QUOTE(Maja Di @ 2024 07 30, 14:43)
Tai ko jis Ukrainoj nusprendė pakariaut? Galėjo ten toliau. daugiau Europoj
. Dabar kaimynus užpuolė....
Monteverte, kur tu matei tą myžaluotą jūrą? Savaitę pajūry praleidau, nieko panašaus į tai nemačiau, švaru, tvarkinga, visur tulikai prie įėjimų į pliažą. Tai myža nebent tie sovietinio mentaliteto individai. Lietuva iš vis labai tvarkinga ir graži, retam užsieny kur taip tvarkinga.
aš tikiu Juozuku ir jo liudijimais. Nuo pavasario prie jūros dar nebuvau, nes nenoriu gadintis sau nuotaikos. Kai tokie tropikai buvo ir tiek žmonių, tai... Dar sprendžiu važiuoti ar ne rugpjūtį. Džiaugiuosi, kad bent ežeras prie namų kol kas apyšvaris (ir pagal hidrometerologus tipo švarus), dar gal nespėjo visokie slavai sušikti, kurių kaip prišikta, nusibodo jau jie iki kaulo. Į Vengriją greičiau tegu kraustosi, kviečia juos ten.
Papildyta:
tu nebent kur užmiesty buvai, tai gal švariau, o Juozukas liudija apie Palangą. Palangos aš iš esmės nevirškinu, vertindavau Šentąją nes ten mažiukas, koncentruotas miestukas, nors ir paršeliai ten suvažiuoja. Bet vistiek paprastas žmogus visada labiau prie širdies nei tie visokie nenormalūs ala žvaigždūnai. Bet paskutiniais metais tikrai jūra Šventojoje sušikta. Važiuoti nebent kur į kraštus, į laukines dykines, kur visokie gelbėtojai smegenų nekruš. Bet ciuciaus gaila. Ciuciai pas mane visada labai miesčionys buvo
Kartą nuvežėm į Pirčiupių mišką. Jis tks nepaliestas buvo tikriausiai kurį laiką. Tai ciucia nesuprato kas čia per vieta. Nei pėdsakų jokių žmonių, nieko. Kaip Marse jautėsi
Mums tai patiko, pameditavom dar labai kokybiškai pamenu, bet ciuciai ne ne, viešbučio ar kavinės gi mat nėr