Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2024 05 06, 23:37)
<p>Tai kad i duris nepataiko 😁   o ka ta Ingrida  ,bus viskas pagal koncervu orkestra ,atsitokekit </p>
<p>Ir aplamai -> visi silpni kandidatai 😡</p>

Ingrida daugiau liberalė nei konservatorė ir ji niekada neina pagal niekieno orkestrą, jau parodė, kad ji turi tvirtą stuburą. O kas būtų stiprus pagal tamstą?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2024 05 05, 17:43)
Su svente  4u.gif  4u.gif  4u.gif
graziausi ir geriausi sveikinimai ❤
Dar vis rasinejates...
as tai stebiuosi savimi. Kaip keistai, tiesa sakant nesitikejau. kaip greitai gali tapti visiskai neidomus kazkada ypac aktualus dalykai.

geras, kokios panasios nuotaikos, atrodo apie mane rasai biggrin.gif kaip nutolo man ta lt politika, jei ka isgirstu tai kaip zinios is beprotnamio biggrin.gif biggrin.gif jau nesinori nei gilintis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 05 06, 19:36)
Agnė Širinskienė
Išverčiu į žmonių kalbą: visą kadenciją valdančioji dauguma nieko neveikė, užsiiminėjo partnerystėm-stambulais ir dėl to Lietuva dabar neatitinka RRF lėšoms gauti numatytų reikalavimų, neįvykdė reikiamų pokyčių. Kadangi padai svyla, reikia parodyt kažkokį veikimą ("reikia kaŠką darIti"), tai formaliai kreipsis į teismą, nors patys pergale netiki, bet taip fiasko pripažinimą nutemps iki kadencijos galo. Paskui nepadaryti darbai kris ant naujos valdžios (išsirinksim, kaip Šimonytė sakė, kitus). O tuomet jau tapę opozicija konservatoriai visa gerkle bliaus, kokia bloga valdžia, negauna RRF lėšų ir nelaimi teismų. Situacija ir "bombikė" kitai valdžiai suprogramuota.
rolleyes.gif

paskui ir vel isrinks gelbetojus konservatorius ir taip pasaka be galo unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 06, 22:54)
Ingrida daugiau liberalė nei konservatorė ir ji niekada neina pagal niekieno orkestrą, jau parodė, kad ji turi tvirtą stuburą. O kas būtų stiprus pagal tamstą?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vakaro anekdotas.

stiprus prezidentas, stipri valstybe biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
nors man tai jau visai px rinkiteskad ir Simonyte. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 gegužės 2024 - 22:03
Na tai laukiam rytojaus mūsų Silvestras kaip pasirodys. Statau kad į finalą praeis ir bus dešimtuke, labai super atrodė su tuo baltu paltu tarp juodų vyrukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 05 06, 22:37)
<p>Tai kad i duris nepataiko 😁   o ka ta Ingrida  ,bus viskas pagal koncervu orkestra ,atsitokekit </p>
<p>Ir aplamai -> visi silpni kandidatai 😡</p>

nu jom patinka kgb metodai, ką padarysi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 06, 23:17)
Na tai laukiam rytojaus mūsų Silvestras kaip pasirodys. Statau kad į finalą praeis ir bus dešimtuke, labai super atrodė su tuo baltu paltu tarp juodų vyrukų wub.gif

biggrin.gif
Atsakyti

Kaip miela matyt judvi 4u.gif. Tai kaip nenutils, nėra ant ko važiuot, nėra ir pokalbių, varė visas iš temos, o kai išvarė ir pačiom nebėra kas veikt biggrin.gif, Savaitę nebuvau Lietuvoj, tai keli postai per tą laiką parašyti biggrin.gifAš tai užsivertus darbais, savanoriauju visą lasvalaikį, dar negana į rinkiminę komisiją užsirašiau, tai grįžau po atostogų, o darbų milijonas biggrin.gif. Ar nepasikeitė nuomonė dėl balsavimo? Aš tai žiūrėjau šeštadieninius debatus iš Katedros aikštės ir apsisprendžiau galutinai. Ir į antrą turą eisiu, nors anksčiau galvojau, kad jei dabartinis su vėgėle išeis neisiu balsuot, bet žiauriai graudus vaizdelis vėgėlė, jau tada geriau sąstingis kaip buvo. Su daug jaunimo bendravau Vilniuje- tai visų pasirinkimas 3 kandidatai-Ingrida, Dainius ir Gerdrimas. Klausiau ar eisit balsuot, atsakymas- koks gali būti klausimas biggrin.gif. Fainas dabar jaunimas, tikiu, kad ir vatos yra, bet tarp sūnaus draugų nė vieno.
Bet kaip tokiem kaip vaitkus leidžiama kandidatuot? Nors kita vertus tai bus lakmuso popierėlis, parodantis koks procentas Lietuvoj plokščiažemių. Nors net neaišku kuris blogiau, visiškas plokščiažemis ar žemaitaitis biggrin.gif

Demokratija pati savaime sau yra pavojus :) Tokia kaina, mokame vaitkais visokiais :)

Man labai patiko debatai iš Lukiškių, su pasimėgavimu žiūrėjau. Gal bus tokių daugiau? Ar tik pirmadieniniai per LRT?

Atsakyti

Nemačiau, kaip atrodys galutinai, bet daina įdomi, manau, gali net kažkas ir pasisekti :)

Atsakyti
politika, eurovizija...
Pas mane seimybine neistikimybe.
MB susiradus darba pagal specialybe ir dirba, kokia prasme tokio gyvenimo?
Sako, oo jei man kas nutiks? Tai reikia ir planuot, kad nutiks
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 05 07, 15:04)
politika, eurovizija...

bet tai koks nusivylimas bus, jei nenutiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
apsidrauskit gyvybes, nereks nervintis, jei kas nutiks, kas bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 05 07, 15:04)
politika, eurovizija...

nu va matai, išgirdo ji mane per atstumą mirksiukas.gif
vadinasi nepadarei jai 'pagalvės', kad galėtų nedirbti
neturite pakankamai nt nuomai ar dar ko nors
gi klausdavau tavęs kas bus, jei tau kas nutiks, o ji nedirba daug metų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 05 07, 14:26)
Demokratija pati savaime sau yra pavojus smile.gif Tokia kaina, mokame vaitkais visokiais smile.gif</p><p>Man labai patiko debatai iš Lukiškių, su pasimėgavimu žiūrėjau. Gal bus tokių daugiau? Ar tik pirmadieniniai per LRT?</p>

Na taip, bet netikiu, kad realybėj tiek daug plokščiažemių, jie tik garsiai rėkia, greitai sužinosim koks procentas jų Lietuvoj, netikiu, kad 5 proc perkops, na ir žemaitaičio elektoratas pusiau plokščiažemiai. Taip, iš Liukiškių aikštės geriausi buvo debatai. Daugiau, kaip suprantu, nebus. Aš šiandien prabalsavau, žmonių daug.
Atsakyti
Montekrista, tuoj bus debatai per Laisvės TV, jaučiu geri bus 4u.gif
Atsakyti

bet tai koks nusivylimas bus, jei nenutiks biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
apsidrauskit gyvybes, nereks nervintis, jei kas nutiks, kas bus. biggrin.gif

Jooo ,idomu kur draustis...  susirgsi ,draudimas sakys: senas ,nusidevejas- see tau 100euru ant pampersu ir vsio .

Atsakyti