Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2024 07 29, 22:59)
Mm nesupranti . Ten ateina ramuma ir ikvepimas . </p><p>Pvz maciau chirurgus kaime turincius medini nameli.Jie gyvena kaimiskom salygom, kambaryje dega Lenino lempute .Pagyvena ,paskui gryzta i civilizacija .</p><p>Kas su zmogais dirba ,tas supranta .Kad norint pailset-> reikia pabegt nuo zmoniu.😉</p>

nesuprantu
jei jau norisi bėgti, tai ir komforto norisi, atsipalaiduoti, patogumo ir t.t. Užmiestyje puikų namą galima turėti. O jei jau norisi sovietinių sąlygų, tai ir skųstis po to nereikia, nes tikrai kaip skundas nuskambėjo tas straipsnis. Nemačiau ten žodžių kaip faina, koks kaifas, kaip pailsėjau su lietum.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 07 29, 21:25)
o Vakarai išsigimsta

Putinas ta irgi mato, todel sugalvojo pakariaut.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 07 30, 10:58)

**** ****, gerai kad aš jau to amžiaus, kai man nebeaktualu... o jei būtų?
https://www.15min.lt...3X0p4oePz-icPBw
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 07 30, 11:58)

Tai ko jis Ukrainoj nusprendė pakariaut? Galėjo ten toliau. daugiau Europoj biggrin.gif. Dabar kaimynus užpuolė....
Monteverte, kur tu matei tą myžaluotą jūrą? Savaitę pajūry praleidau, nieko panašaus į tai nemačiau, švaru, tvarkinga, visur tulikai prie įėjimų į pliažą. Tai myža nebent tie sovietinio mentaliteto individai. Lietuva iš vis labai tvarkinga ir graži, retam užsieny kur taip tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 07 30, 14:43)
Tai ko jis Ukrainoj nusprendė pakariaut? Galėjo ten toliau. daugiau Europoj biggrin.gif. Dabar kaimynus užpuolė....
Monteverte, kur tu matei tą myžaluotą jūrą? Savaitę pajūry praleidau, nieko panašaus į tai nemačiau, švaru, tvarkinga, visur tulikai prie įėjimų į pliažą. Tai myža nebent tie sovietinio mentaliteto individai. Lietuva iš vis labai tvarkinga ir graži, retam užsieny kur taip tvarkinga.

aš tikiu Juozuku ir jo liudijimais. Nuo pavasario prie jūros dar nebuvau, nes nenoriu gadintis sau nuotaikos. Kai tokie tropikai buvo ir tiek žmonių, tai... Dar sprendžiu važiuoti ar ne rugpjūtį. Džiaugiuosi, kad bent ežeras prie namų kol kas apyšvaris (ir pagal hidrometerologus tipo švarus), dar gal nespėjo visokie slavai sušikti, kurių kaip prišikta, nusibodo jau jie iki kaulo. Į Vengriją greičiau tegu kraustosi, kviečia juos ten.
Papildyta:
tu nebent kur užmiesty buvai, tai gal švariau, o Juozukas liudija apie Palangą. Palangos aš iš esmės nevirškinu, vertindavau Šentąją nes ten mažiukas, koncentruotas miestukas, nors ir paršeliai ten suvažiuoja. Bet vistiek paprastas žmogus visada labiau prie širdies nei tie visokie nenormalūs ala žvaigždūnai. Bet paskutiniais metais tikrai jūra Šventojoje sušikta. Važiuoti nebent kur į kraštus, į laukines dykines, kur visokie gelbėtojai smegenų nekruš. Bet ciuciaus gaila. Ciuciai pas mane visada labai miesčionys buvo biggrin.gif Kartą nuvežėm į Pirčiupių mišką. Jis tks nepaliestas buvo tikriausiai kurį laiką. Tai ciucia nesuprato kas čia per vieta. Nei pėdsakų jokių žmonių, nieko. Kaip Marse jautėsi biggrin.gif Mums tai patiko, pameditavom dar labai kokybiškai pamenu, bet ciuciai ne ne, viešbučio ar kavinės gi mat nėr biggrin.gif
Atsakyti
Tikėk kuo tik nori. Tavo valia. Juozukas jau seniai ant Lietuvos kakoja, visom formom. Bet tu tikėk. Kas į dievą, o kas į juozą, kiekvieno pasirinkimas. Bet geriau savu kailiu pajust, o ne tuo ką kas kas pavemia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 07 30, 15:31)
Tikėk kuo tik nori. Tavo valia. Juozukas jau seniai ant Lietuvos kakoja, visom formom. Bet tu tikėk. Kas į dievą, o kas į juozą, kiekvieno pasirinkimas. Bet geriau savu kailiu pajust, o ne tuo ką kas kas pavemia biggrin.gif

