Dar ne. Atrodė viskas greitai bus, bet realybėj taip nebūna. Bet aš niekur neskubu, jei ne nukvakęs meras, tai ir čia neblogai gyvenasi. Bliam, ir kokie durniai jį renka....
Na, valdžią visada išrenka tie, kurie eina į rinkimus
Dabar ne praejes shimtmetis, miestuose dabar nieko idomaus nera apart parduotuviu. Miestai yra skyles.
Va anksciau tai buvo bibliotekos, gamyklos organizacijos. Dabar daugelis imoniu jau uzh miesto pramoninese zonose, daug kvalifikuotu darbu galima dirbti nuotoliniu.
Kur ne mieste gyvenu, tai daug aplinkiniu zmoniu vaziuoja i darba Vilniuje, idomu, kad draaugas kuris gyvenop Vilniuje sake, kad daugiau laiko sugaishdavo paciam Vilniuje nuvykti i kita miesto gala, nei dabar ish ala kaimo...
Nežinau apie kokį miestą, kur nieko nėra, kalbi. Vilniuje ir bibliotekų yra, ir teatrų, ir muziejų, ir sporto klubų ant kiekvieno kampo, ir parkų, ir miškų net, žodžiu, kas nori, tas randa.
Taip, kamščių yra.
kokia šlykšti tauta, tik ir žiūri kur iškrypimus ištransliuot, niekada jiems nesimpatizavau
rado vietą ir laiką kur pasigirti
https://www.15min.lt...300x802_main_v3
O kur čia iškrypimas ir kaip būtent prancūzai ištransliavo?...
Sutinku, bet gyvenant už miesto bet kada gali į tą miestą nuvykt, o gyveni ramybėje .
Aš irgi nesupratau. Nors ir šiaip dažnai nesuprantu montevertės postų. Bet svarbu, kad nors jie su arbūzu vienas kitą supranta
Žinoma, kad gali, bet jei nevairuoji... O dar įpratęs, kad sporto klubas už kelių minučių pėstute nuo namų, tai kažkaip ir sudėtingiau būtų
Aš neatmetu galimybės senatvėj, jei sulauksiu, ramiai nusėst užmiesty, tikrai būtų gerai.
Kam tie sporto klubai? koki pora treniruokliu galima ir nusipirkti, o yra ir kitokio fizinio aktyvumo, kas megsta. Sporto klubai tai snobams ikishtos "pramogos". Aishku, jei gyveni kokiam kambariukyje tai gal ir naudinga.
Miestai jau visishkos skyles. Nuo gehuzhes karta buvau Vilniuje, o pora kart Kaune. Su reikalais. Dzhiaugiausi, kad netoli Vilnius, o realiai jis mazhai reikalingas aplamai
pamenu pamenu, kam baseinai, būreliai juose, kai galima ežere ištisus metus plaukiot
Gal yra žmonių, kurie namie nuoširdžiai sportuoja, taip, kaip tai darytų su treneriu. Aš tokia nesu Atvargstu valandą grupinėje treniruotėje, visas kūnas padirba, tingėt nėra kaip.