Klausimas gal shokiruos.
Tai kada bus ivestas komunizmas? Na kada vel gyvensime lageryje neomarksistu?
Vissii tie renkamieji tai leles...
skaityk kad nebuvome iš to išėję, buvo tik farsas ir teatras ant kvailiukų
"Beje, antradienį paskelbus, kad LGGRTC paviešino išsamų buvusių KGB rezervo karininkų sąrašą, jų interneto svetainė buvo užlūžusi."
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...m_medium=copied
Kodėl šiuos lietuvių sąrašus nutarta įslaptinti, kai kaimyninės valstybės paviešino visus bendradarbiavusius asmenis? Gal dabartinė geopolitinė situacija verčia dar kartą persvarstyti šių sąrašų paviešinimą? O kiek tiesos teorijose, kad dalis tokių sąrašų apskritai sunaikinti?
https://www.ziniurad...-asmenu-sarasai
Žiūriu debatus. Žiauriai graudu. Gėdai, jei tokie debilai išeitų į EP. Vienos tik žaliosios su protu nesusipykusios. Sirijus ir gražuolis žiauru, tamaševskis ne geriau, darbo parcija kažkokį diedą pastatė. Graudu žiaaaaaaaaauriai. gražulis tai nevaldomas, tramdomųjų reikia
Aš ir žiūrėjau. Kažkas baisaus 😃
Vargšės tos mergos iš Žaliųjų partijos... tarp tokių debilų...
Laikot suni (vilko proteviai) mesedis .Laiko bute ,seria visokiais ,,sausainiais,, ir nori kad nebutu ligu .Gamtoje ,jie tiesiog neisgyvena .Nudvesia arba sueda kiti. Kuris ,,veislynas,, isveda tik stiprius ,atrinktus tokiu budu sunis >>>nei vienas.Toliau beprasme diskusija ,apie tuos sunis.
Mano abu šunys ir katės sveiki, stiprūs
Žiūriu debatus. Žiauriai graudu. Gėdai, jei tokie debilai išeitų į EP. Vienos tik žaliosios su protu nesusipykusios. Sirijus ir gražuolis žiauru, tamaševskis ne geriau, darbo parcija kažkokį diedą pastatė. Graudu žiaaaaaaaaauriai. gražulis tai nevaldomas, tramdomųjų reikia
Rimtai manau, kad gražulis su protu susipykęs. Visiškai.
Aš ir žiūrėjau. Kažkas baisaus 😃
Vargšės tos mergos iš Žaliųjų partijos... tarp tokių debilų...
mergos,mergos -o kai kam tai zmonos,kaip ir debilai- kazkam dar vyrai ,tevai vaikam 😉
Rimtai manau, kad gražulis su protu susipykęs. Visiškai.
o anksciau nebuvo ?
O kas ji isrenka ,manau jie nelaiko jo susipykusiu.Arba anie visi ir susipyke😁
Tai klausimas , ka liaudis isrenka ??? Tai ,ka pasiulo skelbimu plakatas ,,grazus su kostiumas,, 😁
Mmmm vot ir atsakymas ,dar ilgai bus daug visokiu
Mano abu šunys ir katės sveiki, stiprūs
O kam tau suo? vyra turi ,ne viena , prabangos zenklas?
O kam tau suo? vyra turi ,ne viena , prabangos zenklas?
vyras vienas.
swingeriu klubai yra