<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73147088" data-time="1715016278"><div><p>Kaip miela matyt judvi
. Tai kaip nenutils, nėra ant ko važiuot, nėra ir pokalbių, varė visas iš temos, o kai išvarė ir pačiom nebėra kas veikt
, Savaitę nebuvau Lietuvoj, tai keli postai per tą laiką parašyti
Aš tai užsivertus darbais, savanoriauju visą lasvalaikį, dar negana į rinkiminę komisiją užsirašiau, tai grįžau po atostogų, o darbų milijonas
. Ar nepasikeitė nuomonė dėl balsavimo? Aš tai žiūrėjau šeštadieninius debatus iš Katedros aikštės ir apsisprendžiau galutinai. Ir į antrą turą eisiu, nors anksčiau galvojau, kad jei dabartinis su vėgėle išeis neisiu balsuot, bet žiauriai graudus vaizdelis vėgėlė, jau tada geriau sąstingis kaip buvo. Su daug jaunimo bendravau Vilniuje- tai visų pasirinkimas 3 kandidatai-Ingrida, Dainius ir Gerdrimas. Klausiau ar eisit balsuot, atsakymas- koks gali būti klausimas
. Fainas dabar jaunimas, tikiu, kad ir vatos yra, bet tarp sūnaus draugų nė vieno.
Bet kaip tokiem kaip vaitkus leidžiama kandidatuot? Nors kita vertus tai bus lakmuso popierėlis, parodantis koks procentas Lietuvoj plokščiažemių. Nors net neaišku kuris blogiau, visiškas plokščiažemis ar žemaitaitis
</p></div></blockquote><p>Demokratija pati savaime sau yra pavojus
Tokia kaina, mokame vaitkais visokiais
</p><p>Man labai patiko debatai iš Lukiškių, su pasimėgavimu žiūrėjau. Gal bus tokių daugiau? Ar tik pirmadieniniai per LRT?</p>
Na tai ką: pabaiga temai be
teletabių
Ką ir reikėjo įrodyt/parodyt
Gero laiko visiems.
Pabaiga mamkoms. Va mes neateinam ir pize jums
Asmeniskai man jau cia visai neidomu.
Mamkos jau praeitis. Yra kitos idomesnes platform's.