Samokslo teorijos 😁 o kas butu buve jei nebutu buve tu vakcinu mm?
Su svente
graziausi ir geriausi sveikinimai ❤
Dar vis rasinejates...
as tai stebiuosi savimi. Kaip keistai, tiesa sakant nesitikejau. kaip greitai gali tapti visiskai neidomus kazkada ypac aktualus dalykai.
graziausi ir geriausi sveikinimai ❤
Dar vis rasinejates...
as tai stebiuosi savimi. Kaip keistai, tiesa sakant nesitikejau. kaip greitai gali tapti visiskai neidomus kazkada ypac aktualus dalykai.
Na tai ką: pabaiga temai be teletabių
Ką ir reikėjo įrodyt/parodyt
Gero laiko visiems.
Labas, vis dar ėdasi čia dėl visko moteriškaitės?
QUOTE(Montekrista.back @ 2024 05 06, 12:35)
Labas, vis dar ėdasi čia dėl visko moteriškaitės? </p>
Labas
Kiek probėgom paskaitau, nutilusios, nebėra ką Motinom spardyt, tai ir nebeįdomu ...
Gal ir gerai, yra daug kitų adekvačių, šviesių ir kūrybingų erdvių Einam į jas.
Agnė Širinskienė
Išverčiu į žmonių kalbą: visą kadenciją valdančioji dauguma nieko neveikė, užsiiminėjo partnerystėm-stambulais ir dėl to Lietuva dabar neatitinka RRF lėšoms gauti numatytų reikalavimų, neįvykdė reikiamų pokyčių. Kadangi padai svyla, reikia parodyt kažkokį veikimą ("reikia kaŠką darIti"), tai formaliai kreipsis į teismą, nors patys pergale netiki, bet taip fiasko pripažinimą nutemps iki kadencijos galo. Paskui nepadaryti darbai kris ant naujos valdžios (išsirinksim, kaip Šimonytė sakė, kitus). O tuomet jau tapę opozicija konservatoriai visa gerkle bliaus, kokia bloga valdžia, negauna RRF lėšų ir nelaimi teismų. Situacija ir "bombikė" kitai valdžiai suprogramuota.
Išverčiu į žmonių kalbą: visą kadenciją valdančioji dauguma nieko neveikė, užsiiminėjo partnerystėm-stambulais ir dėl to Lietuva dabar neatitinka RRF lėšoms gauti numatytų reikalavimų, neįvykdė reikiamų pokyčių. Kadangi padai svyla, reikia parodyt kažkokį veikimą ("reikia kaŠką darIti"), tai formaliai kreipsis į teismą, nors patys pergale netiki, bet taip fiasko pripažinimą nutemps iki kadencijos galo. Paskui nepadaryti darbai kris ant naujos valdžios (išsirinksim, kaip Šimonytė sakė, kitus). O tuomet jau tapę opozicija konservatoriai visa gerkle bliaus, kokia bloga valdžia, negauna RRF lėšų ir nelaimi teismų. Situacija ir "bombikė" kitai valdžiai suprogramuota.
QUOTE(paštininkė @ 2024 05 06, 20:03)
Labas
Kiek probėgom paskaitau, nutilusios, nebėra ką Motinom spardyt, tai ir nebeįdomu ...
Kaip miela matyt judvi . Tai kaip nenutils, nėra ant ko važiuot, nėra ir pokalbių, varė visas iš temos, o kai išvarė ir pačiom nebėra kas veikt , Savaitę nebuvau Lietuvoj, tai keli postai per tą laiką parašyti Aš tai užsivertus darbais, savanoriauju visą lasvalaikį, dar negana į rinkiminę komisiją užsirašiau, tai grįžau po atostogų, o darbų milijonas . Ar nepasikeitė nuomonė dėl balsavimo? Aš tai žiūrėjau šeštadieninius debatus iš Katedros aikštės ir apsisprendžiau galutinai. Ir į antrą turą eisiu, nors anksčiau galvojau, kad jei dabartinis su vėgėle išeis neisiu balsuot, bet žiauriai graudus vaizdelis vėgėlė, jau tada geriau sąstingis kaip buvo. Su daug jaunimo bendravau Vilniuje- tai visų pasirinkimas 3 kandidatai-Ingrida, Dainius ir Gerdrimas. Klausiau ar eisit balsuot, atsakymas- koks gali būti klausimas . Fainas dabar jaunimas, tikiu, kad ir vatos yra, bet tarp sūnaus draugų nė vieno.
