Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Monteverte @ 2024 03 19, 12:52)
nieko jie nepasieks, kuo daugiau draus, tuo daugiau bus velnių ir raganų, kurie juos sunaikins biggrin.gif

Papildyta:

tikrai dar lai džiaugiasi biggrin.gif

as ir taip manau, dabar daug kur kilo labai didelis nepasitikejimas valdziomis, po visu covido nesamoniu, tik teletabem dar vis viskas gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bet tai kaip neturi apie ka rasyti apie organus reikia straipsnius kurti biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
i tema biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 03 19, 13:00)
as ir taip manau, dabar daug kur kilo labai didelis nepasitikejimas valdziomis, po visu covido nesamoniu, tik teletabem dar vis viskas gerai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet tai kaip neturi apie ka rasyti apie organus reikia straipsnius kurti  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
i tema  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

rimtai kalbant žmogus be savo šaknų, tradicijų yra gyvas lavonas
todėl supusuvi, nusidegradavusi ir bedievė europa nesugeba nieko prieš putiną padaryti, kuris nespjauna į tradicijas. Ir niekaip to nesupranta ir išvadų nepadaro.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 19, 13:10)
rimtai kalbant žmogus be savo šaknų, tradicijų yra gyvas lavonas
todėl supusuvi, nusidegradavusi ir bedievė europa nesugeba nieko prieš putiną padaryti, kuris nespjauna į tradicijas. Ir niekaip to nesupranta ir išvadų nepadaro.

Ne tik Putinas, skaiciau kad palaipsniui Europa uzims atvykeliai is Azijos, Afrikos, ne del ko kitko, o butent, kad jie gerbia savo proevius, tradicijas ir t.t.
Atsakyti
Paskaičiau Gustuko skundą dėl to mero. Nu tai aišku, sisteminis. Majos di išrinktas, ko norėti iš begalvio biggrin.gif
Atsakyti
Beje, dar dėl tų visų smurtų a la prieš vaikus, moteris, pasakų, mitų ir t.t. Pažiūrėkit kur link eina pasaulis. Kuo daugiau smurtas bet kokia forma draudžiamas, tuo daugiau maištų ir karų biggrin.gif jau asilui aišku tas turėtų būti, kad Visatoje yra balansas abiejų jėgų, tiek blogio, tiek gėrio ir kitaip nebus. Niekada negalima perdaug nukrypti nuo gyvūnijos pasaulio ir nevaidinti, kad žmogus tai jau kažkas kito, daug aukštesnio ir pan. Šūdas tas žmogus be gyvūnų ar augalijos, taip kad leistis ant žemės reikia ir pažiūrėti kokie įstatymai pas gyvūnus. Gyvūnų niekada nevaldys koks juokdarys ar silpnaskūris, tik alfos. Gyvūnai baus viens kitą ir vaikus, jei to prireiks. Esmė tik nesinešioti akmens užantyje, nepykti ant vaikų savaitęlaiko, jei ko pridirbo ir nedaužyti kaip kriaušės. Bet papurtyti gerai kaip daro mama kalė pats geriausias metodas visiems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 19, 16:39)
Paskaičiau Gustuko skundą dėl to mero. Nu tai aišku, sisteminis. Majos di išrinktas, ko norėti iš begalvio biggrin.gif

Tu gal durna, jei galvoji, kad aš už tą vatniką kada balsavau. Galvoju kai tik galėsiu kitam mieste prisideklaruosiu, kad nemokėt mokesčių į bidžetą, valdomą marsiečio. MB ir vaikai jau išsideklaravę biggrin.gif . Reikia kažkam būti čia registruotam biggrin.gif . Pasiskaityk, jie su gustuku draugeliai buvo, kol jis visas gustuko užgaidas tenkino. Dar su celofanu. nu super meras biggrin.gif , tikras sisteminis. iš marso.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 19, 18:08)
Beje, dar dėl tų visų smurtų a la prieš vaikus, moteris, pasakų, mitų ir t.t. Pažiūrėkit kur link eina pasaulis. Kuo daugiau smurtas bet kokia forma draudžiamas, tuo daugiau maištų ir karų biggrin.gif jau asilui aišku tas turėtų būti, kad Visatoje yra balansas abiejų jėgų, tiek blogio, tiek gėrio ir kitaip nebus. Niekada negalima perdaug nukrypti nuo gyvūnijos pasaulio ir nevaidinti, kad žmogus tai jau kažkas kito, daug aukštesnio ir pan. Šūdas tas žmogus be gyvūnų ar augalijos, taip kad leistis ant žemės reikia ir pažiūrėti kokie įstatymai pas gyvūnus. Gyvūnų niekada nevaldys koks juokdarys ar silpnaskūris, tik alfos. Gyvūnai baus viens kitą ir vaikus, jei to prireiks. Esmė tik nesinešioti akmens užantyje, nepykti ant vaikų savaitęlaiko, jei ko pridirbo ir nedaužyti kaip kriaušės. Bet papurtyti gerai kaip daro mama kalė pats geriausias metodas visiems tongue.gif

