Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2024 05 13, 12:52)
<p>Rinkimai labai prognozuojami buvo, jokios intrigos.</p>

aik tū? ir dėl to teletabės čia baiminosi ir meldėsi, kad tik kuo daugiau nesisteminių kandidatų būtų ir kad balsai pasiskirstytų tarp jų, nes kitaip Šimonkai amba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 13, 10:59)
Bet vis vien nesveikas procentas plokščiažemių Lietuvoj.... Ruskiai lengvai Visaginą ir Šalčininkus kaip Krymą pasisavintų.

QUOTE(Montekrista.back @ 2024 05 13, 11:21)
<p>Va ir paaiškėjo, kiek vatos turime Lietuvoje.</p><p>Įdomu, kokia politinė jėga darys koaliciją su vaitkaus kloaka. Labai įdomu. O jis juk pateks smile.gif</p>

Gal, sakau, valstybės saugumo struktūros atsitokės - vien šioje temoje kas n metų darėsi. Dabar nebėr auditorijos, tai kitur nudreifavo. Bet esmė, kad Kremlius dirba. Ir intensyviai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 05 13, 12:50)
bet tai net dvi papildomos piktai nelaimingos teletabės šiandien išlindo
tai tik rodo, kad kaipten bebūtų, bet visgi rinkimai pavykę biggrin.gif

Trecia irgi islindo biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2024 05 13, 13:09)
Gerai, kad nedalyvauju tose maskiu sou...dabar santa barbara 1110 serija lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti

Bet vis vien nesveikas procentas plokščiažemių Lietuvoj.... Ruskiai lengvai Visaginą ir Šalčininkus kaip Krymą pasisavintų.

Kartu su Vilniaus rajonu apart Riešės ir Avižienių 😃

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2024 05 13, 14:23)
Gal, sakau, valstybės saugumo struktūros atsitokės - vien šioje temoje kas n metų darėsi. Dabar nebėr auditorijos, tai kitur nudreifavo. Bet esmė, kad Kremlius dirba. Ir intensyviai.

Paštinyke, dar klumśių nesusidėjus bėgimui pas brolius I Anglijă?
Atsakyti

Va ir paaiškėjo, kiek vatos turime Lietuvoje.

Įdomu, kokia politinė jėga darys koaliciją su vaitkaus kloaka. Labai įdomu. O jis juk pateks :)

Patiko man: vatos surašymas 😂

Nu kaip...jei eis Tomaševskio partija, o ji eis, dar eis Puidokas...pasiskirstys tie balsai. Dabar visi kratos, o kaip bus...matysim.

Atsakyti

Rinkimai labai prognozuojami buvo, jokios intrigos.

Aš penketuke tos vatos "nemačiau". 

Man siurprizas 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 13, 15:39)
Kartu su Vilniaus rajonu apart Riešės ir Avižienių 😃</p>

Tai gerai, kad aš toj pusėj gyvensiu biggrin.gif . Kur mažiau vatos ax.gif

QUOTE(Amadėja* @ 2024 05 13, 15:47)
Patiko man: vatos surašymas 😂</p><p></p><p>Nu kaip...jei eis Tomaševskio partija, o ji eis, dar eis Puidokas...pasiskirstys tie balsai. Dabar visi kratos, o kaip bus...matysim.</p>

Jo- man irgi šitas geras biggrin.gif . Dar naujas miesto pavadinimas- "VATAGINAS". Bet aplamai- esu patenkinta. Nepatinka Nausėda, bet nėra visiškas blogis, džiaugiuosi, kad vata nepraėjo į antrą turą. Man tai linksma buvo, kai žmonės savo flomasterius nešėsi ir vaitkų biuleteny žymėjo, mol kad nesuklastotų niekas balsų biggrin.gif . Gajos sąmokslo teorijos biggrin.gif
O debatų pasekmė- Mazuronis mano akyse pakilo (vienam lygy su Nausėda statyčiau), jei partiją pakeistų, visai neblogas politikas būtų. O vėgėlė krito į plintusą su žemaitaičiu į vieną lygį.
Atsakyti

Vatos jūs vatos, kremlius, saugumas, kgb.... o vargeli kaip gerai būti toli nuo tokio beprotnamio 🙈🤣🙈 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 13, 15:13)
Tai gerai, kad aš toj pusėj gyvensiu biggrin.gif . Kur mažiau vatos ax.gif

baisūs ten rajonėliai, net pasivaikščiot nėr kur, nyki senatvė laukia biggrin.gif
Atsakyti

Tai gerai, kad aš toj pusėj gyvensiu biggrin.gif. Kur mažiau vatos ax.gif

Jo- man irgi šitas geras biggrin.gif. Dar naujas miesto pavadinimas- "VATAGINAS". Bet aplamai- esu patenkinta. Nepatinka Nausėda, bet nėra visiškas blogis, džiaugiuosi, kad vata nepraėjo į antrą turą. Man tai linksma buvo, kai žmonės savo flomasterius nešėsi ir vaitkų biuleteny žymėjo, mol kad nesuklastotų niekas balsų biggrin.gif. Gajos sąmokslo teorijos biggrin.gif
O debatų pasekmė- Mazuronis mano akyse pakilo (vienam lygy su Nausėda statyčiau), jei partiją pakeistų, visai neblogas politikas būtų. O vėgėlė krito į plintusą su žemaitaičiu į vieną lygį.

Mazuronis nerealus 🥰

Vėgėlė įsižeidęs berniukas, o šiaip suėjo daug pinigų į tuos rinkimus ir jie nebeatsipirks. 

Žinok net Žemaitaitis geriau dabar atrodo. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 05 13, 15:14)
<p>Vatos jūs vatos, kremlius, saugumas, kgb.... o vargeli kaip gerai būti toli nuo tokio beprotnamio 🙈🤣🙈 </p>

Senos jau jos, vis dar sovietiniu laiku mastysena masto.
Atsakyti