tai sunku pasakyt kur buvai? nebent kokioje Preiloje švariau. Nes Šventojoj tarkim ir be Juozuko sakymo tikrai labai nešvaru, vien jau kiek dumblių.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 07 30, 13:43)

Maivanagiai ir shakalai puola lengva grobi. Taip ir Putinas. Su Ukraina jis bishki neapskaiciavo. Bet jei nebutu to vakaru silpnumo, tai nebutu visai lindes.
Atsakyti

aš tikiu Juozuku ir jo liudijimais. Nuo pavasario prie jūros dar nebuvau, nes nenoriu gadintis sau nuotaikos. Kai tokie tropikai buvo ir tiek žmonių, tai... Dar sprendžiu važiuoti ar ne rugpjūtį. Džiaugiuosi, kad bent ežeras prie namų kol kas apyšvaris (ir pagal hidrometerologus tipo švarus), dar gal nespėjo visokie slavai sušikti, kurių kaip prišikta, nusibodo jau jie iki kaulo. Į Vengriją greičiau tegu kraustosi, kviečia juos ten.
Papildyta:
tu nebent kur užmiesty buvai, tai gal švariau, o Juozukas liudija apie Palangą. Palangos aš iš esmės nevi

I Latvija vaziuok ,ten sake erdviau ir pigiau 

https://lt.wikipedia....org/wiki/Papė

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 07 30, 17:35)
I Latvija vaziuok ,ten sake erdviau ir pigiau </p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://lt.wikipedia.org/wiki/Pap%C4%97'>https://lt.wikipedia.org/wiki/Pap%C4%97</a></p>

galvoju, bet vyrui alergija latviams biggrin.gif
Papildyta:
tai ko tylit, kokie audros nuostoliai?
pas mumis tai būtų katastrofa, jei ne dielavoj uošvis. Be generatoriaus krachas būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 07 30, 19:43)

tai ko tylit, kokie audros nuostoliai?
pas mumis tai būtų katastrofa, jei ne dielavoj uošvis. Be generatoriaus krachas būtų biggrin.gif

Nuostoliai. Nuvirto dvi egles ir obels saka nulauze. Elektros nebuvo para. Suzinojau, kai pamaciau, kad mano ofiso telefonas nesijungia prie imones stoteles. Nuvaziavau. Pajungiau inverteri nuo 2 akumu... Saldytuvui, na dar darbui kompui. ZIuriu sudas bus, nes elektros nera niekur, istisi regionai.
Susiradau generatoriu, pakuriau, pradejau krauti akumus.

Pasirodo, kad ir rysys per stebukla tik buvo. Cia viskas kaip kortu namelis
Atsakyti

Nu normaliai prauze ir viskas , kazkaip px 😁 

Aa del elektros jooo ,buvau parduotuvej ,tai viena motera kalbejo telefonu : ir aiktelejo ,kad tik treciadieni jiem pajunks elektra 😞 

vo tokie reikalai pas kitus . o daugiau .. kamsciai kamsciai ,karsta buvo .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 30 liepos 2024 - 20:13