aik tū? ir dėl to teletabės čia baiminosi ir meldėsi, kad tik kuo daugiau nesisteminių kandidatų būtų ir kad balsai pasiskirstytų tarp jų, nes kitaip Šimonkai amba?
aik tū? ir dėl to teletabės čia baiminosi ir meldėsi, kad tik kuo daugiau nesisteminių kandidatų būtų ir kad balsai pasiskirstytų tarp jų, nes kitaip Šimonkai amba?
Gal, sakau, valstybės saugumo struktūros atsitokės - vien šioje temoje kas n metų darėsi. Dabar nebėr auditorijos, tai kitur nudreifavo. Bet esmė, kad Kremlius dirba. Ir intensyviai.
tai tik rodo, kad kaipten bebūtų, bet visgi rinkimai pavykę
Trecia irgi islindo
Papildyta:
Bet vis vien nesveikas procentas plokščiažemių Lietuvoj.... Ruskiai lengvai Visaginą ir Šalčininkus kaip Krymą pasisavintų.
Kartu su Vilniaus rajonu apart Riešės ir Avižienių 😃
Paštinyke, dar klumśių nesusidėjus bėgimui pas brolius I Anglijă?
Va ir paaiškėjo, kiek vatos turime Lietuvoje.
Įdomu, kokia politinė jėga darys koaliciją su vaitkaus kloaka. Labai įdomu. O jis juk pateks
Patiko man: vatos surašymas 😂
Nu kaip...jei eis Tomaševskio partija, o ji eis, dar eis Puidokas...pasiskirstys tie balsai. Dabar visi kratos, o kaip bus...matysim.
Rinkimai labai prognozuojami buvo, jokios intrigos.
Aš penketuke tos vatos "nemačiau".
Man siurprizas 😃
Tai gerai, kad aš toj pusėj gyvensiu . Kur mažiau vatos
Jo- man irgi šitas geras . Dar naujas miesto pavadinimas- "VATAGINAS". Bet aplamai- esu patenkinta. Nepatinka Nausėda, bet nėra visiškas blogis, džiaugiuosi, kad vata nepraėjo į antrą turą. Man tai linksma buvo, kai žmonės savo flomasterius nešėsi ir vaitkų biuleteny žymėjo, mol kad nesuklastotų niekas balsų . Gajos sąmokslo teorijos
O debatų pasekmė- Mazuronis mano akyse pakilo (vienam lygy su Nausėda statyčiau), jei partiją pakeistų, visai neblogas politikas būtų. O vėgėlė krito į plintusą su žemaitaičiu į vieną lygį.
Vatos jūs vatos, kremlius, saugumas, kgb.... o vargeli kaip gerai būti toli nuo tokio beprotnamio 🙈🤣🙈
baisūs ten rajonėliai, net pasivaikščiot nėr kur, nyki senatvė laukia
Tai gerai, kad aš toj pusėj gyvensiu . Kur mažiau vatos
Jo- man irgi šitas geras . Dar naujas miesto pavadinimas- "VATAGINAS". Bet aplamai- esu patenkinta. Nepatinka Nausėda, bet nėra visiškas blogis, džiaugiuosi, kad vata nepraėjo į antrą turą. Man tai linksma buvo, kai žmonės savo flomasterius nešėsi ir vaitkų biuleteny žymėjo, mol kad nesuklastotų niekas balsų . Gajos sąmokslo teorijos
O debatų pasekmė- Mazuronis mano akyse pakilo (vienam lygy su Nausėda statyčiau), jei partiją pakeistų, visai neblogas politikas būtų. O vėgėlė krito į plintusą su žemaitaičiu į vieną lygį.
Mazuronis nerealus 🥰
Vėgėlė įsižeidęs berniukas, o šiaip suėjo daug pinigų į tuos rinkimus ir jie nebeatsipirks.
Žinok net Žemaitaitis geriau dabar atrodo.
Senos jau jos, vis dar sovietiniu laiku mastysena masto.