Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2024 03 27, 12:53)
Kad tokius sukčius išriša, tqi labai gerai. Tik turetu išrišti ir vqlstybinio masto machinations, kurias daro valdzios atstovai, norintys pasipelnyti is valstybes kišenės.
Papildyta:

Neskaiciau jusu viso pokalbio,bet supratau, kad patriotizmas tavo šeimos čia ir baigesi su garsiais lozungais 'mano vyrai eisginti Lietuva!"?

Labai klysti. Mažasis jau rugsėjį išeis į kariuomenę, taigi pirmas eis į gynybą, jei prasidėtų karas. Manau, tai ir mano nuopelnas, kad užaugo pilietišku Aš asmeniškai savanoriauju su "savanoriais vaikams", skiepiju ir tiems vaikams meilę Tėvynei, aukoju Ukrainai. Kad visi tiek prisidėtų ir Lietuva būtų gražesnė ir vatnikų mažiau būtų ir putka sustabdytas, nepasiekęs mūsų šalies.
O montevertė patriotizmu laiko atliekų saugojimu savo kieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 11:04)
Labai klysti. Mažasis jau rugsėjį išeis į kariuomenę, taigi pirmas eis į gynybą, jei prasidėtų karas. Manau, tai ir mano nuopelnas, kad užaugo pilietišku Aš asmeniškai savanoriauju su "savanoriais vaikams", skiepiju ir tiems vaikams meilę Tėvynei, aukoju Ukrainai. Kad visi  tiek prisidėtų ir Lietuva būtų gražesnė ir vatnikų mažiau būtų ir putka sustabdytas, nepasiekęs mūsų šalies.

Patriotizmas (iš lot. patria = tėvynė) – reiškinys, kai gerbiama, ginama ir mylima bei kartais aukštinama sava šalis ar regionas, tauta, kalba, kultūra. Patriotizmu nelaikomas toks savo šalies aukštinimas, kai žeminamos kitos tautos ar jų tėvynės, tuomet tai laikytina šovinizmu. Patriotizmo apraiškos išryškėja kylant tautiniams, teritoriniams konfliktams, ginant savo kraštą ir valstybę. Tokiose situacijose puolančio priešo sutapatinimas su visa jo tauta virsta nacionalizmu.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 12:04)
Labai klysti. Mažasis jau rugsėjį išeis į kariuomenę, taigi pirmas eis į gynybą, jei prasidėtų karas. Manau, tai ir mano nuopelnas, kad užaugo pilietišku Aš asmeniškai savanoriauju su "savanoriais vaikams", skiepiju ir tiems vaikams meilę Tėvynei, aukoju Ukrainai. Kad visi  tiek prisidėtų ir Lietuva būtų gražesnė ir vatnikų mažiau būtų ir putka sustabdytas, nepasiekęs mūsų šalies.

Karinė tarnyba Lietuvoje privaloma. Tai joks ne didvyriškumas ar patriotizmas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 03 27, 14:24)
Karinė tarnyba Lietuvoje privaloma. Tai joks ne didvyriškumas ar patriotizmas.

Nu jau, kiek psichikos ligonių su BMW atvažiuoja sveikatos tikrintis. Psichiniais tapa, nes bijo nuo mamytės sijono atitrūkt, o ta Tėvynė jiems giliai iki lemputės. Dabar nesunku išvengt tarnubos, ne taip kaip sovietečiu.
Monteverte, labai tikslai pacitavai, bet kur čia įžvelgei atliekų saugojimą savame kieme?
Taip, ir rusų yra normalių, bet labai mažas procentas (Galkinas, Navalnas, Volkovas ir pan.). Taip kaip ir savoj Tėvynėj visad mankurtų parsidavėlių pilna (visokios ubantienės, uardos ir pan)
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 12:37)
Nu jau, kiek psichikos ligonių su BMW atvažiuoja sveikatos tikrintis. Psichiniais tapa, nes bijo nuo mamytės sijono atitrūkt, o ta Tėvynė jiems giliai iki lemputės. Dabar nesunku išvengt tarnubos, ne taip kaip sovietečiu.
Monteverte, labai tikslai pacitavai, bet kur čia įžvelgei atliekų saugojimą savame kieme?
Taip, ir rusų yra normalių, bet labai mažas procentas (Galkinas, Navalnas, Volkovas ir pan.). Taip kaip ir savoj Tėvynėj visad mankurtų parsidavėlių pilna (visokios ubantienės, uardos ir pan)