nebenusišnekėk
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 19, 17:00)
Tu gal durna, jei galvoji, kad aš už tą vatniką kada balsavau. Galvoju kai tik galėsiu kitam mieste prisideklaruosiu, kad nemokėt mokesčių į bidžetą, valdomą marsiečio. MB ir vaikai jau išsideklaravę biggrin.gif . Reikia kažkam būti čia registruotam biggrin.gif . Pasiskaityk, jie su gustuku draugeliai buvo, kol jis visas gustuko užgaidas tenkino. Dar su celofanu. nu super meras biggrin.gif , tikras sisteminis. iš marso.
Papildyta:

nebenusišnekėk

nebenusišnekėk, pasiskaityk ką jis pats rašo, persimetė į "teisingųjų" pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 19, 20:31)
nebenusišnekėk, pasiskaityk ką jis pats rašo, persimetė į "teisingųjų" pusę biggrin.gif

jis vieną dieną rašo taip, kitą kitaip. kaip ir priklauso marsiečiui. įmesk nuorodą, neskaitau jo visų kliedesių
Atsakyti

Beje, dar dėl tų visų smurtų a la prieš vaikus, moteris, pasakų, mitų ir t.t. Pažiūrėkit kur link eina pasaulis. Kuo daugiau smurtas bet kokia forma draudžiamas, tuo daugiau maištų ir karų biggrin.gifjau asilui aišku tas turėtų būti, kad Visatoje yra balansas abiejų jėgų, tiek blogio, tiek gėrio ir kitaip nebus. Niekada negalima perdaug nukrypti nuo gyvūnijos pasaulio ir nevaidinti, kad žmogus tai jau kažkas kito, daug aukštesnio ir pan. Šūdas tas žmogus be gyvūnų ar augalijos, taip kad leistis ant žemės reikia ir pažiūrėti kokie įstatymai pas gyvūnus. Gyvūnų niekada nevaldys koks juokdarys ar silpnaskūris, tik alfos. Gyvūnai baus viens kitą ir vaikus, jei to prireiks. Esmė tik nesinešioti akmens užantyje, nepykti ant vaikų savaitęlaiko, jei ko pridirbo ir nedaužyti kaip kriaušės. Bet papurtyti gerai kaip daro mama kalė pats geriausias metodas visiems tongue.gif

Aš prieš smurtą, bet tikrai jau šiais laikais kartais į lankas nuklysta. Kai jau alpsta dėl kiekvieno žodžio. 

Ne, purtyti negalima, ypač mažo vaiko, gali smegenų trauma taip padaryti. 

Tikrai nėra man buvę tokių situacijų, kad reiktų vaikus mušti. Viską gi galima žodžiais išsiaiškinti. Tam gal ir žmonės esam, kad snekėtis. Jei jau naudot jėgą, tai galima pakelt vaiką paimt iš kokios jam pavojingos situacijos, o kam jį must ar juo labiau purtyti? Čia taip daro tėvai, kurie nelabai moka auklėti vaikus ir kuriem truksta kantrybės

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 03 19, 19:22)
Aš prieš smurtą, bet tikrai jau šiais laikais kartais į lankas nuklysta. Kai jau alpsta dėl kiekvieno žodžio. </p><p></p><p>Ne, purtyti negalima, ypač mažo vaiko, gali smegenų trauma taip padaryti. </p><p>Tikrai nėra man buvę tokių situacijų, kad reiktų vaikus mušti. Viską gi galima žodžiais išsiaiškinti. Tam gal ir žmonės esam, kad snekėtis. Jei jau naudot jėgą, tai galima pakelt vaiką paimt iš kokios jam pavojingos situacijos, o kam jį must ar juo labiau purtyti? Čia taip daro tėvai, kurie nelabai moka auklėti vaikus ir kuriem truksta kantrybės</p>

