Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Maja Di @ 2024 07 14, 09:29)
Nu ir? Ta prasme bendruomenės narys? Oi tas skardžius.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif skurdžius geriau būtų su savo kliedesiais, bet va montevertėm limpa OHOHO kaip biggrin.gif

aha, čia kaip ir Navickienė pati doriausia bei nežino kas jos draugai biggrin.gif
Papildyta:
kaip gaila Trumpo verysad.gif hienos visada bando palaužti stipruolį. Kad jie pastiptų.
Va jums svajonių šalis Amerika, ne kokia Rusija gi, kur susidoroja, ania? rolleyes.gif
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maja man primena zmona, kuri isikliopinus vyra-alkoholika ir niekuo netiki, o mato vyra tik grazu, gera, protinga ir t.t. nors realybe vusai kitokia.
O siaip kas cia darosi?
Orbano kortezo avarija, per kuria zusta policijos pareigunas, sunkiai suzeistas Slovakijos premjeras, toliau irano prezidento zutis, dabar trumpas. Wtf?
Atsakyti
Surežisuotas spektaklis ir tiek.

O SM psichologės/politologės nerimsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 liepos 2024 - 17:23
QUOTE(uarda @ 2024 07 14, 17:43)
Maja man primena zmona, kuri isikliopinus vyra-alkoholika ir niekuo netiki, o mato vyra tik grazu, gera, protinga ir t.t. nors realybe vusai kitokia.
O siaip kas cia darosi?
Orbano kortezo avarija, per kuria zusta policijos pareigunas, sunkiai suzeistas Slovakijos premjeras, toliau irano prezidento zutis, dabar trumpas. Wtf?

visokioms draugėms paštininkėms tai tik teatras
matomai jos ir yra tos centrinės aktorės
Atsakyti

Man ir i spektakli panasu.Bet tikina kad lavonu yra 😐

Atsakyti

Man ir i spektakli panasu.Bet tikina kad lavonu yra 😐

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 07 14, 18:54)

<p>Man ir i spektakli panasu.Bet tikina kad lavonu yra 😐</p>

Taip, čia gaila.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 07 14, 18:46)
visokioms draugėms paštininkėms tai tik teatras
matomai jos ir yra tos centrinės aktorės

"Aiskiareges" mato savaip. Na tiesiog itikejo i savo tiesa ir tiki sventai. Tiesiog taip yra. Analizuoti nemoka, faktu nemato, atmintis slubuoja, ir nuolatinis zombavimas aisku prisideda . verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 liepos 2024 - 18:18
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 07 14, 18:54)
<p>Man ir i spektakli panasu.Bet tikina kad lavonu yra 😐</p>

nu neišprotėk ir tu kaip ta apsikvailinusi dabar
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2024 07 14, 19:17)
"Aiskiareges" mato savaip. Na tiesiog itikejo i savo tiesa ir tiki sventai.  Tiesiog taip yra. Analizuoti nemoka, faktu nemato, atmintis slubuoja, ir nuolatinis zombavimas aisku prisideda . verysad.gif verysad.gif verysad.gif

taip, kuo ilgiau gyvenu, tuo aiškiau matau, kad visi tie ale didžiausi demokratai, konservatorių gerbėjai labai neprognozuojami ir ekstremistiniai žmonės. Užmuštų dėl savo įsitikinimų. Nuo tokių toliau reikia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 07 14, 19:20)

taip, kuo ilgiau gyvenu, tuo aiškiau matau, kad visi tie ale didžiausi demokratai, konservatorių gerbėjai labai neprognozuojami ir ekstremistiniai žmonės. Užmuštų dėl savo įsitikinimų. Nuo tokių toliau reikia

Dauguma prezidentu ir pasaulio politiku pasmerke ispuoli pries Trumpa, bet SM "politikams" viskas, kaip visada, aisku.
Taip, sutinku 1000%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 14 liepos 2024 - 18:28
Šiaip jau daugelis demokratinių valstybių vadovų pasmerkė patį politinio smurto aktą, kuris nepriimtinas jokiuose demokratiniuose rinkimuose.

Politinio smurto akto priežastys, aplinkybės ir tai, kad jis toks apskritai galėjo įvykti - tiriamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 liepos 2024 - 18:31
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Oi negaliuuuuuu
Patologija
Atsakyti