Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

baisūs ten rajonėliai, net pasivaikščiot nėr kur, nyki senatvė laukia biggrin.gif

Didžioji Riešė labai graži. 

Kaip susitvarkę žmonės 😃

Atsakyti
I.Šimonytė: Rusijos vykdomi GPS trikdžiai nukreipti prieš visas Ukrainos sąjungininkes

o meteorologai sako, kad tai nuo geomagnetinio lauko ir audrų
tai kurie teisūs? kur teisibė? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 13, 16:05)
<p>Didžioji Riešė labai graži. </p><p>Kaip susitvarkę žmonės 😃</p>

tu apie namus, aš apie kelius, laukus biggrin.gif tu man parodyk kur ten praeiti 5 km su pūkuotais šunimis pvz. lapkričio mėnesį ir gausi prizą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 05 13, 16:02)
Senos jau jos, vis dar sovietiniu laiku mastysena masto.

Jo kai, kurie zmones susensta anksciau laiko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 05 13, 16:15)
I.Šimonytė: Rusijos vykdomi GPS trikdžiai nukreipti prieš visas Ukrainos sąjungininkes

o meteorologai sako, kad tai nuo geomagnetinio lauko ir audrų
tai kurie teisūs? kur teisibė? biggrin.gif
Papildyta:

tu apie namus, aš apie kelius, laukus biggrin.gif tu man parodyk kur ten praeiti 5 km su pūkuotais šunimis pvz. lapkričio mėnesį ir gausi prizą  bigsmile.gif

rusai puola biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif per bangas...ta visa siaures pasvaistes svytejima gi irgi rusai sukure, negirdejai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 05 13, 17:02)
Senos jau jos, vis dar sovietiniu laiku mastysena masto.

jaunyklė prabilo biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2024 05 13, 17:15)
tu apie namus, aš apie kelius, laukus biggrin.gif tu man parodyk kur ten praeiti 5 km su pūkuotais šunimis pvz. lapkričio mėnesį ir gausi prizą  bigsmile.gif

Nu tai gerai, tokios kaip tu aplinkui nevaikščios, vieni pliusai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 13, 20:23)
Nu tai gerai, tokios kaip tu aplinkui nevaikščios, vieni pliusai biggrin.gif

tiešykis tiešykis savo užmiesčio trioba biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 05 13, 13:23)
Bet esmė, kad Kremlius dirba.

Kada bus sekancios pratybos "ZAPAD"?
Nezinai?

Atsakyti
pamenu mane čia durnino, kad Papa Roach buvau, tipo nebrandi
tai pažiūrėkit koks brandus žalimas, o ir vyresnis normaliai biggrin.gif Buvęs Konstitucinio Teismo pirmininkas, Laisvės partijos kandidatas prezidento rinkimuose Dainius Žalimas dažniausiai klausosi „One Republic“ dainų, bet paprastai vairuodamas įsijungia radiją.

oi tos teletabės, taip prisišneka, kad galėtų anekdotų karalienėm tapt biggrin.gif
Atsakyti

I.Šimonytė: Rusijos vykdomi GPS trikdžiai nukreipti prieš visas Ukrainos sąjungininkes o meteorologai sako, kad tai nuo geomagnetinio lauko ir audrų tai kurie teisūs? kur teisibė? biggrin.gif Papildyta: tu apie namus, aš apie kelius, laukus biggrin.giftu man parodyk kur ten praeiti 5 km su pūkuotais šunimis pvz. lapkričio mėnesį ir gausi prizą bigsmile.gif
Gal kur link tvenkinių? Ir miškas yra kažkoks... tik lb.ne mano stiliaus, kai įpratus prie pušynų 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gegužės 2024 - 21:49

Nemačiau pašvaistės... pramiegojau 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 13, 22:48)
Gal kur link tvenkinių? Ir miškas yra kažkoks... tik lb.ne mano stiliaus, kai įpratus prie pušynų 😁

tai daeit iki tų tvenkinių reikia lapkritį per purvynus, ne visi gi prie jų gyvena, nešt reiktų, pačiam kažkokius gumiakus pirktis. Ne ne, jei gyventi, tai mažame mieste, kur viskas yra arba didmiesty, kuris švarenis. O tie visi kaimai fui fui
Atsakyti

tai daeit iki tų tvenkinių reikia lapkritį per purvynus, ne visi gi prie jų gyvena, nešt reiktų, pačiam kažkokius gumiakus pirktis. Ne ne, jei gyventi, tai mažame mieste, kur viskas yra arba didmiesty, kuris švarenis. O tie visi kaimai fui fui

Tai ir miškai su tokiais šuniukais lapkritį nėr variantas. Nebent tada į kokį Dūkštų Ąžuolyną ar šiaip kur po Neries regioninį parką.

O šiaip Riešėj ir šaligatvių gi yra, galima ir juos pašlufuot 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 14, 09:26)
Tai ir miškai su tokiais šuniukais lapkritį nėr variantas. Nebent tada į kokį Dūkštų Ąžuolyną ar šiaip kur po Neries regioninį parką.</p><p>O šiaip Riešėj ir šaligatvių gi yra, galima ir juos pašlufuot 😃</p>

jei ne šlapia pats tas miškai tada
tame ir esmė, kad tie šaligatviai ne ištisiniai, kur ne kur, žodžiu infrastruktūra visiškai normaliems, aktyviems žmonėms nepritaikyta
tai namas, kad atvažiuoti vėlai vakare ir tiesiog permiegoti, o ne oriai gyventi
Atsakyti