Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(paštininkė @ 2024 02 26, 17:46)
Na, kokia isterija čia kai kurias ištiko - smagu skaityt biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ir dėl ko? biggrin.gif  Dėl to kad kažkada parašiau, jog einu dirbt prie savo autobiografijos - taip, vienos iš man įdomių rašytojų, kurią tyrinėju jau pusmetis, tai ji kaip ir "mano".

O jei kada savo autobiografiją rašyčiau, tai tikrai SM ten nebūtų, nes visko į knygą gi nesudėsi - gyvenimas per platus ir įvairus. Bet čia ateičiai.

Tačiau ši jūsų isterija parodė, kad jūs nieko nesuprantat apie autorines teises.

Skaitykit, ką rašo: "Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse".

Taigi, ne mano, ar kito čia kokio personažo, o būtent supermamos.lt, kaip forumo administratoriaus, kuris norėdamas galėtų tą sutikimą ir parašyt, nes visos autorinės teisės priklauso supermama.lt. Ir su juo bendrautų leidykla, kita žiniasklaidos priemonė, ir tai būtų jų teisiniai susitarimai. Atskiro niko apie jo autorines teises niekas net klaustų, nes tai supermamos.lt produktas, prie kurio kūrybos atskiri nikai (aš, jūs) savanoriškai prisidedam. Viskas.

Kai kurių būtent šios temos nikų pasisakymus čia tik policijai cituot galima (ir, įtariu, už tai taip pat atsakytų ir supermama.lt), o knygoj - jetau, kam gi ją teršt tokiom šiukšlėm...

Tai tiek. Einu toliau dirbt prie "savo" autobiografijos. Labai įdomu.

Tu man cia pasakoji istatymus? biggrin.gif Cambala nudge pirstus per savo nezinojima i kur lenda, kai jai buvo duota fas komanda.. Tai tik cambala. Jei buciau norejus, buciau teletabiu motinele apdovanojus administrative baudq uz isakyma teletabems surasti mano duomenis biggrin.gif Tu gi zinojai kuo gqli tau bqigtis, jei darysi, kaip karbala ir babune, todel prisisaugojai
Babune gi neveltui nesirodo, bijo papulti man i qkis, kad jai kaip cambalai nebutu.

O tavo 'mano biografija', tai as ir taip zinojqu, kad tu nieko idomaus apie savo gyvenima neturetum ka rasyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 vasario 2024 - 20:41

Kurių galų? Aš ne kartą sakiau, neskaitau rusiškai, tingiu.  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
„Energesman“ investuoja 1 mln. eurų į vabzdžių lervų technologiją

dieve dieve, dar iš erkių kokių tegu pagalves ir kaldras ima gaminti
pasityčiojimas iš žmonijos
kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 27, 13:05)
„Energesman“ investuoja 1 mln. eurų į vabzdžių lervų technologiją

dieve dieve, dar iš erkių kokių tegu pagalves ir kaldras ima gaminti
pasityčiojimas iš žmonijos
kas toliau?

Ne taip uzduodi klausimą.
Klausimas turetu buti - kurie iš valdzios paėmė is "Energesman" kyšius ir kokio dydzio, kad prastumti šią 'investiciją'?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2024 02 27, 12:28)
Ne taip uzduodi klausimą.
Klausimas turetu buti  - kurie iš valdzios paėmė is "Energesman"  kyšius ir kokio dydzio, kad prastumti šią 'investiciją'?

tai čia faktas
anksčiau kvailiai tiesiog linksmino ir juokino karalius, o dabar kvailiai su visokiom žaliom ir vabalų idėjom, valdo karalius
dasigyvenom
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 27, 15:09)
tai čia faktas
anksčiau kvailiai tiesiog linksmino ir juokino karalius, o dabar kvailiai su visokiom žaliom ir vabalų idėjom, valdo karalius
dasigyvenom

faktus ant stalo mirksiukas.gif
priešingu atveju- tai šmeižtas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 27, 16:52)
faktus ant stalo mirksiukas.gif
priešingu atveju- tai šmeižtas.

tu kvaila ar apsimeti?
kokius faktus? kad ir anksčiau šiltų periodų būdavo ir joks tai ne baisiausias įmanomas atšilimas
tuoj žiūrėk po kelių metų, kad dėl atšalimo neverktume biggrin.gif
ir kokius dar faktus dėl vabalų? jei tu durnela iš vegetarizmo juokdavaisi ir tipo čia žmogui nelabai tinka, nes nuo amžių amžinųjų tipo mėsą valgė, tai jau vabalai tinka? pasigydyk biggrin.gif
Atsakyti
pradėkit lenkų mokytis, jie dar kiek protingesni, nes čia tuoj naudingi idiotai išleis karius į Ukrainą, o kerštą gaus paprasti žmonės, subombins keletą objektų ir kukuosim
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 27, 19:14)
tu kvaila ar apsimeti?
kokius faktus? kad ir anksčiau šiltų periodų būdavo ir joks tai ne baisiausias įmanomas atšilimas
tuoj žiūrėk po kelių metų, kad dėl atšalimo neverktume biggrin.gif
ir kokius dar faktus dėl vabalų? jei tu durnela iš vegetarizmo juokdavaisi ir tipo čia žmogui nelabai tinka, nes nuo amžių amžinųjų tipo mėsą valgė, tai jau vabalai tinka? pasigydyk biggrin.gif

prašau faktų dėl kyšių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 27, 20:38)
prašau faktų dėl kyšių ax.gif

tapiną užsiundyk, jis čia specas
jei neras nieko , aš tau skoloje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2024 02 27, 23:23)
tapiną užsiundyk, jis čia specas
jei neras nieko , aš tau skoloje bigsmile.gif

O kaip jis gali rasti, jei tie kyšiai tik vatinukų galvose? Tu paieškok, Tapinas ir taip daug daro.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 02 27, 21:35)
O kaip jis gali rasti, jei tie kyšiai tik vatinukų galvose? Tu paieškok, Tapinas ir taip daug daro.

aha, skiepai ir visi dezinfekciniai irgi visur sąžiningai supirkti už milijardus biggrin.gif
galvele tu galvele nelaiminga 4u.gif
Papildyta:
Maja, va tau FAKtų, staigiai pakomentuok bigsmile.gif
https://www.facebook...xqEXccvkCLYfZwl

p.s. tikiuosi galvelė kažkaip įkirs unsure.gif
Atsakyti