Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kaip gerai, Lietuvoje darosi vis švariau, viena šiukšlė išsinešdino.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 07 12, 09:05)
Kaip gerai, Lietuvoje darosi vis švariau, viena šiukšlė išsinešdino.

kurgi ne, varyk varyk ant savų rolleyes.gif
jau paskaičiuota kiek visokių babajų bulbiašų į Vilnių atsikraustė. Matei skaičius???
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 07 12, 11:44)
kurgi ne, varyk varyk ant savų rolleyes.gif
jau paskaičiuota kiek visokių babajų bulbiašų į Vilnių atsikraustė. Matei skaičius???

Nežinau kaip tie babajai, bet kiek su ukrainietėm bendravau, visos jos apie Lietuvą tik geru žodžiu atsiliepia wub.gif . Bet nemanau, kad ir tie babajai blogesni už vatnikes uardas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 07 12, 15:07)
Nežinau kaip tie babajai, bet kiek su ukrainietėm bendravau, visos jos apie Lietuvą tik geru žodžiu atsiliepia wub.gif . Bet nemanau, kad ir tie babajai blogesni už vatnikes uardas.

tai ko neatsiliept, kai tiek padeda savų žmonių sąskaita? rolleyes.gif esmė, kad jie nelabai vertina, o gal iš prigimties kiaulės yra. Pasikalbėk su nuomotojais ar jų kaimynais, sužinosi kaip sudralina butus, kiek šiukšlina ir t.t. Bielarusai įskaitant.
Atsakyti
ir pas tuos tas pats rusynas, tik pinigus ES absorbuot ir nieko nedaryt, viskas apleista https://www.15min.lt...300x802_main_v3
Atsakyti

Politika . Vaziuoju su automobiliu ir klausau radija .radijuje vedejas sako; prasom paskambinti tuos kurie yra buve seimo nariai .iskart paskambino kokia tai moteriske pagyvenusir laibu balseliu sako as buvau .

O tas -o kokia jusu pavarde ... ? 

Ji; ....iene   

Tas;  nu tokios neatsimenu ,o kada jus ten buvot ?

Ji;  nuo 2016-2021m   dabar rajono taryboj  

Tas ;nu seni laikai buvo  ,neapamenu..

o as ir nepamenu,norejau paskambinti paklausti ,ka ji gero padare ar tik laibu balseliu moka kalbeti :)))  

zodziu, renkama pagal isvaizda ir balsa .Darbu nulis  

Atsakyti
žiekit, kas čia dabar vyksta ant to Bideno? man tai jis nepatinka, bet aš neišgalvoju nesąmonių ant žmogaus nepaisant visko. Kiek aš girdžiu, jis ten tyliai sako: Ponios ir ponai, prezidentas Putinas. Mes nugalėsime prezidentą Putiną, o po to iš karto kreipdamasis pakviečia Zelenskį ir sako: president Zelenski.
Kad du kartus pakartojo Putiną, tai gal nereiška, kad ant Zelenskio? man toks vaizdas kaip būtų tokiame sakinyje. Ponios ir ponai, Covidas.... Mes nugalėsime Covidą.
Žiniasklaida tiek tą eskaluoja, įdeda kažkokį pritildytą video, kaip iškarpytą vietomis atrodo, Lietuvos žiniasklaida tikrai nepatikima rolleyes.gif
Atsakyti

žiekit, kas čia dabar vyksta ant to Bideno? man tai jis nepatinka, bet aš neišgalvoju nesąmonių ant žmogaus nepaisant visko. Kiek aš girdžiu, jis ten tyliai sako: Ponios ir ponai, prezidentas Putinas. Mes nugalėsime prezidentą Putiną, o po to iš karto kreipdamasis pakviečia Zelenskį ir sako: president Zelenski.
Kad du kartus pakartojo Putiną, tai gal nereiška, kad ant Zelenskio? man toks vaizdas kaip būtų tokiame sakinyje. Ponios ir ponai, Covidas.... Mes nugalėsime Covidą.
Žiniasklaida tiek tą eskaluoja, įdeda kažkokį pritildytą video, kaip iškarpytą vietomis atrodo, Lietuvos žiniasklaida tikrai nepatikima rolleyes.gif

Nu reikia tokio kad negriutu :) 

Atsakyti
nu reikia, bet negi nėra kitų normalių ir demokratiškų būdų? pvz. koks senatas nubalsuoja ir pakeičia prezidentui prezidentauti galimus metus iki kol sukaks 80 metų ir ne daugiau. Reiškia ir 78 Trump nebegali kandidatuoti, ne sper kadenciją sukaks šis skaičius ir tuo labiau Biden. Ir vualia. Visi laimingi.
Negi taip sunku žmogiškai, a? o po to dar kaltina kitas šais nehumaniškumu ar dar kuo. Nu juokinga ir graudu.
Atsakyti

Daba toks laikmetis . visur karsta .Pas juos ten super duper- demokratija (viens kita visaip isvadinti) :)))

Ukrainoj subombino ligonine su vaikais ,kazkaip  vakarai prieme kaip eiline karo ,,kazkur,, diena .

Ziniasklaida tai matyt reguliuojama kazkieno ,ne visas zinias nusviecia 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 13 liepos 2024 - 15:49
iš FB
kuo tolyn, tuo įdomyn

Artūras Skardžius
❗️OHO, pagaliau paaiškėjo tiesa!
❗️Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos (VERT) vadovas, savarankiškas ir nepriklausomas RENATAS POCIUS – Ingridos Šimonytės bendruomenės narys!
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 07 14, 00:06)
iš FB
kuo tolyn, tuo įdomyn

Artūras Skardžius
❗️OHO, pagaliau paaiškėjo tiesa!
❗️Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos (VERT) vadovas, savarankiškas ir nepriklausomas RENATAS POCIUS – Ingridos Šimonytės bendruomenės narys!

Nu ir? Ta prasme bendruomenės narys? Oi tas skardžius.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif skurdžius geriau būtų su savo kliedesiais, bet va montevertėm limpa OHOHO kaip biggrin.gif
Atsakyti