Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kaip tu, gal jau prie Vilniaus kur apsistojot?

Mes daug laiko rajone praleidžiam, tokia gera vasara. Bet po savaitės sykį supratau, kad man reikia miesto, grįžtant į miestą jau ir asfaltas kvepėjo :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 08 05, 11:21)
Žmogui, ypač vyresnio amžiaus, sunku keisti gyvenimą. </p>

į Rusiją galima, taip ar taip jau čia rusynas dėka konservatorių. Tu kaip vilnietė ir tipo daug vaikštanti su šunimis, kaip niekas kitas tą turėtum žinoti ir girdėti biggrin.gif
Papildyta:
naujas veidelis, tas pats protelis biggrin.gif
https://madeinvilniu...mpaign=meteofor
Atsakyti

Į Rusiją nori? nu prašom :) 

Atsakyti

kas ten toks maudosi?
kuo sergi? pagydysiu

😁

Neerzink tu zmoniu ,kurie stovi eilese .  

pagydys ,o gal man suminkstejo ir nesuketeja o kartais atvirksciai 😁

Ir kaip nepasitiket valdiska sveikatos sistema ,kad gydytojam i privacias klinikas reikia eiti gydytis ....  visos vadzios rankose tai negali sutvarkyti ,kad visi butu patenkinti,tai yra su savo PSD eini visur ,kas gali teikti medicinines paslaugas,tada bus konkurencija,kokybe

Atsakyti

Kaip tu, gal jau prie Vilniaus kur apsistojot?

Mes daug laiko rajone praleidžiam, tokia gera vasara. Bet po savaitės sykį supratau, kad man reikia miesto, grįžtant į miestą jau ir asfaltas kvepėjo :D

Smirdi tas miestas ,nebent kur pakrastyy... o dar tie kamsciai

Atsakyti

Smirdi tas miestas ,nebent kur pakrastyy... o dar tie kamsciai

Man tinka :D 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 08 05, 14:41)
<p>Į Rusiją nori? nu prašom smile.gif </p><p></p>

nori nenori, koks jau skirtumas, ji vistiek čia pas mus atėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 08 05, 14:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73158548" data-time="1722755582"><div><p>kas ten toks maudosi?
kuo sergi? pagydysiu</p></div></blockquote><p>😁</p><p>Neerzink tu zmoniu ,kurie stovi eilese .  </p><p>pagydys ,o gal man suminkstejo ir nesuketeja o kartais atvirksciai 😁</p><p>Ir kaip nepasitiket valdiska sveikatos sistema ,kad gydytojam i privacias klinikas reikia eiti gydytis ....  visos vadzios rankose tai negali sutvarkyti ,kad visi butu patenkinti,tai yra su savo PSD eini visur ,kas gali teikti medicinines paslaugas,tada bus konkurencija,kokybe</p>

a geri testosteronui papildus? jei ne, patapsi tokiais papais kaip gabriukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 08 05, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="73158646" data-time="1722858419"><div><p>Smirdi tas miestas ,nebent kur pakrastyy... o dar tie kamsciai</p></div></blockquote><p>Man tinka biggrin.gif </p><p></p>

Miestai dabar kaip getai. Bet visokiu zhmoniu yra, va kiti isheje ish kalejimo jauciasi blogai vel i kalejima grizhta. Gal jiems tada ir grotos kvepia?
Atsakyti

nori nenori, koks jau skirtumas, ji vistiek čia pas mus atėjo biggrin.gif
Papildyta:
a geri testosteronui papildus? jei ne, patapsi tokiais papais kaip gabriukus biggrin.gif

Mmm  papai jaunystej auga .

Dabar silikoninius uzsideda 😁  pvz vakareliui kokiam ar per gimtadieni😁

Atsakyti

Butent,svarus oras tik kaime .miske,girioj . 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 08 05, 12:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73158053" data-time="1722522445">
<div>
<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Kaip tu, gal jau prie Vilniaus kur apsistojot?</p>
<p>Mes daug laiko rajone praleidžiam, tokia gera vasara. Bet po savaitės sykį supratau, kad man reikia miesto, grįžtant į miestą jau ir asfaltas kvepėjo biggrin.gif </p>

Dar ne. Atrodė viskas greitai bus, bet realybėj taip nebūna. Bet aš niekur neskubu, jei ne nukvakęs meras, tai ir čia neblogai gyvenasi. Bliam, ir kokie durniai jį renka....
Atsakyti

Butent,svarus oras tik kaime .miske,girioj . 

Taip, bet ne tik oro reikia žmogui :) 

Atsakyti