tai vaikas ne šuo, kad purtyti, bet pvz. kaip mano kirpėja neklaužadai dukrai darydavo, tiesiog ausį pasuka ir viskas. Parodo, kad tu peržengei ribas gražuole, nes vaikas tikrai buvo gyvas sidarbras ir vis prisidirbdavo. Ir nieko. Tas vaikas net nereaguodavo beveik, suinkščia tik, stumia jos ranką ir tiek biggrin.gif Bet aprimdavo tam kartui. Ir ką, užaugo, jau savo vaiką turi, su mama puikūs santykiai, net dirba abi kartu bigsmile.gif Ot tai smurtas. Man daugiau smurtas, kai tie vaikai rėkia, klykia, galvas patys daužo, o tėvai nieko negali daryti tik imti ir išnešti, ištysti tiesiog. Ot tai žmoniškumas. Nematau aš čia jo.
Atsakyti

tai vaikas ne šuo, kad purtyti, bet pvz. kaip mano kirpėja neklaužadai dukrai darydavo, tiesiog ausį pasuka ir viskas. Parodo, kad tu peržengei ribas gražuole, nes vaikas tikrai buvo gyvas sidarbras ir vis prisidirbdavo. Ir nieko. Tas vaikas net nereaguodavo beveik, suinkščia tik, stumia jos ranką ir tiek biggrin.gifBet aprimdavo tam kartui. Ir ką, užaugo, jau savo vaiką turi, su mama puikūs santykiai, net dirba abi kartu bigsmile.gifOt tai smurtas. Man daugiau smurtas, kai tie vaikai rėkia, klykia, galvas patys daužo, o tėvai nieko negali daryti tik imti ir išnešti, ištysti tiesiog. Ot tai žmoniškumas. Nematau aš čia jo.

Nežinau, nesuprantu tokių mamų man nesuvokiami tokie auklėjimo metodai, juk ne laukiniai esam, kad stumdytis, muštis ar kitaip skausmą sukelt vieni kitiems,  vietoj žodžių. Kam tas ausis sukt,  juk turim kalba? Jei negerbsi vaikų ir šitaip elgsiesi, tai kaip vaikas mamą gerbs?

Taip vaikai prie daug ko pripranta, bet tokia mergaitė bus savim nepasitikinti ir negerbianti savęs, nes net mama jos negerbė. Abejoju ar viskas gerai tokių vaikų gyvenime užaugus.

Nėra buvę man, kad vaikai klyktų,  rektų, galvas daužytusi kažkaip neadekvačiai, kaip tik manau, kai patiria smurta šeimoje, kai nei tėvai jų girdi, taip neadekvačiai tada elgiasi. Tada kai tėvai vaikus girdi, tai ir vaikai tėvus, kai vieni kitus gerbia, šnekasi visai kitokie būna santykiai. O mažam vaikui reikia užsiėmimo, veiklos, kad įdomu būtų. Jei motinėlės tik kokia kavutę geria su draugėm ir palieka vaikus  kokiam būte uždarytus ilgai, tai ir neturi jie ka veikt, kur išsikrauti. 

Čia panašiai kaip sakai su gyvūnų pasauliu, jei šuniuko neiškrauni, jis ir galvom eina. Ar tu muštum savo šuniuką, už tai, kad loja ar siaučia? Abejoju, greičiau pažiūrėtume ar viskas gerai ar jo poreikiai patenkinti. Taip ir su vaikais, jei juos maitini tinkamai ne ant cukraus laikai, jei duodi veiklos, užsiėmimų, tai jiem nereikia beprasmiškai klykauti ar galvom eiti.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 19, 22:07)
tai vaikas ne šuo, kad purtyti, bet pvz. kaip mano kirpėja neklaužadai dukrai darydavo, tiesiog ausį pasuka ir viskas. Parodo, kad tu peržengei ribas gražuole, nes vaikas tikrai buvo gyvas sidarbras ir vis prisidirbdavo. Ir nieko. Tas vaikas net nereaguodavo beveik, suinkščia tik, stumia jos ranką ir tiek biggrin.gif Bet aprimdavo tam kartui. Ir ką, užaugo, jau savo vaiką turi, su mama puikūs santykiai, net dirba abi kartu bigsmile.gif Ot tai smurtas. Man daugiau smurtas, kai tie vaikai rėkia, klykia, galvas patys daužo, o tėvai nieko negali daryti tik imti ir išnešti, ištysti tiesiog. Ot tai žmoniškumas. Nematau aš čia jo.

kaip gerai, kad tu vaikų neturi....matyt ten aukščiau mato, kad ne visiems galima duoti.
Atsakyti