Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2024 03 10, 14:25)
<p>O tai galvoji ,cia vienoje LT tik nuvertejo??? kur spausdino -ten ir nuvertejo.  jis visur nu</p><p>vertejo.Dabar euras kyla po biski .</p>

Prie ko cia tik LT?
Ka reishkia euras kyla? pagal verte tai jis nuvertejo ir nekyla o KRENTA KRENTA. Doleris jau nera joks rodiklis

https://goldprice.or...ear_o_x_usd.png

Euras

https://goldprice.or...ear_o_x_eur.png
Atsakyti
Įdomučia, tau patiks biggrin.gif
Važiavom šiandien pro Maišiagolą. Plia, kelias kaip po bombardavimo, duobė ant duobės, ten gali tevažiuoti ant kokių 15-20, mašinos gaila, bet svarbu stovi greičio matuoklis, nelėkit tipo biggrin.gif
Visa šalis jau tampa ironiška
Atsakyti

Prie ko cia tik LT?
Ka reishkia euras kyla? pagal verte tai jis nuvertejo ir nekyla o KRENTA KRENTA. Doleris jau nera joks rodiklis

https://goldprice.or...ear_o_x_usd.png

Euras

https://goldprice.or...ear_o_x_eur.png

sustipres euras .aisku viskas daroma dirbtinai 😁 bet ta procesa reguliuoja 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 03 10, 19:46)
sustipres euras

Viltis durniu motina.

As tai zhiuriu i ekonomine situacija ir nieko gero nesimato. Kai prasides krize, ta ish pradziu kainos kris daug kam, bet po to valdzia tures kazhka daryti.

Tie karantinai suzhlugde ekonomika, tiksliau pagreitino procesus. Tai pasekmes ateina nenumaldomai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2024 03 11, 16:13)
Viltis durniu motina.

As tai zhiuriu i ekonomine situacija ir nieko gero nesimato. Kai prasides krize, ta ish pradziu kainos kris daug kam, bet po to valdzia tures kazhka daryti.

Tie karantinai suzhlugde ekonomika, tiksliau  pagreitino procesus. Tai pasekmes ateina nenumaldomai

aš pvz. nesuprantu kodėl žmonės kenčia kavinių kainas. Juk taip lengva dabar per soc. tinklus susitarti ir paskelbti boikotą bent porai savaičių. Pypiec kainos. Kava normalesnė jau ir 3,5 euro. Kepta duona su sūriu 6,70 euro. Apie normalias porcijasiš mėsos aš jau nešneku kur ten 12-17 eurų. Nu nepabrango ant tiek daug jau tas maistas ar kuras ar vanduo su šiluma.
Kol žmonės leisis krušami, tol kruš. Gražu žiūrėti į lenkus kaip už save kovoja.
Atsakyti

aš pvz. nesuprantu kodėl žmonės kenčia kavinių kainas. Juk taip lengva dabar per soc. tinklus susitarti ir paskelbti boikotą bent porai savaičių. Pypiec kainos. Kava normalesnė jau ir 3,5 euro. Kepta duona su sūriu 6,70 euro. Apie normalias porcijasiš mėsos aš jau nešneku kur ten 12-17 eurų. Nu nepabrango ant tiek daug jau tas maistas ar kuras ar vanduo su šiluma.
Kol žmonės leisis krušami, tol kruš. Gražu žiūrėti į lenkus kaip už save kovoja.

Turetu buti tokia reklama ,,in FB,,, kaip senuku. ,,siandien parduodam grebliuka rutu vos uz 9.90euru,,

Atsakyti

Viltis durniu motina.

Tie karantinai suzhlugde ekonomika, tiksliau pagreitino procesus. Tai pasekmes ateina nenumaldomai

Tu trumpai ziuri , As dar karta sakau -viskas reguliuojama . Tai yra isduodant paskolas , ju palukanos.ekonomine situacija priklauso nuo vartojimo,jei nera vartojimo-nera geros ekonomikos,nesvarbu -kad kai kuriu dedziu saskaitos luzta nuo babkiu.Tiesiog babkiu nenaudoja. 

2023.Paskutinę liepos savaitę Europos centrinis bankas (ECB) vėl padidino bazines palūkanų normas, kas ieškančius pirmo būsto gali paskatinti atidėti jo įsigijimą, kadangi paskolos brangsta

Va cia visa ekonomine padeti pagerina. Brangios paskolos mazai kas skolinasi - nera sandoriu. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 03 11, 18:06)
aš pvz. nesuprantu kodėl žmonės kenčia kavinių kainas.

As tai visai nekenciu. Paskutini karta kavineje buvau 2019 metais. Ash ten nieko nepametes. Gali ir milijona prashyti uzh edesi.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2024 03 11, 19:23)
As dar karta sakau -viskas reguliuojama .

Sakai reguliuojama?

Cia kaip su ligomis, ateina laikas, kai tenka pasirinkti ar mirti nuo ligos ar nuo vaistu ir gydymo.

Taip bus ir su ekonomika. Jau dabar eina vis siaurejanciu takeliu tarp tu blogybiu. Kazhkada takas pasibaigs ir jau nebus skirtumo ar reguliuoji ar ne
Atsakyti
Kaip manot, ar suras Volkovo užpuoliką?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 03 13, 22:31)
Kaip manot, ar suras Volkovo užpuoliką?

Ka tas uzhpuolikas padare? "Nesunkiai sutrikde sveikata" pagal LT ponjatijas? Tai vis tiek jug lygtinai duoda. Jurbarke matem, kad banditai LT yra mylimi
Atsakyti
Kas tas Volkovas ir kas cia atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2024 03 14, 10:37)
Kas tas Volkovas ir kas cia atsitiko?

ir aš nežinau
matyt kokia nauja įžimybė
Atsakyti