Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 23:30)
Manęs nereikia ginti - aš saugi. Juk ne todėl apie patirtis, kurios jums atrodo, kaip aukos ar prašančios dėmesio pozicija, čia rašau. Iš mano paskutinės žinutės anoj temoj tau taip nieko ir nesupratai? O gaila. Maniau, įžvalgesnė esi. Verčiu: aš, kaip asmuo, galiu būt ir nebebūt SM, visuomenėj, bet kur, o skaudančios neįgalių žmonių problemos, apie kurias kalbu ir kalbėsiu, kaip ta pavasarį žydinti alyva vis tiek kaustys jūsų dėmesį - jei ne per mane, tai per kitus. Nes tai yra visuomenės problema. Ar dabar aiškiau?

Man žinok dzin, nuoširdžiai. Pasaulyje daug daugiau bėdų nei tu eskaluoji. Apsidairyk atidžiau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 23:37)
Kodel tu bandai ją pažeminti?

vaikysteje muset ja bulino tai gal bando atsigriebti? lotuliukas.gif

man ji labai primena tokias islepintas, pasikelusias mergaites is mokyklos is "teisingu" seimu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 23:37)
Kodel tu bandai ją pažeminti?

Mjo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 23:36)
ką tu ten matei, net jei tavim patikėti, tik vienus mokslo metus išdirbus? Nors ir tuo netikiu, nes nesinorėtų, kad tokie žmonės kaip tu, apskritai į mokyklą įžengtų.

ant kiek reikia butu neempatisku, kad metus bendraujant su vaikais, nematyti santykiu tarp ju, ypac aukletiniu, kai organizuoji iv renginius su jais, vaziuoji i eksursijas ir t.t. ir nematyti?? metus laiko??? blink.gif

gerai, kad nuo tavo noru mazai ks priklauso biggrin.gif turejau tokiu kolegiu ,kaip tu , man tai dzin, bet vaiku gaila buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 vasario 2022 - 23:43
QUOTE(Moonte @ 2022 02 22, 00:41)

Tu nemanai, kad tavo postas yra bandymas pazeminti?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 21, 23:30)
Manęs nereikia ginti - aš saugi. Juk ne todėl apie patirtis, kurios jums atrodo, kaip aukos ar prašančios dėmesio pozicija, čia rašau. Iš mano paskutinės žinutės anoj temoj tau taip nieko ir nesupratai? O gaila. Maniau, įžvalgesnė esi. Verčiu: aš, kaip asmuo, galiu būt ir nebebūt SM, visuomenėj, bet kur, o skaudančios neįgalių žmonių problemos, apie kurias kalbu ir kalbėsiu, kaip ta pavasarį žydinti alyva vis tiek kaustys jūsų dėmesį - jei ne per mane, tai per kitus. Nes tai yra visuomenės problema. Ar dabar aiškiau?

Pastininke, ta pegerintuju sutve Jus niekada nesupras. Yra fizine negalia, o cia dvasine.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 23:45)
Tu nemanai, kad tavo postas yra bandymas pazeminti?

Taip, taip, taip, taip, taip...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 22, 00:47)
Taip, taip, taip, taip, taip...

As net nuejau paziureti kam uzdaviau klausimą biggrin.gif

Pasirodo galvojau, kad pastininke, negalvojau kad isikisi I musu pokalbi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 vasario 2022 - 23:51
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 23:49)
As net nuejau paziureti kam uzdaviau klausimą  biggrin.gif

Pasirodo galvojau, kad pastininke, negalvojau  kad isikisi I musu pokalbi.  biggrin.gif

Taip, taip, taip, taip, taip... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 22, 00:52)
Taip, taip, taip, taip, taip...  biggrin.gif

Nori mano dėmesiaus? Pasiilgai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 21, 23:53)
Nori mano dėmesiaus? Pasiilgai?  biggrin.gif

Tai, taip, taip, taip, taip...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 22, 00:54)
Tai, taip, taip, taip, taip...

Durnelė, kad ištisai taipsėtum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 vasario 2022 - 23:56
Nu ka, jau oficialiai separatistam siunciami Rusijos kariai. Is serijos, taikdariai.
Atsakyti