Bet kaip tokiem kaip vaitkus leidžiama kandidatuot? Nors kita vertus tai bus lakmuso popierėlis, parodantis koks procentas Lietuvoj plokščiažemių. Nors net neaišku kuris blogiau, visiškas plokščiažemis ar žemaitaitis
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 06, 20:24)
Ar nepasikeitė nuomonė dėl balsavimo? Aš tai žiūrėjau šeštadieninius debatus iš Katedros aikštės ir apsisprendžiau galutinai. Ir į antrą turą eisiu, nors anksčiau galvojau, kad jei dabartinis su vėgėle išeis neisiu balsuot, bet žiauriai graudus vaizdelis vėgėlė, jau tada geriau sąstingis kaip buvo. Su daug jaunimo bendravau Vilniuje- tai visų pasirinkimas 3 kandidatai-Ingrida, Dainius ir Gerdrimas. Klausiau ar eisit balsuot, atsakymas- koks gali būti klausimas . Fainas dabar jaunimas, tikiu, kad ir vatos yra, bet tarp sūnaus draugų nė vieno.
Bet kaip tokiem kaip vaitkus leidžiama kandidatuot? Nors kita vertus tai bus lakmuso popierėlis, parodantis koks procentas Lietuvoj plokščiažemių. Nors net neaišku kuris blogiau, visiškas plokščiažemis ar žemaitaitis
tu gal apklausų rezultatus pažiūrėk ar ką
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 06, 20:24)
žiauriai graudus vaizdelis vėgėlė, jau tada geriau sąstingis kaip buvo.
Taip, su tuo V, prisistatančiu paprastų žmonių advokatu, tai kraupu, ypač kai mestelėjo apie vaikų namus...
Šiaip ne, nepasikeitė. Aš už Ingridą. Iš esmės tikrai nenusivyliau
QUOTE(paštininkė @ 2024 05 06, 21:41)
Taip, su tuo V, prisistatančiu paprastų žmonių advokatu, tai kraupu, ypač kai mestelėjo apie vaikų namus...
O aš galvojau kad tu už Dainių . Aš buvau už jį, bet pasiklausiau ir apsisprendžiau, Ingrida vis vien aukščiau visų vyrų . Negaliu klausyt to vatniko vaitkaus, apsivemsiu, dabar per tv kliedi
QUOTE(Maja Di @ 2024 05 06, 22:12)
O aš galvojau kad tu už Dainių . Aš buvau už jį, bet pasiklausiau ir apsisprendžiau, Ingrida vis vien aukščiau visų vyrų . Negaliu klausyt to vatniko vaitkaus, apsivemsiu, dabar per tv kliedi
Žalimas gerai, jo idėjos man patinka, bet ir paskaičiuot reikia: na, nepraeis jis į antrą turą, o čia svarbu.
QUOTE(paštininkė @ 2024 05 06, 23:22)
Žalimas gerai, jo idėjos man patinka, bet ir paskaičiuot reikia: na, nepraeis jis į antrą turą, o čia svarbu.
Vat vat, šitas irgi truputi padėjo apsispręst, ir dar jis per geras. Ignrida griežtesnė, ir tas jos taiklus sakrazmas . Daug kas sako- grąžinkit Dalią, nu man Ingrida geriau . Dainius irgi būtū super, bet jis per mažai žinomas
Nesuprantu kaip Vėgėlė taip aukštai reitinguose. Man tai patinka, kai vaitkus kliedi, niekas nelabai kreipia dėmesio į jo kliedesius, net žemaitaitis su vėgėle
Tai kad i duris nepataiko 😁 o ka ta Ingrida ,bus viskas pagal koncervu orkestra ,atsitokekit
Ir aplamai -> visi silpni kandidatai 😡