O kodėl tu taip nuvertini tuos klubus? Pas mus Impulse geriausi miesto treneriai dirbo. Kelios kineziterapiautės ir individualiai užsiimėdavo. Nu bet aš prie Vilniaus nesilyginu, kaimas pas mus, geresnių klubų nėra. Ir dabar pas juos, kai impulsas užsidarė, kitur treniruojančius, pakliuti sunkoka.
Man tiesiog įtarimas, kaip geram treneriui tokie nebrangūs klubai gali mokėti gerai? Bet, kita vertus, turbūt gali, nes žmonių ten daugiau. Bet kokiu atveju, dabar ar begali klube dirbti treneris be tam tikro išsilavinimo?
Jei info dar nepasikeitė, tai va , nuo šio rudens visi treneriai tb su aukštuoju sportiniu išsilavinimu.
tai ir pamatysi kiek iš jų tikri
Geriau apie moteru boksa ypac apie translytes
Tai mano manymu ,,tas,, pagere hormonu ir tapo translyciu .I daba dauzo visas is eiles )
olimpiada vadinas . panasiai kaip sveikas pries nesveikus -apgavus visus kad yra nesveikas.
Tai kad jau prieš metus būtinas buvo man atrodo. Bent jau mūsų Impulse visi ir taip buvo su aukštaiiais sportiniais išsilviniais. Vienas padorus klubas ir buvo mieste, ten geriusi treneriai ir susikoncentravė buvo. Na dabar tik GIM+, kiti garažiukų tipo . Kaimas, nekitaip
Papildyta:
tu mažiau ruskių propagandos klausyk
Prie kok ta ruska propaganda ?
o tu trenerio interviu klausei; atejo krauja paeme ir nustate nesuprantu as jau to pasaulio . Anksciau lyti nustatydavo kas tarp koju ,o dabar is kraujo )
Tai ir nustate is tarp koju... o pasirodo chromosomos tai XY.
Tai vaidnasi AIS Androgen insensitivity syndrome
https://en.wikipedia...tivity_syndrome
Anksčiau visokius kitokius į psichuškes uždarydavo. Tuos kas išdrįsdavo pasakyt kad jis kitoks. Mokslas eina į priekį, genetika tame tarpe.
graži mergaitė, ania? tavo vyras kabintų tą gazelę?
Papildyta:
pasakė ta, kuri net dvasiniu pasauliu netiki
tu pirmu numeriu visus uždarinėtum, jei tik kas tau valią duotų
apsimetėle tu nelaiminga
graži mergaitė, ania? tavo vyras kabintų tą gazelę?
Papildyta:
pasakė ta, kuri net dvasiniu pasauliu netiki
tu pirmu numeriu visus uždarinėtum, jei tik kas tau valią duotų
apsimetėle tu nelaiminga
Švieskis, gal ir tavo chromosomos būtų "neteisingos" jei kas jas ištirtų
https://www.facebook...6wpQ3FCCQC7Zsx/