tu ciucikų tiek prisipirkai, kad maišeliams nebeužtenki? Viskas tau turi būti už dyką. Yra svarbesnių dalykų, kurie dalinami už dyką, o ne ciucikų savininkų įgeidžių tenkinimas. Ir tai nieko nėra už dyką, kažkas už tai sumoka. Ir tik jau ne tu.

ne ne, ne taip viskas
kalti tavo skysti smegenukai smile.gif
Atsakyti
tipo biškį dirba biggrin.gif

Areštuoti du sklypai Vičiūnuose, priklausantys Matijošaičių šeimai
Seimas panaikino A.Vyšniausko teisinę neliečiamybę
Atsakyti

Joo nu tai karas vadinasi taikos palydovas :) 

Praktiskai galetu visu panaikinti nelieciamybe -kurie turi turto uz LT ribu .Ir kad nepabegtu ,nesusizeistu- iskart uzdaryti i vienute .

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 08 13, 19:20)
<p>Joo nu tai karas vadinasi taikos palydovas smile.gif </p><p>Praktiskai galetu visu panaikinti nelieciamybe -kurie turi turto uz LT ribu .Ir kad nepabegtu ,nesusizeistu- iskart uzdaryti i vienute .</p>

pozna jau
negerb gabriukas jau padus pasipustė, neturimų atostogų išėjo biggrin.gif
o gal kuri teletabė priglaudė, paslėpė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 rugpjūčio 2024 - 19:07

Pasislepe ,o po kurio laiko pamirs visi ir kaip nieko tokiau.. jau buvo ,kai sklypa pirko uz lita ar eura :)

Atsakyti

https://www.unian.ne...o-12727026.html

o cia  tai  vziatka

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 08 13, 21:08)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.unian.net/politics/ministr-uezzhaet-v-harkov-mozhet-ego-vzorvut-poyavilis-detali-v-dele-o-vzyatke-v-minenergo-12727026.html'>https://www.unian.net/politics/ministr-uezzhaet-v-harkov-mozhet-ego-vzorvut-poyavilis-detali-v-dele-o-vzyatke-v-minenergo-12727026.html</a></p><p>o cia  tai  vziatka</p>

Slava Ukraini, Gerojam slava biggrin.gif
Papildyta:
bet kaip dabar jaustis debiliukams teletabiams? nu kad bobutės pensininkės aukojo po 5 eurus bijodamos vėl karo ir okupantų, tai aš dar suprantu, bet mūsų ala šviesuomenė teletabės??? biggrin.gif
man jų vietoje taip gėda būtų, kad turbūt palikčiau jau šį forumą
bet tokios gėdos neturi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 rugpjūčio 2024 - 20:55

Na žinoma, bėgam iš čia, nes baisiai gėda. Dėl kažko:D bet gėda:D

Atsakyti