Girdėjai tokį: ne žodžiais, o darbais mes tėvynę mylim? tai va, priimk atliekas į savo kiemą mirksiukas.gif
Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif aš jau skaitai kaip komedijas, jau net nebegraudu, jau įpratau prie to mūsų šalyje biggrin.gif
https://madeinvilniu...asi-jog-skesta/ tuoj žmonės ims kirvius į rankas ir patys pradės kapot galvas, grįžtame atgalios amžiais
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 27, 14:43)
Girdėjai tokį: ne žodžiais, o darbais mes tėvynę mylim? tai va, priimk atliekas į savo kiemą mirksiukas.gif
Papildyta:
biggrin.gif  biggrin.gif aš jau skaitai kaip komedijas, jau net nebegraudu, jau įpratau prie to mūsų šalyje biggrin.gif
https://madeinvilniu...asi-jog-skesta/ tuoj žmonės ims kirvius į rankas ir patys pradės kapot galvas, grįžtame atgalios amžiais

tu priimk. Ką gero padarei pati per savo gyvenimą? Ar tik už pamazgų pylimą ant savo Tėvynės, tau ji pašalpas moka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 27 kovo 2024 - 13:00
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 13:37)

O ko tu ziuri I tuos,kurie nei gyvena Lietuvoje, nei givens? Karine tarnyba tavo vaikai privalo praeiti, nes jie g6vena Lietuvoje. Joks cia ne patriotizmas
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 13:59)
tu priimk. Ką gero padarei pati per savo gyvenimą? Ar tik už pamazgų pylimą ant savo Tėvynės, tau ji pašalpas moka?

Tu labai daug kalbi qoie pasalpas. Daug apie jas zinai, nes fimineje yradaug tinginių ar psichiskai nesveiku?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 03 27, 15:05)
O ko tu ziuri I tuos,kurie nei gyvena Lietuvoje, nei givens? Karine tarnyba tavo vaikai privalo praeiti, nes jie g6vena Lietuvoje. Joks cia ne patriotizmas

Aš čia apie tuos vatnikus, kurie Lietuvoj gyvena dabar ir kurie visaip kaip bando tos tarnybos išvengti. Ir labai pritariu, kad būtų priimtas įstaymas, kad jei išvengi tarnybos dėl psichikos ligos, turėtų buti atimta teisė vairuoti. O tarnauti visų lietyvių pareiga- ne tik gyvenančių LT,, jei jie myli savo Tėvynę. Jei ne- atsisakai pilietybės ir tarnauji toj šaly, kurios piliečiu esi. Nemanai, kad logiška? Ar nenori jokios pareigos atlikt? Tada tapk suverenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 12:59)

žiūriu be tų pašalpų mažai ką ir žinai
tai atsiėmei jau savo ar dar ne, kad pikta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 27, 15:47)
žiūriu be tų pašalpų mažai ką ir žinai
tai atsiėmei jau savo ar dar ne, kad pikta? biggrin.gif

slabo. burbančią perrašinėt biggrin.gif . Čiau, turiu rimtesnių veiklų nei SM mirkti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 14:30)
slabo. burbančią perrašinėt biggrin.gif . Čiau, turiu rimtesnių veiklų nei SM mirkti.

tai tu pirma visus perskaitai, tada tik rašai? aš ai ne. buvo tavo žinutė, tau ir atsakiau iš karto. Tik vėliau pamačiau, ka dir Burbanti tau tą patį parašė.
Kur du sako, tiesą sako, daryk išvadas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 27, 14:11)
Aš čia apie tuos vatnikus, kurie Lietuvoj gyvena dabar ir kurie visaip kaip bando tos tarnybos išvengti. Ir labai pritariu, kad būtų priimtas įstaymas, kad jei išvengi tarnybos dėl psichikos ligos, turėtų buti atimta teisė vairuoti. O tarnauti visų lietyvių pareiga- ne tik gyvenančių LT,, jei jie myli savo Tėvynę. Jei ne- atsisakai pilietybės ir tarnauji toj šaly, kurios piliečiu esi. Nemanai, kad logiška? Ar nenori jokios pareigos atlikt? Tada tapk suverenu biggrin.gif

Jokia ne pareiga tarnauti. Moderniame pasaulyje tarnauja savanoriai, kurie gauna gerus atlyginimus uz tai. Lietuva lygiyojasi I Rusiją, kur tarnyba privaloma?
Atsakyti