QUOTE(Monteverte @ 2024 05 17, 12:42)
taip
mano mama vis dar pasiskundžia ant to socializmo, kad nieko nebuvo, tuščios parduotuvės
aš jai visada sakau, kad dabar pilnos šlamšto. Sakau tau reikėjo važiuoti kažkur į kitus miestus, kad kažką nupirkti geresnio, o man reikia tiek pat laiko, kad atrinkti krūvą mėšlo, šiukšlių, visur registruotis online, palikti savo duomenis. Sutikti su cookiais, gauti kalnus reklamų, jų atsisakinėti, keisti nekokybiškus daiktus, rašyti skundus, kai 2 metų net neatlaiko ir t.t. Sakau mama, kur laimė tame?
arba mama vis prisimena kaip kreipėsi į vieną įstaigą dėl giminės pagalbos, kad nenorėjo priimti, nes mama netepė. Tai ji kažkur aukščiau paskambino. O tada kai vėl atėjo pas tą ponulį, tas labai nemaloniai elgėsi, prie jos demonstratyviai skambino, kad mama neva čia su pretenzijom atėjo. Bet esmė, kad po to gavo viską, kas priklausė. O nebuvo jokių įrašų, įrodymų, juk nieko.
O dabar sakau mama, žmonės įrašus padaro, video prideda ir niekas nieko. Įstaiga nuo įstaigos siuntinėja, bylas laimi tik didesni pinigai ir brangesni advokatai ir t.t.
Tiesiog kiekvienam jo bėdos atrodo didžiausios ir esama santvarka baisiausia, kai reikia tvarkyti visokius reikalus. O realybė tokia, kad visos tos santvarkos vienodos š ir nesvarbu koks ten kim čiang sėdi ar macron
dar gerai jei online kazka gauni geriau daznai ir taip nebuna.
tame ir esme, kad daugumai prieinamas slamstas tiek maistas, tiek rubai, tiek tos budzetines keliones. o kokybiski dalykai prieinami tik turtingiausiem. Aiksu tokia maja paskaytu, o kas tau neleidzia tapti milijonierium
, tai cia tas pats ir sovietiniais laikais, tiek pat sansu buvo emigruoti i Jav, net gal daugiau.
kokybe pvz patalynes, nespeju keisti panaudoju kelis metus isplysta sudyla ir perku tik gryna medvilne, bent jau taip raso
apie maikes, paprastus rubus jau nesneku paskalbi kelis kartus ir kaip mazgote skyleta palieka , neisiavizudoju is ko jas gamina siais laikais
, mama atsiunte man patalynes komplekta dovanu, kuria gavo per savo vestuves, kaip nauja
butent.
net sajudi sugebejo zmones tarybu laikais susiroganizuoti, o dabar zmones nesugeba i mitingus iseiti, nebudamos apdrabstyti ivairiais kaltinimais, tevynes isdavimu, tarnavimu Rusijai ir visais kitom nesamonem, tuoj prasideda tardymai, tasymai po policijas organizatoriu , visuotinas smerkimas visokiu vatniku, marsieciu, antivakseriu etikeciu lipdymas ir t.t.