Tikrai daugiau nei tu. O kodėl pinigus skirti turi taip kaip tu nori? Aš gal nenoriu, kad pašalpiniams mano pinigai keliautų. Bet čia ne pageidavimų koncertas.
Papildyta:
Beje, įmesk nuorodą kur perskaitei apie tą koncertų salės statybą.
Ir dabar tą patį sakau. Tik jie, manau, per daug užsiėmę, greičiau tą internetinį balsavimą įvestų....
Tai kad dabar sake ,kazkas uzpuole ,isilauze .o kas bus per balsavima ... pavogs ,nubalsuos 100 kartu 😁
Daba zmogus nebe vertybe .zmoniu atsiveza (darbingu) svarbu->sodros biudzetas mokesciais uzpildytas. 😁
Ka tie,veiks euro parlamente ????
Monika buvo pati pažangiausia soc. ministrė, matanti ir taisanti biurokratines smulkmenas, palengvinančias gyvenimą neįgalių vaikų tėvams, apskritai žmonėms su negalia; žmonėms, kuriems reikia psichologinės pagalbos - joks prieš tai buvęs ministras per smulkių biurokratinių kliūčių pašalinimą tiek nepadarė. Imant net konservatorius: Irena Degutienė (kuri aiškino, kad negalia yra medicinos reikalas) ir Monika Navickienė - proveržis. Susidorojo. Bet svarbu, kad rezultatai išliks.ką reiškIa susidorojo? Atkapstė tiesiog. Ji nepagalvojo matyt
Ne nu, į lėktuvą jos per prievartą niekas nesodino, būkim biedni, bet teisingi. Nors ji ir buvo puiki politikė, be galo protinga, bet tokie dalykai nedovanotini, o dar neaišku kaip jos vyro reikalai.... O labiausia man visoj šioj istorijoj gaila Ingridos- jai tarsi spjūvis į veidą. Pamatysi, kitus 5 metus mus valdys žemaitaičio populistai. Konservatoriai susilpnėjo, socdemai be tetos Vilijos irgi nieko pasiųlyt negali, lieka rėksniai. Na dar į liberalus vilčių dedu, bet EP rinkimuose net žemiau gražulio atsidūrė. Laisvės partija dar, Skverneio partija pakenčiama.... Nu žiūrėsim...
Skvernelio partija ne kažką kaip partija, bet žmonės pusė velnio. Vienmandatėse gaus mandatų.
Liberalai gadinasi savo reputaciją dėl tų aagroliberalų gretose, kurie su liberalumu neturi nieko bendro.
Socdemams juodai su lyderiais nesiseka...