Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2024 06 12, 15:56)
o tu? jei jau klausi

Tikrai daugiau nei tu. O kodėl pinigus skirti turi taip kaip tu nori? Aš gal nenoriu, kad pašalpiniams mano pinigai keliautų. Bet čia ne pageidavimų koncertas.
Papildyta:
Beje, įmesk nuorodą kur perskaitei apie tą koncertų salės statybą.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 06 12, 15:04)
Tikrai daugiau nei tu. O kodėl pinigus skirti turi taip kaip tu nori? Aš gal nenoriu, kad pašalpiniams mano pinigai keliautų. Bet čia ne pageidavimų koncertas.
Papildyta:
Beje, įmesk nuorodą kur perskaitei apie tą koncertų salės statybą.

Eik eik, tai kokio tavo pareigos? Vyras verslauja tavo, tikiu, o tu kas?
Tai žinoma, tu čia teisi, aš irgi prieš pašapinius tuos visus. Bet tai va matia, mes jau dvi prieš, o kiek dar tokių kaip mes ir valdžiai dzin į mūsų nuomonę. Nelabai normalu, ką?

neįmesiu, per tv naujienas sakė
Atsakyti

biggrin.gifIr dabar tą patį sakau. Tik jie, manau, per daug užsiėmę, greičiau tą internetinį balsavimą įvestų....

Tai kad dabar sake ,kazkas uzpuole ,isilauze .o kas bus per balsavima ... pavogs ,nubalsuos 100 kartu 😁 

Daba zmogus nebe vertybe .zmoniu atsiveza (darbingu) svarbu->sodros biudzetas mokesciais uzpildytas. 😁

Ka tie,veiks euro parlamente ????  

Atsakyti
Maja Di, ir konservai, in your face bigsmile.gif
atsistatydina Navickienė. Tai kas čia dabar durnelis vatnykas, kieno čia dabar info nepatikima??? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 06 13, 09:53)
Maja Di, ir konservai, in your face bigsmile.gif
atsistatydina Navickienė. Tai kas čia dabar durnelis vatnykas, kieno čia dabar info nepatikima??? tongue.gif

Kai padorus politikas, tai ir atsistatydina, čia tau ne gražulis.
Atsakyti

Na, jei krist, tai bent dėl prabangaus skrydžio, ne dėl kažkokios katlietkos JAreko :D O jei rimčiau-ajajaj kaip negerai gavosi :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 06 13, 13:32)
<p>Na, jei krist, tai bent dėl prabangaus skrydžio, ne dėl kažkokios katlietkos JAreko biggrin.gif O jei rimčiau-ajajaj kaip negerai gavosi biggrin.gif</p>

Nu jo, pasiskraidė. Bet ji man labai patiko kaip politikė. Bet galėjo gi pagalvot, kad gali kilti interesų konfliktas. Bet norėjo paskraidyt prabangiai biggrin.gif . Viskas turi savo kainą. O va AIG prabangiai į teatrą nuėjo ir nieko. Vėl žmonės renka. Arba gražulis, tiek prisčiudinęs, ir nieko, kai kam tinka.
Atsakyti

Na, jei krist, tai bent dėl prabangaus skrydžio, ne dėl kažkokios katlietkos JAreko :D O jei rimčiau-ajajaj kaip negerai gavosi :D

Kaip sako: Jei vogt -tai milijona 😁  jei p.... -tai karaliene 😁  o cia skrydis 😒

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 06 13, 12:32)
<p>Na, jei krist, tai bent dėl prabangaus skrydžio, ne dėl kažkokios katlietkos JAreko biggrin.gif O jei rimčiau-ajajaj kaip negerai gavosi biggrin.gif</p>

Monika buvo pati pažangiausia soc. ministrė, matanti ir taisanti biurokratines smulkmenas, palengvinančias gyvenimą neįgalių vaikų tėvams, apskritai žmonėms su negalia; žmonėms, kuriems reikia psichologinės pagalbos - joks prieš tai buvęs ministras per smulkių biurokratinių kliūčių pašalinimą tiek nepadarė. Imant net konservatorius: Irena Degutienė (kuri aiškino, kad negalia yra medicinos reikalas) ir Monika Navickienė - proveržis. Susidorojo. Bet svarbu, kad rezultatai išliks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 13 birželio 2024 - 17:51
QUOTE(paštininkė @ 2024 06 13, 19:50)
Monika buvo pati pažangiausia soc. ministrė, matanti ir taisanti biurokratines smulkmenas, palengvinančias gyvenimą neįgalių vaikų tėvams, apskritai žmonėms su negalia; žmonėms, kuriems reikia psichologinės pagalbos -  joks prieš tai buvęs ministras per smulkių biurokratinių kliūčių pašalinimą tiek nepadarė. Imant net konservatorius: Irena Degutienė (kuri aiškino, kad negalia yra medicinos reikalas) ir Monika Navickienė - proveržis. Susidorojo. Bet svarbu, kad rezultatai išliks.

Ne nu, į lėktuvą jos per prievartą niekas nesodino, būkim biedni, bet teisingi. Nors ji ir buvo puiki politikė, be galo protinga, bet tokie dalykai nedovanotini, o dar neaišku kaip jos vyro reikalai.... O labiausia man visoj šioj istorijoj gaila Ingridos- jai tarsi spjūvis į veidą. Pamatysi, kitus 5 metus mus valdys žemaitaičio populistai. Konservatoriai susilpnėjo, socdemai be tetos Vilijos irgi nieko pasiųlyt negali, lieka rėksniai. Na dar į liberalus vilčių dedu, bet EP rinkimuose net žemiau gražulio atsidūrė. Laisvės partija dar, Skverneio partija pakenčiama.... Nu žiūrėsim...
Atsakyti

Monika buvo pati pažangiausia soc. ministrė, matanti ir taisanti biurokratines smulkmenas, palengvinančias gyvenimą neįgalių vaikų tėvams, apskritai žmonėms su negalia; žmonėms, kuriems reikia psichologinės pagalbos - joks prieš tai buvęs ministras per smulkių biurokratinių kliūčių pašalinimą tiek nepadarė. Imant net konservatorius: Irena Degutienė (kuri aiškino, kad negalia yra medicinos reikalas) ir Monika Navickienė - proveržis. Susidorojo. Bet svarbu, kad rezultatai išliks.
ką reiškIa susidorojo?  Atkapstė tiesiog. Ji nepagalvojo matyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 birželio 2024 - 10:27

Ne nu, į lėktuvą jos per prievartą niekas nesodino, būkim biedni, bet teisingi. Nors ji ir buvo puiki politikė, be galo protinga, bet tokie dalykai nedovanotini, o dar neaišku kaip jos vyro reikalai.... O labiausia man visoj šioj istorijoj gaila Ingridos- jai tarsi spjūvis į veidą. Pamatysi, kitus 5 metus mus valdys žemaitaičio populistai. Konservatoriai susilpnėjo, socdemai be tetos Vilijos irgi nieko pasiųlyt negali, lieka rėksniai. Na dar į liberalus vilčių dedu, bet EP rinkimuose net žemiau gražulio atsidūrė. Laisvės partija dar, Skverneio partija pakenčiama.... Nu žiūrėsim...

Skvernelio partija ne kažką kaip partija, bet žmonės pusė velnio. Vienmandatėse gaus mandatų.

Liberalai gadinasi savo reputaciją dėl tų aagroliberalų gretose, kurie su liberalumu neturi nieko bendro. 

Socdemams juodai su lyderiais nesiseka...

Atsakyti